reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witajcie - my juz po lekarzy bo wczoraj synio dostal goraczki i wymiotowal - dzis jak nowy - okazalo sie ze to wirusowka. Mnie glowa boli jak nie wiem co.
LOSICZKO - tule mocno
ROZIA - zdrowiej
Dziewczynki u Waszych dzieciaczkow wysyp zabeczkow a u nas nadal cisza, jakos nawet specjalnie juz dziasla nie dokuczaja, wiec pewnie musimy jeszcze poczekac :happy:
ILONKO - chlopak rusza sie coraz wiecej wiec zrzuca zbedny balascik - wie chlopinka co robi, takze mamuska wyluzuj :-D

reklama
A udusze...nawet juz o morderstwie myslalam..:-):-).ale wyczul i po buty sobie pojechal...a niech sie buja...
A ja odebralam Corcie z przedszkola. fryzjera zaliczylam koncowki obciac..a tu odrosty jakie i znowu musze sie wybrac..a co tammm:-) a teraz odpoczywam .obiadek sie robi..mam sie wziasc za sprzatanie pokoju..ale nie mam weny

hejka
Miałam do zrobienia tylko obiad, ale.... dla córci paluszki rybne, dla nas pierogi z truskawkami, a dla Bossa zupę czosnkową z grzankami i jakoś tak mi zeszło....

Młody kotłuje się w łóżeczku... Alinka ogląda bajki i bawi się Lego, mąż śpi na sofie, to mam chwilę na kompa.

Tak Kuba zapuszcza żurawia z łózeczka, żeby podgladnąć bajkę o Myszce Mickey.

Ostatnia edycja:
witam kochane

u nas znowu net nawala. kurcze mamy XXI wiek a u mnie ciągle problemy z łączem. tak więc czytam was na tel ale nie odpisuję za co przepraszam ale z telefonu ciężko

ilonka ja mam zamiar poświęcić max 400 zł na fotelik. zastanawiam się nad tymi co pokazałam i te co viola wstawiła też fajne. myślicie, ze te z przedziału 0-25 kg już mogę teraz zamontować i Olka przewozić?

paula was zasypało u nas tak było 2 dni temu. z domu nie szło wyjść. teraz słońce ale zimno. śnieg pomału znika. z dachu jak mi spada to taki rumot, że zawału można dostać

truskaffka może Amelka też czeka na urodziny i imieniny jednego dnia. święta już pewnie w czwóreczkę będziecie

lori niech Olusia już zostanie dziewczynką. gratki jeszcze raz

losiczko, ilonka tule was mocno. wasze aniołki na pewno opiekuja się wami z góry

katy ale fajne rzeczy. bardzo mi się podobają. też bym coś w domu pozmieniała. chociaż my jeszcze nie wszystko mamy zrobione a juz prawie 2 lata mieszkamy. no ale urządzić nasze 180 m2 to wydatek spory a zawsze jest cos ważniejszego. najważniejsze, że mamy dach nad głową a z czasem urządzimy wszystko

i więcej nie pamiętam. wszystkie pozdrawiam. buziolki

Katrina to Ci podglądacz z Kubusia ;-)

Agnes mnie się wydaje, że u mnie też ten śnieg nie poleży, mimo że jest go masa... W sumie 0 stopni i zapowiadają ocieplenie, tak więc nie wróżę mu długiej przyszłości :tak: U mnie też jak dzisiaj coś runęło, to pomyślałam, blok się wali, a to śnieg z dachu zjechał :-D

reklama
Do góry