reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień dobry :-)

Moja Gwiazda wstała przed 8, zjadla, poleżakowała chwilę i śpi :-)

Jeju Katy normalnie się zaczelam stresować za Ciebie :-) Ależ fajnie,że to już dziś :-) Zaciskamy kciuki :-)

Miłego dnia dziewczynki :-)

reklama
Katy, możesz i dla mnie uszyć jajeczka, żeby zająć się czymś innym niż myśleniem;-) Zajmij się robótkami, na święta pięknie ozdobisz domek:happy: Żeby się udało, żeby się udało &&&&&&&&&

Wiecie, że jajeczko kobiety ma zapach konwalii, żeby plemniki wiedziały w którą stronę płynąć?:happy:

Dziendoberek :-):-):-)

Lori no gratki z całego serducha :-) ale masz córę bezwstydnicę :-D;-):-D teraz to może rozkładac nóżki :-D potem już nie :-D

Katy a u Ciebie za 2 tyg widzę 2 krechy :-):-):-) trzymam kciuki z całych sił :tak::tak::tak:

Szef nadal milczy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Roszpunko pomyślimy nad torebką ;-)

Miłego dnia dziewczynki :-)

Losiczko, może te rączki mogłyby być tak wszyte jak tu DAVID JONES ORYGINALNY KUFEREK KOLEKCJA WIOSNA HIT (3077443986) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. lub taka góra z gładkiego materiału jak tu DAVID JONES RETRO KUFEREK DOCTOR BAG BEŻOWA NOWOŚĆ (3066689966) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Szerokość gdzieś 30cm, a wysokość 20. Nie chcę dużego. Kształt może być taki jak dziewczynom szyłaś z kokardkami, a przód w te falbanki różnokolorowe. Całą chciałabym kamelową. No i długi pasek żeby można było na ramię założyć.

Roszpunko Rozi szyłam pomieszany fason z 2 torebek :-) daj linka jaka to ma być a kolor kamelowy to czy ja go mam :sorry:

DSC01121.jpg mam takie kolorki plus biały ecriDSC01168.jpg oooooo i jeszcze taki mam :-)

A te falbany z tych kolorow żywych czyli żólty , pomarańcz , niebieski , zielony te co ci wstawiłam wczesniej ???

Załączniki

• DSC01121.jpg
    DSC01121.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 25
  • DSC01168.jpg
    DSC01168.jpg
    44 KB · Wyświetleń: 21
Ostatnia edycja:
Dzien doberek - my pospalismy dzis do 9.40 :-)
Darus nadal chory i chyba jutro trzeba pojsc do lekarza bo zaczynaja sie swisty w klatce piersiowej wiec zapewne oskrzela.
LORI - gratulacje, super wiesci
KATY - prosze mi tu nie schizowac, wszystko jest jak ma byc zobaczysz.
ROZIA - witaj w klubie ukochancow konwalii :happy:
milego czwartku wszystkim.

reklama
Losiczko, ten drugi lub piąty od lewej na pierwszym zdjęciu. Wybierz który ładniejszy :happy: A co do falbanek to mogą być wszystkie te kolorki, które tam masz, jeśli będą się ładnie komponować. Coś wymyślisz, ufam ci:-)

Do góry