reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

12032013530.jpg12032013531.jpg12032013532.jpg

Załączniki

• 12032013530.jpg
    12032013530.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 37
  • 12032013531.jpg
    12032013531.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 35
  • 12032013532.jpg
    12032013532.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Roszpunko sie da przyczepić tzn pokombinuje :-)

A ja wróciłam od ortodonty uboższa o 150 zł :-( a sam aparat 650 zł :szok: moze wybrać sobie kolor aparatu może być nawet z brokatem :baffled: więc od jutra mężulo przechodzi na wegetarianizm :-D

JOANNO JA CIEBIE NIE MAM NA FB W ZNAJOMYCH :-:)-:)-(

Roziu miałaś mi odpisać :sorry2:

My już po wizycie :-)
No to jest to o co mi chodziło :-) dziecko zostało dokładnie wymierzone, wybadane i w ogóle super i Pani doktor i pielęgniarka ( nawet fajniejsza :-) ). ogólnie dzis juz zaczęły jej schodzić te krostki... No wygląda na to,że coś ją uczulilo i byc może to jest dotykowe uczulenie, tzn. byc może ją moje ubranie któreś uczyliło albo pasztet, który wpierdzielałam... Mam ją smarowac jakimiś emolientami w takich sytuacjach i tyle.. ogólnie nasza Gwiazda waży 4980 :-) Mały klocek :-) Ale pięknie przybiera i wszystko jest super :-) 56 cm ma :-)

Marysiu no u mnie Bianka jak już zaśnie, to można nad nią strzelać i nic, ale jak zasypia i coś stuknie głośniej, to się budzi...

losiczko później Ci odpiszę :-) bo teraz obiad ide robić :-)

Sylwia, ale Oliwcia wyrosła:szok: Jak pojawiłaś się na forum, to miała coś ponad rok, a tu taka duża pannica już:happy:. Sukienusia bardzo ładna, jak dla prawdziwej księżniczki:tak:

Losiczko, to pomyśl nad tym i napisz jak coś wykombinujesz. Na pewno taką zamówię :tak:O ząbki trzeba dbać, ważniejsze niż brzuch m:-D

Roziu
, super, że jesteś zadowolona z lekarki i pielęgniarki. A krostki na pewno będą się pojawiać i znikać, taka już ta skóra maluszków jest.

reklama
Hejka gwiazdy

u mnie dzień jakoś za szybko minął :( nawet nie wiem kiedy buuu mamy nawrót zimy od wczoraj i jest naprawde zimno mamy odczuwalna -8 :szok: Jeszcze tak zimno tu nie było
poza tym handluje trochę na eBay moje ciuchy ciazowe i Lily rzeczy więc prawie codziennie latam na pocztę i tak mi godziny uciekają malutka teraz spi na rekach :tak: Więc mam chwile żeby do was zajrzeć

zycze wam miłego wieczorku i spokojnej nocy buziaki

Do góry