reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

No juz mam chwilke zeby was nadrobic :-)
Rozia faceci sa zawsze jak slonie w skladzie porcelany:rofl2:
Roszpunka wrzucam ci wzornik z wymiarami, bez problemu sama sobie takie wytniesz IMG_0472[1].jpgIMG_0471[1].jpgIMG_0469[1].jpg

A tu moje wypociny dzisiejsze :-D:-D:-DIMG_0465[1].jpgIMG_0473[1].jpg
Martus wiem ze ciezko czasami:sorry2: ale pomysl ze masz pod sercem to czego pragnelas najbardziej, reszta jakos sie ulozy :tak:
Agnes ja tez mimo ze tu bez sniegu wyczekuje wiosny:sorry2:........wyjatkowo w kosc nam daje tego roku nasza angielska zima:baffled:
Marysiu super ze wszystko ulozylo sie dobrze z Anetka:tak:
Paula wiesz ;-)......pojawiam sie i znikam :-D
Joasia a co tam u ciebie???;-)
Truskaffka alez cie jeszcze ciagaja po tych lekarzach:baffled:......ale to juz nie dlugo ;-)
Sylwia.... Oliwcia wyglada slicznie :-)
Lilu przyzywam cie:-)..........w moje strony ;-)

Załączniki

• IMG_0472[1].jpg
    IMG_0472[1].jpg
    21 KB · Wyświetleń: 31
  • IMG_0471[1].jpg
    IMG_0471[1].jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 30
  • IMG_0469[1].jpg
    IMG_0469[1].jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 31
  • IMG_0465[1].jpg
    IMG_0465[1].jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_0473[1].jpg
    IMG_0473[1].jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Sylwia witam w klubie ;) moja tez juz nie spi od 6 z minutami leży i ogląda " cupcake wars " :-D

witam dziewczynki

Katy jajeczka cudne :tak: Na pewno kiedyś do ciebie przyjedziemy ale narazie to graniczy z cudem :/ ta mała złośnica by sie zaplakala po drodze :wściekła/y: Znowu ma schizy z wózkiem

milego dnia

katy, przepiękne ci te jajeczka wyszły! Cud miód! I super, że mogłaś sobie zamówić te próbki materiałów. Widzę, że to nie takie malutkie próbki:tak: Na allegro sprzedają takie skrawki do patchworków, ale drogie są jak dla mnie. Kiedyś był u mnie taki wielki sklep z materiałami i mieli mnóstwo takiej bawełny, ale niestety zamknęli:-(

My dziś też koło 6 mieliśmy pobudkę:baffled:

Dziendoberek :-):-):-)

Katy zakładamy spółke z Ilonką i robimy wszystkie razem biznesik :-):-):-)

Ja mam dzisiaj ful szycia więc mało mnie tu będzie .Prosze szanowne panie o wybaczenie:-)

Roziu a moze tę klapke do torebki przepikuje wiesz w takie romby ??? Masz mój numer konta ??? ;-)

Joanno wysłane :-)

Miłego dnia :-):-):-)

dzien dobry :-)
czytałam Was wczoraj na bieżąco ale dzis wiekszość wypadła z głowy wiec prosze mi nie urywać głowy :sorry2: mam sporo pracy wiec jak mam chwilkę w dzien to nadrabiam :tak:
Katka bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie , a jajeczka wyszły świetne :-):-):-D:-D:-D dziękuje za pomysł z tymi kwiatuszkami do zasłonek,firanek :-)
Ja teraz biorę sie pomalutku za kocyk ... :-) bede go robic pewnie długo ale zrobie hehe :-):-)

Martuś hormonki dają ci w kość ale nie smutamy ....:-p:-p:-):-):-):-)Oskarek szaleje w brzuszku wiec to jest najwazniejsze a reszta sie uloży :tak:

Liluu czyli znów Lily pogniewała sie na wózio :-p:-p???????????
sylwia córa rośnie jak na drożdzach :tak: sukieneczke kupiłas bardzo ładną :) co bedzie miec pod spodem ?? i rajtuzki jakie ?? kolorowe czy białe ???????????

Rozia no rośnie Bianka ślicznie .... :-) smaruj i bedzie dobrze :-)
truskawka kciuki abyś rodziła tak jakbyś chciała... chyba ze cc to konieczność wiec nic nie poradzisz,,, ważne aby Amelka była bezpieczna
prosze sie pochwalić jeszcze brzuszkiem :-p:-):-):-):-):-):-)
agnes sama tez oglądam sie za fotelikiem , co prawda mamy po Jasiu jakis chyba CHICCO ale mysle czy byc nowy nie kupic :sorry2::sorry2: jakbyś cos fajnego upatrzyła to daj znać :-p:-)
losiczka kasa poszła ale ząbki muszą byc piękne :-) jak szefuniu od siedmiu boleści ???????????/ wyrównał palant jeden ?:wściekła/y:

naprawde nie pamietam juz wiecej :sorry2: przepraszam :baffled:

My dzis na szczepionkę wybywamy .... Jaś tez idzie , niech sie napatrzy to moze sie uspokoi i bedzie grzeczniejszy hehehehe :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D bo ostatnio sie zrobił troszkę agresywny,:-:)-:)-:)-:)-( złości sie z byle powodu, nigdy sie tak nie zachowywał :baffled::-( a ja juz czasem nie mam do niego sił :sorry2::-:)-:)-:)-(

miłego dnia kochane :tak::-):-)

I ja sie witam porannie :tak::tak:
nawet juz po kawie

Losiczko a jak u małego z zebami ze bedzie miał juz aparat????tzn ma stałe wszystkie z przodu????bo ja z Szymkiem tez muszę isć ale są rozne opinie :confused: i w ogóle to śniłaś mi się dzisiaj :-)

Katy.... wiem wiem jakos damy radę tzn ja dam ....bo z Panem G ostatnio wcale nie mozemy sie dogadać od 3 dni rozmowa słuzbowa a i w tamtym tyg....ach szkoda gadać. Daj znac jak wizyta :tak:a jajusie sliczniusie :-D

Lilu szkoda ze nie sprzedajesz rzeczy po chłopcu hehehe bardzo chetnie bym kupiła ;-);-);-)

Sylwia ale masz małą modeleczkę w domu :tak::-D:tak:

Pauluś a Ty gdzie?????

u mnie pada 4 dzien snieg ..chyba zaraz się rozpłączę :-(

Martuś ja co bede miec to ci dam po Pawełku :-):-) paczką przesle razem z robótkami :) takze sie nie martw :-):-):-):-)
a G chyba ma wieksze hormonki od cieżarnej hihihi :-p:-p:-p

Ilonka :-) dziękuję
a co do G to ....ostatnio cały czas gdzies wyjezdza a jak w pracy go 2 dni nie ma to pozniej siedzi do 20 i w domu po 22 wiec .....ja rozumiem praca,ale ............rodzina tez jest

reklama
Martuś do aparatu najbardziej potrzebne są 6 stałe żeby było o co zaczepić. A Kuba musi mieć juz aparat bo jemu stałe 1 wybiły sie jak miał jeszcze mleczaki więc to był koszmar.Jedna ładnie weszła w swoje miejsce niestety druga juz nie :-(.No i nie wspomniałam Wam że przy wycisku obrzygał cały gabinet :baffled: ale uprzedziłam lekarke że może liczyc na taka atrakcję :-)

Biedak ale już ma to za sobą.

Twój G cały dzień w pracy mój w domu uwierz mi że już mam dziada po dziurki w nosie.:no::no::no:

Ilonko wczoraj o 14 miał dzwonić szef .Oczywiscie nie zadzwonił. Wieczorem mąż dzwonił to nie odebrał a dzisiaj jak dzwonił to mu napisał eske ze jest na spotkaniu i zadzwoni pózniej :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: oczywiście zadzwoni jak zawsze. Mąz załatwie sobie nową robotę .

Do góry