reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzien doberek :-)
U nas mrozno ale sniegu nie dosypuje. Synio po tygodniu w przedszkolu juz chory wiec siedzimy w domku. Szczepienie malutkiej tez mamy odroczone bo po narkozie musi organizam dojsc do siebie.
SYLWIA - oby brzyszek doszedl do siebie
MALA MI - Ty tez sie nie smutaj, wiosna idzie :-D powolutku ale idzie :happy:
KATY - powiadasz za jajki sie zabierasz...:-)
ROZIA - to koze jak m bedzie spal to Ty mu rumoru narob w srodku nocy niech poczuje jak to jest, moj tez tak ma choc jego halasy dzialaja wylacznie na mnie bo mam lekki sen, a dzieciom moze dach walic sie na glowe a i tak spia wiec mam luksus.

AGNES - a jakie autko kupujecie ? takie szybkie decyzje sa najlepsze, my tez nasze kupilismy z dnia na dzien :-)

reklama
marysia kupujemy skodę fabię kombi. zależało nam aby wózek się mieścił bo teraz masakra go zapakować. a kilka lat jeszcze przed nami z wózkiem

zdrówka dla dzieciaczków

Witam w ponury wtorek :tak:

Na plusie 2,8 bez śniegu… wygląda na to, że w moim rejonie już nie popada
:baffled: ale jest bleee... tak szaro i buro :dry:

Katy nareszcie jesteś
:-)

Losiczko pewnie strzeli karpia, jak powiesz jej, że musi zapłacić
:-D
A torba super, do szkoły jak ta lala, a i nie tylko
:tak:

Roszpunko no to zakup zrobiłaś konkretny

Martuś My nadal oddzielnie
:-( czekam aż K dostanie tą nową umowę (na nieokreślony) w kwietniu i może coś się ruszy… Bo już powoli nie daję rady :-(
Kochana Ty nasza hormonko
;-) jeszcze troszkę i będziesz tuliła Oskarka :tak:
A jak tam Szymon, wspomina coś, że nie może się już doczekać rodzeństwa?

Agnes macie już jakieś konkretne autko na oku?
:confused: Ale fajnie- uwielbiam samochody :-p
A co do Olusia to będzie miał chłopak fajne towarzystwo, na pewno mu się spodoba takie urozmaicenie
:tak:

Miłego Dnia Babeczki :*

Paulus to jeszcze do kwietnia jakos wytrzymasz...ale wiem jak to jest ....ja kiedys tez tak mialam jak G mieszkał jeszcze w Fr i widywalismy sie raz na 3 miechy :baffled:,a Szyma cieszy sie z brata i pyta kiedy on juz bedzie ;-)

Katy.....nie wiem co sie dzieje ....jakos ostatnio ogarnąc sie nie mogę no i braki finansowe :szok: i pewnie to przez to też :-(

Martuś My na szczęście widujemy się częściej, ale sama wiesz... no nic, zobaczymy ;-) Może się chłopina w końcu pozbiera ;-) On ma ten syndrom, że chce mieć wszystko jasne, zwłaszcza swoją sytuację, tak aby mógł zapewnić to co potrzeba :tak: Także pozostało jeszcze zaczekać... ciekawe jak długo :szok: ale nie zamierzam absolutnie naciskać, bo to nie ma sensu- nic na silę :tak:
A Szymuś fajny
:-) Oj jak Oskar podrośnie to będą się łobuziaki bawiły :tak::-D

Losiczko, a jakby to miał być kuferek z przodem w takie wycinanki, to da radę jakoś rączki przyczepić?
A zrobiłaś już zabawkę dla małej Amelki? Ciekawa jestem bardzo efektu!

Witam
Losiczko moze byc i tu..bo ja na allegro nie mam..chyba ze slepa jestem...chyba ze wolisz przez Payu..jak tobie wygodnie..i daj mi namiar na fb..
Violu - przesylka wlasnie poszla do ciebie.. Lece robic obiadek.wpadne pozniej..

Hejka :)

Dzięki dziewczyny ;) mój mały słodziak kochany, ale i cwany...:-płozbuzuje łobuzuje a potem maślane oczka, przytulaki, słodkie słówka i oprzeć mu się nie można:-p cały tatuś hahaha

po wizycie na patologii mam trochę dylematów...ehhh

bo babeczka zaczęła gadać o cc.. kurcze, całą ciąże przeszłam z nastawieniem na sn, a teraz jakieś jaja z cc ..że niby bezwzględnych wskazań nie ma, ale wiele rzeczy się składa tak, że właściwie mogliby mi dać skierowanie...no i siedzę i dumam i nie wiem..

w środę wizyta u gin, to z nią pogadam, w czwartek diabetolog to tam też zagadam co oni na to cc, i jeszcze na ktg idę, to tam też popytam o to cc..a na patologie mam znów jechać za tydzień, to mam nadzieję że jakaś decyzja zapadnie..

na dzień dzisiejszy więcej pytań niż odpowiedzi

aaaa i oczywiście w związku z tymi płytkami dostałam kolejne skierowanie do kolejnej kliniki specjalistycznej haha ...hematologia wzywa ale najpierw powtórzę badania krwi, może samo się naprawiło :p a znając życie, na hematologię dostanę termin...po porodzie :p

teraz siedzę i nogi zaciskam, byle do poniedziałku...odliczanie trwa ;)

ściskam Was babeczki, dziś z leniem i Matim siedzę w domu...będę zaglądać;-)

Truskafka, skoro przy Matim miałaś cc, jeśli dobrze pamiętam, to może teraz też byłoby lepiej? Rzeczywiście masz się nad czym zastanawiać:tak:Zamęczą cię tymi badaniami przed porodem biedaku;-)

reklama
no męczą męczą :p
przy Matim miałam cc, a teraz zobaczymy, niech każdy spec się wypowie i decyzję trzeba będzie podjąć.
Grunt żeby panienka zdrowo wyszła z brzucha, nieważne którą stroną hehe

Do góry