reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ilonko niestety Jaś jest teraz w takim wieku buntu i agresji znam to z autopsji niestety moj syn tez taki był siedzialam i plakalam bo nic nie pomagało czasami pomagały kary a czasami nic potrafił mi sie na środku ulicy położyć i wrzeszczec :no::baffled: Oby mu to szybko minęło bo sie tylko oboje namęczycie u mnie to trwało prawie rok.

Martus mozna przefarbować na niebieski :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Losiczko, wymyśliłaś coś z tym kuferkiem?

Martusia, jak będę się pozbywać ubranek po Maksiu to dam ci znać. Parę fajnych na lato miał:-)

witam Słoneczka moje! jak tu pięknie kolorowo,świateczne jajeczka,robótki,torebki,same cuda! może i mnie coś natchnie i jakis talent na mnie spłynie :tak:.dziewczynki Wy już dawno powinniscie otworzyc jakis wspólny sklepik,a potem my mieszkające poza Polska pootwieramy filie po całej Europie i zostaniemy marką znana jak np.Armanii:tak::tak::tak: narazie wracam do mojej obecnej pracy,bo mam zapiernicz:sorry2:... ale plan jest dobry:cool2:.życze miłego dnia i dużo buziaków dla wdzystkich!

Mala bedzie miala pod spodem jakas koszulke napewno badz bedzie miala na wierzchu bolerko rajstopki bedzie miala biale a koszulke badz bolerko bedzie kolorowe tak amo jak buciki ale jeszcze nie wiem jaki kolor ;p

Dzień dobry :-)

losiczko nawet juz kasa do Ciebie ;poszła :-)

agnes chyba Ty pisałaś o zmianie auta :-) My mamy właśnie skode fabie kombi i jesteśmy bardzo zadowoleni, bo niby kombi, a nie jest taka długa a wszystko sie fajnie mieści :-) I wózka ie trzeba rozmontowywać na czynniki pierwsze,żeby go schować :-)

sylwia Oliwka śliczna panna już :-) A jak tam brzuszek Mariuszka ?? Dajesz mu coś na te kolki ??

ilonko no niestety chyba nie mogło być tak kolorowo,że będziesz cały czas miała grzeczne te Twoje dzieciaczki :-) Niestety najważniejsza jest cierpliwośc i konsekwencja przy takim zachowaniu, o co niestety trudno, jak dziecko już doprowadza Cie do granic możliwości... Ale powodzenia życzę w okiełznaniu małego diabełka :-)

My dziś mamy usg bioderek :-) ale dopiero o 16.25.

Miłego dnia życzę :-)

A ja z zazdrości tez wzięłam sie za robotę :) szydelko poszło w ruch i robię kurki wielkanocne :-D Ja tez sie potem pochwalę :tak:;-)

Witam
LOSICZKO – znalazłam cie na fb ipolubiłam, :-) a przelew właśnie poszedł
KATY – a ty co za cudeńka z jajkówrobisz:szok:
SYLWIA – a ty spać nie możesz??Acórcia jaka księżniczka...
LILU- mała widze nadal ma focha nawózek...jak to małe księżniczki:-)
ILONKO – biedny Pawełek...a Jaśdorasta i ma prawo mieć fochy ...mam to na co dzień:-D
MALAMI – jak coś to ja mogę siędorzucić z ubrankami:tak:
ROZIA - udanej wizyty..
uuufff ogarnęłam was ...a u mnie co ?? postaremu...starsza córcia leży z gorączką , młodsza w przedszkolu, ja zaraz wybywam na miasto -zakupy , paczki..a i mój M własnie sobie wczoraj przypomniał że mija 3 mies..więc można sie zacząć starać...:szok: miłego dnia...póżniej zajrzę...

Sylwia to czeka cie dlugi dzien :sorry2:ale moze jakas drzemka wpadnie po obiadku :-)
Lilu widzisz ta pieknosc twoja juz przejawia zainteresowanie kulinariami :-D
Roszpunka :-)dziekuje;-)......wczoraj zrobilam tylko kilka dzisiaj chyba bedzie dalszy ciag albo jutro:tak: .......chce zrobic dla mamy i wlozyc do paczki;-)
Losiczko mow mi tu co i jak .....jaki masz plan :-D..........niesamowicie mnie to odpreza, takie derganie, szycie.....wtedy nie ma mnie dla swiata , maz jeszcze sie nie zorientowal jak mnie uciszyc......kupic mi kawalek materialu :-D
Ilonka powodzenia na szczepieniu:-)..........jak cos jeszcze znajde to dam ci znac :tak:
Ps nie wiem czy wiesz ale zakladamy spolke :-D
Martus chyba kazda para jak juz sie im uda ma jakis kryzys....wiele dziewczyn tak wspomina.....nie martw sie kochana bedzie dobrze :tak:
Pamela wiesz to jest plan:-D.......tylko menagera nam trza:tak:
Rozia powdzenia na usg ;-)
Joasiu to sa materialowe wypychane wypelniaczem do zabawek
no i powodzenia w starankach :-)

Jane kciuki za dzisiejsza wizyte :-)

No i ja po wizycie.......

Endo powiedziala ze ladne 9,3 i pecherzyk 20 mm wiec dostalam juz zastrzyk na pekniecie i jutro insema :-)
no i zero sexu dzisiaj :cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Katy super to tylko czekamy na 2 krechy na święta ;-);-);-) widzisz ja dokładnie czuje to samo. Moja maszyna to lek na całe zło :-D

Joanno :-):-):-) nie mam Cie w znajomych :-(

Rozia DSC01166.jpg

Załączniki

• DSC01166.jpg
    DSC01166.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnia edycja:
Do góry