reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej Babeczki

Ja w koncu sie obrobilam:cool2:......goscie wczoraj wieczorem pojechali a ze byla mgla to zamiasta na Rzeszow lecieli na Krakow.......:eek:

Dzisiaj ogarnialam dom, sprzatalam, gotowalam, ustawialam wszystko na swoim miejscu bo byl maly armagedon.....:eek:

Dzisiaj mialam wizyte i z lewej str mam dzisiaj 16 mm w piatek bylo 11 mm.............endo w pon bylo 5,2 teraz 8,2 to dobrze????????:sorry:

Przepraszam ale jestem tak zmeczona ze nie dam rady nadrobic:sorry::sorry::sorry:......cos sie dzialo??????

Ps Losiczko widze ze moja kuzynka sie do ciebie odezwala:tak: o torebke????

a cos takiego znalazlam w gazecie moze wykozystasz to w swoich kopertowkach :-)
IMG_0460[1].jpg albo taka IMG_0457[1].jpg

A tutaj cos dla Ilonki ..........chyba sama sie o takie cos

pokusze :-DIMG_0461[1].jpgIMG_0462[1].jpg

i chce jeszcze poszyc takie jajeczka na swieta :-)IMG_0458[1].jpg IMG_0463[1].jpg

Załączniki

• IMG_0460[1].jpg
    IMG_0460[1].jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 28
  • IMG_0461[1].jpg
    IMG_0461[1].jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 27
  • IMG_0458[1].jpg
    IMG_0458[1].jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 29
  • IMG_0462[1].jpg
    IMG_0462[1].jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 29
  • IMG_0457[1].jpg
    IMG_0457[1].jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 29
  • IMG_0463[1].jpg
    IMG_0463[1].jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 26
Ostatnia edycja:
reklama
Dziendoberek :-):-):-)

Katrino jak babeczka się zdecyduje na kolor bo ma :baffled: to Ci wkleje :-) ale jak masz pomysł plus rozmiar to moge Ci uszyć ;-)

Katy widze widzę :-) czekam na wiosne żebym mogła wziąsć małego i jechac troche za miasto do hurtowni materiałów.Wtedy kupie materiały ozdobne bo na tę chwile mam tylko eko-skórę :-) ale ta druga torebka fajna:-)

Joanno ja mam Ci tutaj pw wiadomość wysłać z numerem konta czy masz przez allegro ??? Choc wolałabym tutaj :-)

Roziu napisz mi tutaj jaki ma byc kolor torebki. Czyli tak .Taka jak Iolnki tzn kształt chodzi o tę z kwiatami ??? Plus kieszonka wypukła a na klapce może zrobie kwiatek albo wyszyje maszyna kształt kokardy :-)

Dziewczynki a teraz wam powiem numer stulecia.

Uszyłam torbe dla mojej siostrzenicy. Z siora mam kiepski kontakt pisałam Wam kiedyś to i z Weroniką mam kiepski. Ale na fb zapytała czy nie uszyłabym jej torebki. No to uszyłam. Weronika pyta sie ile za tą torebkę ??? Ja jej na to że gratis ale ma mi reklame w szkole zrobić ;-) podziękowała bardzo szczęsliwa :-)

Za godzine dzwoni siostra że ona poprosi jeszcze 2 takie torby dla Patryka ( siostrzenca ) plus dla niej torebkę .Pewnie jest pewna że też za darmo :baffled: a nadmienie tylko ze ani razu nie polubiła moich torebek na fb :-( no ale tego mogłam sie spodziewać od siosty bizneswomen .

DSC01165.jpg

Miłego dnia :-):-):-)

Załączniki

• DSC01165.jpg
    DSC01165.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 17
Dziewczynki mnie juz nie boli że nie mamy dobrego kontaktu. Minęło tyle lat że już sie przyzwyczaiłam. Ale wiecie co Wam powiem ??? Ze to jaki macie kontakt z rodzenstwem to bardzo dużo zależy od rodziców. Rodzice moga z calić więż miedzy rodzenstwem albo podzielić i u mnie bya to wersja 2 niestety .

Roszpunko moge uszyc Ci te kolorowa torebeczke jak chcesz ;-) mam wszystkie kolorki :-) tylko musiałabyś podać mi rozmiarki jakie Cie interesują :-)

Dzień dobry :-)

Normalnie urwę głowę kiedyś temu mojemu chłopu.... Usypiam małą,żeby on mógł spokojnie spać po nocce, a ten szuka ładowarki od telefonu i trzaska wszystkim dookoła... I dziecko budzi... Gamoń

Katy już się nie mogę doczekać tej waszej pierwszej próby :-) I bedziemy wszystkie czekać na plusika :-) Och jak ostatnio dawno nie czekałam na plusika tak intensywnie :-)

losiczko chciałabym,żeby ona była w kształcie ilonki torebki tej z kwiatkiem, ale z taka kieszonka jak ta żółta zamiast kwiatka i w takich kolorach, czyli żółto czarna... A z tą ozdobą to sama nie wiem... Chyba zostaniemy przy tej kokardzie... Wydaje mi się,że jest za delikatna dla mnie, ale w sumie, może czas spróbować przestawić sie na bardziej kobiece rzeczy ;-) To która mam zalicytować ?? :-) Czy to wsyztsko jedno??

Roszpunko a to co?? Romantico wieczór ?? :-)
U mnie ostatnio m powiedział,że w przyszłym miesiącu po wypłacie podrzucimy Małą którejś mojej siostrze,a on mnie zamierza zabrać do naszej włoskiej knajpki, a później do kina :-) Zoabczymy czy nie skończy sie na obiecywankach :-)

A ilonka gdzie ??

My dzis do nowego pediatry ruszamy :-) Zobaczymy ile nasza panna waży :-)

Miłego dnia dziewczynki :-)

Hejka.

katy, ja się nie znam, ale pewnie to dobrze:tak: Trzymam kciuki i myślę o tobie:happy2:Te kwiatuszki i jajeczka super! Masz do jajek jakieś wykroje w tej gazecie? Po prostu przepiękne są! :tak:

Paula, u mnie też zima wróciła niestety. Dziś -1, ale muszę wyjść do sklepu. Wczoraj udało mi się wynaleźć sukienkę na lato i bluzkę dla siebie, a dla Maksia krótkie ogrodniczki,drugie krótkie spodenki i czapeczkę z daszkiem na lato. Była wielka wymiana w jednym sklepie, i szczerze mówiąc najwięcej to było ludzi:szok:, a rzeczy nie za fajne:sorry2:
Miejmy nadzieję, że k będzie cię czasem rozpieszczał kwiatkami od czasu do czasu, i że ten nie był ostatni:-D

Losiczko, powiedz jej że uszyjesz i wspomnij mimochodem, że taka torebka kosztuje tyle a tyle. Przykro mi, że wam się nie układa z siostrą.
Torba na zakupy: Zobacz załącznik 544779Super te kolorki razem wyglądają.
A to coś, co mi się podoba i marzy: Zobacz załącznik 544780

Roziu, chciałam dodać zdjęcie torebki, a przez pomyłkę wgrałam m i skasowałam, a teraz widzę, że jego lico się też pojawiło :-D Nasz szałowy sylwester we troje ;-)
Powodzenia na wizycie. A wieczór da się zorganizować. Tyle że jak myśmy wyszli do kina to cały czas myślałam o Małym, czy śpi, czy nie płacze itd.

Losiczko, pomyślę jaki kształt i wielkość i na pewno dam ci znać. Może w jakiejś innej kolorystyce, bardziej wakacyjnej... Myślałam nad takim kuferkiem z takim przodem, z dodatkowym paseczkiem na ramię.

Ostatnia edycja:
Czesc Moje Kobietki..............

Ja ostatnio niie mam weny przepraszam :zawstydzona/y:łapią dołki...hormony :baffled: ,chłop wkurza i ostre spinki są ech.... brak słow

Losiczko ............. cudne te Twoje wynalazki :-Dja mam 2 torby od Ciebie i jestem mega zadowolona :tak::* ,co do szefa to az nie chce sie mowic na ten temat :angry:,ale wiem jak to jest jak pustki w portfelu :baffled:.A siostre to tam podlicz odpowiednio za te torby :-D:-D:-D:-D ,u Ciebie tez dzis zima???bo u mnie pada 4 dzień i snieg tez juz do kolan :wściekła/y::wściekła/y: deprechy sie nabawie niedługo przez tą pogodę :crazy:

Ilonko.......................wczoraj spałam ,pozniej w nocy nie pisałam bo łaziłam ...raz mi zimno ,raz gorąco normalnie przekwit jakis :wściekła/y:,a mężulo super sie spisał na dzien kobiet :D

Rozia .............................. a to zmieniasz przychodnię i dobrze :-),co do kuchni i szafy Bianki...jestem pod wrażeniem :-D:tak::-);-) cudne ,a męzulka sama trzasnij hehe za te szwedanie sie po domu ;-)

Katy.................kciukasy kciukasy :tak:,a porzadki po gosciach...no cóz hii trzeba zrobic :-D

Lilu...............to mała mamy przytulanka :-)na rączkach zasypia ????hehe wie co dobre

Pamelko ....................nie smutaj Kochana :zawstydzona/y::-( bo i nam smutno :tak:trzeba myslec pozytywnie i zadnych takich akcji ze męzula mógłby miec kogos innego za zonę :wściekła/y:bo po tyłku dam !!!

Pauluą a co u Ciebie???????Jak z Tym K twoim?????nadal oddzielnie?????:-(

Tulam wszystkie smutaski mocno ,nie ma to jak z Wami :-D:-D:-D moja wirtualna rodzinka :tak:
dobrze ze jestescie :*:*:*

aaaaaaaaaaaaaa i fotka ....na G

Martuś u mnie też zima ale nie wkurza mnie ona tak jak mój mąż :dry: który własnie poszedł pomagac właścicielowi kamienicy w remoncie mieszkania. Bo z 2 dużych pokoji robi 2 kawalerki. Przynajmniej odrobi siano za lutowy czynsz .Bo na reszte kasy dzisiaj od szefa to ja w życiu nie uwierzę.

Dzisiaj też jadę z Kubulą do ortodonty . Kaska pójdzie ale muszę wziąść sie w koncu za jego ząbki i wolę zupę ugotować na 3 dni a leczyć dziecku ząbki :-)

A siora to temat rzeka .Jak to mówia im więcej sie ma kasy tym bardziej jest sie skąpym. Cieszę sie że jej dzieciakom sie podoba i to najważniejsze

:-)Zobacz załącznik 544782Zobacz załącznik 544783 Roszpunko ;-)

Roziu pw Ci wysłałam :-)

Ostatnia edycja:
Losiczko oj tak ząbki wazne bardzo :-) i tez bym tak zrobiła jak i Ty.....a siostra no cóż ...chyba nigdy nie dotrze do niej kogo straciła :-(no cóz nie zmienisz jej na siłe ,a le Ty masz dobre serce i to najważniejsze :-):tak::-):tak:

Hej Babeczki:-):-):-)....nie żebym już w pracy powinna być:-D:-D:-D

Losiczko ..........sama wiesz że ne siłę nikogo nie zmienimy.....u mnie też znalazło by się kilka takich osób.....ale życie jest za krótkie na takie gierki wiec trza iść do przodu i nie oglądać się za siebie.....a siostra kiedyś zrozumi.,...oby nie za pózno....ty zebrałaś całe ciepłe serducho za was dwie ;-)
Roszpunko jak wrócę pózniej to zrobie zdj i wrzuce na forum bo w gazecie jest wykrój....też jestem nimi zachwycona i postanowiłam zrobić i sobie i mamie tylko muszę pojechać i kupić skrawki fajnych i kolorowych materiałów :tak:

Wczoraj pozamawiałam sobie też darmowe próbki materiałów od różnych producentów i jeszcze więcej planuje tylko mi nocy brakło:-D

Martuś ale czym się kochana dołujesz????:sorry2:
Rozia jeśli m nie wypełni obietnicy to posadz gada na karnym jeżyku :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
witam i ja!

u nas sypie śnieg :wściekła/y: kiedy to się skonczy. pewnie nawet na spacer nie wyjdziemy.

u nas małe zmiany. kupujemy nowe auto! jakoś szybko sie zdecydowaliśmy ale mam nadzieję że nam posłuży.

jutro mamy maraton z lekarzami. rano usg bioderek nr 3 a w południe szczepienie. ze względu na trzydniówkę przełożone o 2 tygodnie a teraz Olek coś katar ma więc nie wiem czy jutro uda sie zaszczepić.

katy to teraz zaciskam kciukasy. wyglada to dobrze i mam nadzieje że skończy się plusikiem

paula Oluś jak wróce do pracy zostanie z moja babcią i tatą. mąż pracuje w szkole więc ma więcej czasu a w maju juz odda maturzystów więc mu odejda godziny. a w czerwcu weźmie tacierzynski, potem wakacje. a od wrześnie nie wiem. chyba żłobek

martuś u nas tez śnieg po kolana i mimo iz nie jestem w ciąży tez się dołuję. zobaczysz wyjdzie słoneczko, przyjdzie wiosna to złe humorki miną

losiczko przykro, że z siostrą nie masz dobrego kontaktu. ale rzeczywiście duża w tym chyba zasługa rodziców. cóż tak bywa. ty to super kobitka jesteś więc się nie martw z tego powodu. wycen ją tam porządnie

rozia może te krostki na buzi to trądzik niemowlęcy? dużo dzieci to ma i samo przechodzi, ale zobaczymy co dzisiaj lekarz na to

kochane pomału szukam fotelika samochodowego dla Olka. co polecacie?

Ostatnia edycja:
Do góry