reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Losiczka hehe zdążysz, zdążysz...ja do wiosny nogi zaciskam :-D
a ta torba bardzo fajnie wygląda, prosta i elegancka, kolorki super:tak:

Rozia tfu tfu tfu;-)
super że stolarz dotrze, czekamy na efekty :-)

ja zaraz ruszam swoje zgrabne cztery litery i lecę-choć to za dużo powiedziane :-D - po synusia ;)

reklama
DSC01137.jpgDSC01140.jpgDSC01142.jpgDSC01144.jpg

J.E.B.A.N.Y szef męża własnie dzwonił że kasa będzie w poniedziałek a ja mam w potfelu 16 zł :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
witam babki

u mnie jakoś spadek formy. niech ta zima odpuści bo zwariuję

losiczko kopertówki cudne. a masz szansę na inne kolory takie bardziej pastelowe np. miętowe, żółte lub różowe? i jaka cena tych torebek?

rozia dawaj focie kuchni. ale zazrdoszczę śpiącej córeczki. my urzędujemy od 6

viola u nas pobudki 5.30 to norma tak więc nie jesteś sama. ja chyba już nigdy się nie wyspię

truskaffka ty już na wylocie. ale to zleciało. a dopiero co z wkacaji info dotarło o II kreskach

lecę jeszcze na g a potem spać bo brak mi energii

Dziendoberek :-):-):-)

Agnes z grubszej eko-skóry mam żółty i różowy kolor i mam też własnie miętowy tyle że jest cieńszy materiał .Kopertówki mam po 30 zł . I mam jeszcze takie kolorki DSC01130.jpg

Co do szefa m to bym go w łyżce wody utopiła cham jeden. Nie wspomne nawet że tel mi dzisiaj wyłączą:-( A do tego jestem mega :wściekła/y: na allegro bo pieniadze za sprzedane torebki przychodzą mi przekazem pocztowym i to raz w miesiącu :wściekła/y:.Zeby zmienic ustawienia muszę im numer konta i ksero dowodu wysłać pocztą.Jak dla mnie to jest chore :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Pogoda do bani krzyże mnie bolą ale biore sie za torebke taką inną niż wszystkie :-)

Miłego dnia kochane :-) :-) :-) :-) :-)

Dobry wieczór moje miłe :-):-):-):-)
Melduje sie dziś :-p
Losiczko naprawde szczyt chamstwa zostawić rodzine bez środków do życia, :no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: naprawde żeby nawet nie dać 100zł :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zeby jakoś przeżyć te pare dni !!!!!!!!!!!!
Jak sobie poradziłaś ??? Boże gdybym wiedziała ze kasa bedzie od razu na koncie to bym Ci pomoga a tak to mogę tupać nogami ze złości :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
O jaaaaaaa.....ale te kolory są świetne .. kocham takie zestawienia :-p:-):-) a kopertówki wszystkie są cudne- ale to juz wiesz !!!!!! Fajnie ze mogłam coś podpowiedzieć :-D:-D

Rozia kuchnia mioooooooodzio !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! efekt naprawde powalający !!!!!! :tak::tak::tak: i szafa Bianki też super !!!

My mamy dużą kuchnię ( bynajmniej dla mnie jak na kuchnię w bloku) a chętnie bym oddała jej połowę na rzecz pokoiku dla chłopaków bo kuchnia obok ich pokoju ) w poniedziałek mogę wrzucić fotkę :-p

Agnes byle do wiosny i bedzie juz lepszy humorek !!!!!!!!!!! ;-)

Marysiu mam nadzieje ze jednak sie nie rozłożysz !!!!!!!!!!!!! zdrówka zyczę .......i cieszę sie ze jest wszystko OK !!!!!!!!!!!!!!!! :tak:

JANE, ROSZPUNKA, ROZA, KATKA , VALKYRIE , ADA, PAMELKA LILUU, LORI VOLA, KATRINA MARTUŚ HOOOOOP HOOOOOOOOOP !!!!!! ???????????????????????

U nas TRZECI ZĄBEK !
:szok::szok::szok: I własnie taką miałam minę dziś jak zauważyłam :-D:-D:-D naprawde bez objawów , wiec nawet sie nie spodziewałam ... akurat bawiłam sie z Pawełciem on sie chichrał a tu ząb :-):-):-) górna jedyneczka wyszła raczej dziś , bo wczoraj jej nie miał :shocked2::shocked2:

M mnie dziś zaskoczył ... wczoraj dostałam tylko buziaka na dzień kobiet no bo w sumie nie miał kiedy cokolwiek kupować i myślałam ze na tym sie skończy a tu dziś skoczył na miasto wraca a tu

Zdjęcie4036.jpg

hehe ,,, czekoladę własnie pochłaniam popijając piwkiem żurawinkowym :-D:-D:-D:-D:-D zapraszam jeśli ktoś jest chętny :-):-):-):-):-)

Załączniki

• Zdjęcie4036.jpg
    Zdjęcie4036.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 74
Ostatnia edycja:
hej kochane!

melduję się i ja wieczorkiem.

ilonka gratuluję ząbka.
my jesteśmy posiadaczami już dwóch :-)ale nie wiem czy zaraz nie będzie następnego bo strasznie pcha łapki do buzi.

losiczko a jak będziesz miała okazję wkleisz jeszcze te kolorki różowy i miętowy?

resztę przywołuję do porządku meldować się kobitki.

reklama
ilonko da sie zrobić z tej kuchni drugi pokój, ale to niestety kasa :-( A szafa to nasza jest,ale u Bianki w pokoju, bo nie było gdzie zrobić niestety... Musze powiedzieć,że jestem na prawdę zadowolona z efektu zarówno przy szafie jaki i przy kuchni :-) Długo czekaliśmy, ale warto było :-) No i gratuluję ząbka :-)

A u nas Bianka dzis sie sama z brzuszka przekręcił prawie na plecy :-) Tzn. przyblokowoały ją szczebelki i nie dała rady przekrecic sie na plecki... Szkoda tylko,że tego nie widzialam, bo m akurat jej pilnował jak ja położyłam na brzuszku w łóżeczku... Az w szoku byłam, bo to chyba wcześnie na przewracanie się z brzuszka na plecy...:szok::szok::szok:

Do góry