reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Sukienka NEXT rozm. 92 98 104 (3062292354) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
AGKO_OUTLET ENGLAND*ŚLICZNA SUKIENKA*NOWA*24M** (3081418635) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Śliczna balowa sukienka ok 86-92 (3077022238) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
92 cm ŚLICZNA bordowa sukieneczka dla niuni 2latka (3074614205) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Sliczna sukienka wizytowa (18-24 mies)rozm.92 (3069858856) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Piękna sukieneczka dla dziewczynki (3073190630) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Suknia elegancka - George 92-98 BRĄZ - ZŁOTO (3066382067) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
http://img08.allegroimg.pl/photos/oryginal/30/65/35/67/3065356792
ŚLICZNA SUKIENKA GROCHY KOKARDKA -2/3 LATKA (3074545980) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Śliczna sukienka wizytowa balowa rozmiar 92 (3017679967) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Śliczna sukienka - KINGI FALKIEWICZ - rozmiar 92 (3071599704) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Sukienka Couche Tot 92-98 CUDO (3079997261) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
LA PRINCESS śliczna sukienka dla córci 3 lata (3074787356) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
*NEXT* ŚWIĘTA sukienka TUTU TIUL KOKARDA cudko 92 (3074391076) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ktora najbardziej wam sie podoba ??

reklama
Dziendoberek :-):-):-)

WSZYSKIEGO NAJ NAJ NAJ MOJE DROGIE KOBIETKI :-):-):-)

Ja to dzisiaj nic nie robię :-D moi mężczyzni koło mnie maja latać :-) Kubula zrobił 2 laurki dla koleżanek ;-);-);-) a mężulo mi powiedział że prezent dostane wieczorkiem.........ale uwaga .........do buzi :-D:-D:-D:-D:-D stary zboczek ;-);-);-)

Ilonko wszywam podszewke do torebki na zamówienie i biore sie za kopertówke :-) dla Ciebie ;-)

Miłego dnia :-):-):-):-):-)

Hej laseczki..
Wszystkiego najlepszego z okazji Naszego swieta !!!!!!!!!

Ja dzis juz po zakupach..nawet sobie torcik kupilam do kawy :-):-) jak swieto to trzeba szalec.:-):-)
Ja wczoraj mialam kiepski dzien mlodszej przeszlo..starsza teraz lezy z goraczka..a ze m mnie znerwowal to poszlam spac do corci.i to o 21..ale nerwy pomogly bo wstaje a salon na dole jak po wojnie..m sie wzial za malowanie salonu:-):-) w nocy sufit malowal a dzis sciany..podlizuje sie czy co :-):-)
Milego dnia...

zastanawiam sie nad tymi biala 40 zl rozowa 70 zl
wththdsc06591.jpg 3078564724.jpg

Dzień dobry :-)

My wstałysmy dopiero godzinę temu :-) Moje dziecko postanowiło zrobić prezent mamie z okazji dnia kobiet i po porannym karmieniu znowu usnęła :-)

Wszystkim Panią życzę wszystkiego co najlepsze z okazji naszego święta :-) Życzę Wam żeby spełniły się Wasze marzenia i żebyście były szczęśliwe :-)

Miłego dnia :-)

Dzień dobry :)

pamiętajcie, że dziś leżymy i pachniemy :-):-):-)

Sylwia hehe obie śliczne :p bardziej jednak podoba mi się różowa, no ale cena..
Losiczka tooo se mężulo wymyślił prezent...bardziej dla siebie haha
Ilona :) Mati zdrowy tfu tfu i wszyscy czekamy na tą naszą małą żmijkę, ale spokojnie, jeszcze niech posiedzi tydzień/dwa ;-)
Joanna haha widzisz jak dobrze zimny prysznic działa na te męskie łebki :p
Rozia ale cię córcia rozpieszcza :)
ja za to chyba sie przygotowuje do spania krótkoterminowego:eek: bo w nocy najpierw zasnąć nie mogę, potem się budzę i spać mi się nie chce:eek:

pozdrawiam bablulce, miłego dnia ;-)

reklama
Truskafffka ano rozpieszcza :-) A w ciąży tez tak miałam,że spac nie mogłam :-) Także jeszcze sie nie nastawiaj na to wstawanie, bo może urodzisz taką grzeczną dziewczynkę jak moja :-) Tfu, tfu, tfu :-)

losiczko no bomba :-) Ja zobaczę jak z kasą będę stała po opłaceniu wsyztskich rachunków i wtedy usmiechnę się do Ciebie o torebkę, którą sobie u Ciebie upatrzyłam :-)

Aaaaaa, dziewczynki stolarz właśnie do mnie jedzie :-) :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Do góry