reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień dobry :-)

losiczko Tulimy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-)

Kasia wrzuć jakies nowe zdjęcia dziewczynek jak znajdziesz czas :-) No i ucałuj je :-) Macie te maratony, ale przynajmniejsz dziewczynki są pod kontrolą :-)

Kurczę u nas Biance wyszła jakaś wysypka na buźce i wczoraj prawie cały dzień mi nie spała... miałam z nią dziś do lekarza iść, ale chyba jej schodzi,więc zastanawiam się czy nie zaczekac do jutra z tym lekarzem, bo może jej rzeczywiście to schodzi... Co myslicie ?? Bo w sumie ona nie płacze ani nic, tylko mało wczoraj spała po prostu...

Miłego dnia :-)

reklama
Dzień dobry dziewczynki :-):-):-)

Hmm czy któraś za mną tęskniła ? :-D No mam nadzieje

ja ostatnie kilka dni nie miałam weny i czasu na pisanie Lilutek nie spał za długo w ciagu dnia a wieczorem czas z P spedzalam bo go teraz nie ma całymi dniami a w tym tyg pracuje od 5 rano :szok:
Lila rośnie jak na drożdżach i coraz wiecej czasu spędza na rekach :-p I nie ma mowy żeby ja położyć bo krzyk hehehehe ciekawe kiedy jej przejdzie
pa ciocia Katy nas nie odwiedza a mówiła ze bedzie ja nosić :-p

Dziewczynki ucalujcie odemnie wasze skarbusie :tak:

Pamelo a co sie stało ?
milego dnia wszystkim

LiLuu Kochana nie chcę tutaj marudzić ale dopadła mnie znowu jakaś dolinka...nic mnie nie cieszy,nawet ładna pogoda i słonko,które świeci już wiosennie,nic.patrzę na mojego męża i myślę sobie że jest taki cudowny i tak bardzo go kocham i że on zasługuje na to żeby mieć rodzinę,mieć dzieci,bo byłby cudownym tatą.a co jesli ja mu tego nie dam,dlaczego mam go tak krzywdzić? zaczynam mysleć o tym,żeby spakować walizko i uciec gdzies daleko,bardzo daleko...znalazłby sobie jakąś zdrową dziewczynę,która dałaby mu dzieci,rodzinę...

Pamela nawet tak nie myśl !!!!!!!!! Absolutnie ci nie wolno :no: Mąż na pewno cię bardzo kocha i tylko byś go skrzywdzila
Na pewno jest ci cieżko ale czy lekarz sstwierdził ze jestes chora i nie mozesz miec dzieci ? Tulam cię mocno

Witajcie - my dzis mamy kontrol u okulisty, myszka wyspana od 21 do 8.30 :-)
LOSICZKO - piekne te Twoje wyszurane dziela
ROSZPUNKO - a jakies plany co do innej pracy masz czy poswiecasz sie Maksiowi ?
KASI ES - plan tygodnia rzeczywiscie napiety ale najwazniesze zdrowie dziewczynek
PAULA - widze ze Twoj K tezz tych co i moj ze jeden kfiot co 10 rok :-)
PAMELA - co ty mowisz kobieto - nie smutaj sie, domyslam sie ze Ci ciezko ale zobaczysz ze i Wy doczekacie sie maluszka wiec odpedzam zle mysli a kysz

LILUU - ja tesknilam, wogole za Wami wszystkimi i mam nadzieje ze juz nie bede musiala

milego dzionka

Witam :-)
Pamelka nie wolno Ci tak mówić a juz napewno tak mysleć... przyszło zwątpienie ale to chwilowe zobaczysz .... jakbyś zostawiała m to dopiero byś mu wyrządziła krzywdę a przeciez tego nie chcesz .. dziewczyno walcz dalej nie poddawaj sie ... :tak::tak::tak::tak::tak: Ja bardzo mocno jak i dziewczyny trzymamy za Was wszystkie staraczki kciuki.....
Losiczka oby te pieniązki były bo normalnie ręce opadają :wściekła/y::wściekła/y: dobrze ze to rodzinne przyszło wcześniej
Ja tulam bardzo mocno - szkoda ze tylko wirtualnie :-:)-:)-:)-:)-(
Liluu o to sie narobiło ... a było juz w miare ok prawda ? ahhh ale uparta ta Lily :-D:-D:-D
Rozia może poczekaj jeszcze z tym lekarzem jak sie nic złego nie dzieje... może to ten trądzik ????????? :sorry:
Kasia to Was czeka całotygodniowy maraton :szok: ale lepiej niech taki maraton bedzie np np pobyt w szpitalu ( tfu,tfu, odpukać )
Ja także domagam sie nowych zdjęć dziewczynek... pewnie urosły jak nie wiem :tak::tak::-):-):-)
Marysiu daj znać jak po kontroli :-) ale ślicznie śpi Anetka :tak::-) brawo :)
Roszpunka super ze sobie pospałaś dłużej chociaz raz :) a tym bardziej ze Maksiu tak CI często wstaje ... i wstaje na papu rozumiem tak ?????????
Sylwia jak dziś Mariuszek ?? jak brzuszek ????????????????

Martuś hop hop ?????????? humor lepszy dziś skarbuś ??????????????

Ja jak Roszpunka wczoraj pospałam dłuzej tylko ze do 10 hehe ;-) pewnie bym spała jeszcze ale obudził mnie śmiech Pawełka ( tatuś łaskotał dziecko hehe) Dziergałam sukieneczkę do późna a rano m kazał spać i sie niczym nie martwić .... i jak wstałam miałam pięknie posprzątane.. zmywarka kończyła zmywać .. dzieci nakarmione, przebrane :-D:-D:-D potem spacerek i sanki ... rozpieszcza mnie m :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: :-):-)

Pawełek ma teraz fazę na "baba" :-) uczyłam Go "mama" a jak powiedział to w końcu nie mama a baba :sorry:

Miłego dnia perły !!!!!! ;-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Liluu ja sie stęskniłam :-):-):-)

Pamelko pomimo tego że to dzisiaj Ja potrzebuje Waszego wsparcia popieram słowa poprzedniczki :-D nie wolno Ci tak myśleć. A Twoje myślenie bardziej Ci szkodzi niz pomaga.

Ciesz sie tym słońcem kochającym męzem bo mojego to bym dosłownie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: przyjechał szef dał mężowi 500 zł k.u.r.w.a mać i co ja z tym mam zrobić jak samego czynszu 750 zł a winien jest 4 razy więcej .Normalnie mam ochote sie pochlastac z nerwów .

Przepraszam moje drogie :-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
reklama
hejka :)

ja dziś w locie...a miałam siedzieć i nogi zaciskać :-p
ale młody wczoraj kataru dostał i dziś ma jeszcze większy, więc szybciorem do lekarza, coby mu to nie zeszło niżej...bo teraz to zdrowi musimy się trzymać...
na szczęście czysty jest, wirusa zwalczymy, leki mamy i do końca tygodnia w domu siedzimy

odebrałam wyniki swoje i znów moja krew sobie jaja robi :no: generalnie krew ładna-po żelazie, ale płytki ze 145 z ostatniego badania spadły do 81 :szok: oj przechrzci mnie gin w środę ..

zaraz biorę się za naleśniki a potem na 16 do Krakowa na patologię, ciekawe kiedy do domu dotrę... czy zrobią tylko ktg, czy może usg też..zobaczymy. Zdam relacje wieczorem albo jutro ;)

Kasia dziękuję, torba spakowana do szpitala w razie wuuu :p ostatnie zakupy dla małej z allegro idą ... i czekamy do godziny zero, mam nadzieję że tydzień jeszcze grzecznie mała posiedzi w brzuchu, a potem niech się dzieje co chce :)
A Twoje dziewczynki pięknie się rozwijają :) i jak ładnie śpią :) SUPER :D czekam na fotki księżniczek :D
dobrze jest się tak czasem zresetować, wyrwać z czterech ścian, brawa dla tatusia :tak:
Agnes ja pierdziu ale zleciało.. do pracy na 8h wracasz?
Losiczka dawaj dzióba na pocieszenie, tulę
ja pierdziuuu to się szef popisał...
Roszpunka anooo chłopaki się czasem przydają hehe
mój młody tak często się budził przy dwóch pierwszych przebijających się zabkach , potem z górki było i wam też tego życze ;)
Rozia a może zjadłaś coś nowego? mam nadzieję że już po wysypce
Pamela się zassszzzalałooo hehe :cool2::-p
ejjj dzióbie...dawaj łapkę, wyciągam z dolinki, głupot nie gadaj bo naskarżymy Twojemu i jeszcze klapsa od niego dostaniesz:-p
Lilu mała agentka rządzi :-p
buziaki i miłego spotkania :)
Marysia powodzenia u okulisty :) pięknie niunia pospała :)
Ilona no i tak ma być, chłopaki są po to by rozpieszczać swoje damy :D
mnie dziś Matiko rozczulił, ma mapę skarbów-wczoraj z D tworzyli- i dziś młody chodzi i szuuka..aż w końcu doszedł do mnie,wyprzytulał i oznajmił że to ja jestem jego skarbem :sorry:

Kochane Babeczki... póki mogę
na pocieszenie, pełne nadziei, prosto z brzucha i serducha...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Do góry