reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Rozia muszę przyznać, że atmosfera nie jest nawet zła :tak: Odpukać w niemalowane :tak: jestem pozytywnie zaskoczona, bo myślałam, że już nigdy to nie nastąpi :-p

reklama
Mam nadzieję, że wybaczycie post pod postem :-p

Korzystając z okazji chciałam Wam wszystkim życzyć wszystkiego co najlepsze z okazji naszego jutrzejszego święta !!!! :-)

Zobacz załącznik 543981 dzien_kobiet.jpg

Życzenia składam już dziś, bo jutro nie będę miała kiedy Was odwiedzić ;-)

witam wieczornie

szpital dziś zaliczyłam-posiewy zrobione, przy okazji poszłam na "porodówkę" popytać co i jak...tylko o lewatywę zapomniałam spytać. Generalnie luuzz, nie maja jakiś ostrych zasad co trzeba mieć, w razie wuuu jak coś zapomnę pomogą, dowieziemy itd. ogólnie miłe wrażenie położna na mnie zrobiła :)

ale dzień jakiś taki mam nijaki...humor chyba wraz ze słońcem uleciał, cóż czekam aż mi przejdzie..

Paulus wpadaj na pizze i na ploty ...dobrze mi to zrobi,,a czy macica sie rozciaga :szok: to nie wiem bo juz nie pamietam jak to jest....
jutro wstawie wam zdjecie mojego brzucha to padniecie :baffled:

Rozia spoko spoko ;-)poczekam na paczkę :-D hehe ,a garnuszek na jajka hehe tylko swojemu D ich nie ugotuj bo beda Ci jeszcze potrzebne :-D:-D:rofl2:

Losiczko mmmm to mezula sie spisuje :-) oby oby tak dalej ;-) a na głowkę :-( wiem co to znaczy jak boli :-:)-:)-( tuullam mocno :*

Martus on sam sobie jajka gotuje,więc jego są bezpieczne :-D:-D:-D

paula a widzisz, a tak się martwiłaś :-) To super,że sie poprawiło :-) I Tobie również wszystkiego co najlepsze i spełnienia marzeń z okazji naszego święta :-)

Rozia a to poooooooszaleliście na tych zakupach :-D:-D:-D:-D heheh , garczek na jaja ważna rzecz :-p
Martuś czekamy na zdjęcie brzuszka... miałam dziś mówić abyś wstawiła... czytasz mi w myślach :-D:-D
Paula kobietko dziękuję i również życzę wszystkiego najlepszego:-):-):-):-):-):-):-):-) a Jaś chyba przechodzi taki buntowniczy okres... ale ja tam sie z nim nie cackam :-D:-D:-D:-D za to w weekend wie gdzie uciekać jak coś przeskrobie ... a tatuś jeszcze wygłaszczę swojego synusia :angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :no::no::no::no:
Truskawka ale masz ten maraton po tych szpitalach badaniach itd :szok::szok::szok: Mati zdrowy ?????????? Pewnie juz przebiera nóżkami w oczekiwaniu siostrzyczki :-D:-D
Losiczka nie siedzi Twój m bezczynnie, dobrze ze chociaz obiadek ugotował :tak::-):-) ma juz plusa u żonki hehe :-D:-D:-D
Lillu super ze LIly polubiła wózeczek :) bedzie ciepło to znów bedzie tak ładnie spać i da mamusi odpocząć :-D:-D:-D
Sylwia i macie racje ze w lokalu .... przyjdziecie na gotowe, pójdziecie do czystego domu od razu spać pewnie hehe :-):-):-):-) a Mariuszek jaki bedzie zmęczony jak bedzie "chodził" z rąk do rąk :-D:-D:-D

Katka Jane, pamelka, Róża, Valkyrie, Ada Dziama ?????? heeeeeeeloł ????????????????????????? :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Dzieciaczki poszły po 19 juz spać wiec ja mam czas nadrabiać zamówienia .... kto pomoże zrobić 3 sukienki i 4 komplety ??????????????:baffled::baffled::baffled: :-D:-D:-D:-D

Losiczka czekam na zdjęcie kopertówki :-D:-D:-D:-D:-):-):-):-)

witam

u mnie spadek formy. cały dzien jakoś mi przeleciał i dopiero teraz siadłam. do tego głowa boli i jakaś bleee jestem. więc przepraszam dziewczynki ale dzisiaj nie będzie ze mnie pożytku. jutro postaram się ogarnąć i wpadam nadrobić wszystko

całuję was. dobranoc

reklama
Do góry