reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witajcie

Ilonka - nie mam teraz czasu dla siebie, jest u nas teściowa i trochę wymyśla mi zajęcia (żebym sie nie nudziła), będzie chyba do wtorku, a w środe ma imieniny, to do niej idziemy. Może od czwartku bedzie nieco luzu...

Moje małe słoneczko nas coraz bardziej zaskakuje i to pozytywnie, ale z drugiej strony uświadamia nam, że za chwilkę będzie koniec spokojnego siedzenia, a zacznie się chodzenie za Kubą, zeby sobie coś nie zrobił.

reklama
Witam:)

Ja też czasu mam mało heh za Antkiem nie można nadążyć.
Dziś w nocy dostał katarku mam nadzieję że nic poważniejszego się nie rozwinie.
I dziś sprzedajemy wózek. Mieliśmy sprzedać za kilka miesięcy ale cóż kasa potrzebna w tym miesiącu...

Dziendoberek :-):-):-)

Ilonko dziękuję moje słońce za troskę ale mam naprawde szczęscie. Poraz pierwszy rodzinne przyszło mi przed 10 każdego miesiąca.Jak zobaczyłam w piątek wieczorkiem że mam je na koncie to zrobiłam tak :szok: a potem tak :-D . Zawsze przychodziły 12 no chyba że mi zrobili prezent na dzien kobiet :-)

Rozia piękna kuchnia :-)

Agnes dla Ciebie .Kolorek różowy , miętowy, i łososiowy

DSC01150.jpgDSC01158.jpgDSC01160.jpgDSC01162.jpg

A na allegro mam zamówienie na kosmetyczke z przeznaczeniem na pieluszki :-D:-D:-D modna mama zamówiła he he

Miłego dnia :-):-):-)

Załączniki

• DSC01150.jpg
    DSC01150.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 26
  • DSC01158.jpg
    DSC01158.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 22
  • DSC01160.jpg
    DSC01160.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 21
  • DSC01162.jpg
    DSC01162.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 23
Ostatnia edycja:
Hej Laski :-) Witam w ponurą niedzielę :baffled:

Rozia poprawiło, ale uciekać i tak stamtąd trzeba
:tak:

Ilonko gratulacje dla Pawełka z okazji 3 ząbka :*

Agnes proszę uściskać Olusia w Jego 5 miesiąc :*

Sylwia jeśli sprawa nadal aktualna to mnie najbardziej podoba się ta sukienusia
:tak:

*NEXT* ŚWIĘTA sukienka TUTU TIUL KOKARDA cudko 92 (3074391076) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Losiczko nowe torebeczki śliczne
:-)

Mój weekend minął cudnie, bo z K <3
...dostałam piękną różę
:szok: (pierwszy kwiatek odkąd jesteśmy razem- muszę chyba oprawić w ramkę :-p ) resztę kwiatów przywlekłam z pracy i dowieźli mi mężczyźni z rodzinki, ale jak wiadome TA róża najbardziej wyjątkowa :tak:

Dzisiaj mi smutno, bo K pojechał do domu… aż się popłakałam jak wychodził ehhh…
:sad:

Ściskam Was wszystkie mocno i życzę Miłego Wieczoru :*

Lecę nadrabiać na G
:blink:

witam na koniec weekendu

losiczka dziekuję. w przyszłym miesiącu chyba coś zamówię bo teraz cienko z kasą

paula Oluś wyściskany. jak te 5 miesięcy szybko minęło. zaraz wracam do pracy buuuuuuu

Hej dziewczynki!
Ja jak zwykle na chwilkę, bo mamy maraton wizyt lekarskich i na pysk już padam... W tym tygodniu wygląda to tak:
Poniedziałek – kardiolog
Wtorek – USG
Środa – przychodzi położna
Czwartek – szczepienie i moja wizyta u gina
Piątek – rehabilitacja
Róziu, moje dziewczynki do dziś dużo śpią w ciągu dnia, a mają już prawie 4 miesiące. One po prostu tak mają. Ja bym na Twoim miejscu nie wybudzała Bianki w ciągu nocy, bo dzieci urodzone o czasie (jeśli przybierają prawidłowo na wadze) powinny być karmione na żądanie. Widocznie malutka nie potrzebuje często jeść w nocy, więc nic tylko się cieszyć, że możesz pospać :tak:. Moje królewny przesypiają nockę z jedną pobudką, ale potrafią też już przespać całą! Dziś np. pospały od 22 do 6.40. Zdolna ta Twoja Bianeczka, moje dziewczynki też już nie zawsze poleżą na brzuszku, bo po położeniu na brzuszek jest fik i już na pleckach!
Truskafffka, jeju, Ty to już na wylocie jesteś! Trzymam kciuki za bezbolesne rozwiązanie!
Lori, wow, to już 13 tydzień!
Sylwia, moje dziewczynki były na Bebilonie Pepti i się męczyły, a teraz mają Nutramigen z Pepti (2 łyżeczki Nutramigenu na 1 Pepti) i bóle brzuszka przeszły jak ręką odjął. Mi też się podoba ta sukienusia z Nexta.
Marysiu, bardzo się cieszę, że wszystko dobrze u Was!!!
Losiczko, Ilonko, wy to powinnyście zawiązać spółkę! Projekt Ilonki, wykonanie Losiczki, a efekty przepiękne!!!
LiLuu, to super, że Lilusia przeprosiła się z wózkiem! Moje dziewczynki też odkryły ssanie rączek i dzięki temu jest mniej awantur, kiedy wypadnie smoczek. Tylko słychać głośne cmokanie z łóżeczka :-D:-D:-D
Paula, zasusz i na ścianę ;-);-);-)
Martuś, mam nadzieję, że samopoczucie już lepsze! Dbaj o siebie!!!
Agnes, faktycznie to już 5 miesięcy! Ale ten czas leci! Ehhh, ja też jak pomyślę o powrocie do pracy, choć to jeszcze nieprędko, to mi skóra cierpnie...
Katy, trzymam kciuki za pozytywne efekty clo!!!

A ja miałam wczoraj wychodne! Byłam z koleżankami z pracy na obiedzie i na zakupach (oczywiście nic dla siebie nie znalazłam), a z Hanią i Alą został tatuś :-).

Ostatnia edycja:
Dziendoberek :-):-):-)

Humorek dziesiaj do bani :-( mąż znowu w domu :-( ocipieje przez niego . A do tego nerwy czy szanowny szef dzisiaj zapłaci :crazy:

U mnie śniegu po kolana -4 st.

Kasiu es dawaj namiary bo torebke mam uszytą więc jak pójdę po młodego to wyślę.

Miłego kochane :-) niech mnie ktoś przytuli :-:)-:)-(

reklama
Witajcie Gwiazdeczki:happy:

Czytam codziennie, ale nie odpisywałam i teraz oczywiście nic nie pamiętam.:zawstydzona/y:

kasiu, cieszę się, że dziewczynki są silne i tak się pięknie rozwijają:happy: No i jakie aniołki, obie dadzą mamie pospać:-)

katrina, powodzenia z gośćmi.

agnes, nie zazdroszczę powrotu do pracy. Ja nawet się cieszę, że bezrobotna jestem, bo mnie ten powrót nie czeka:-D

losiczko, zamówię u ciebie torebeczkę, nawet już coś wymyśliłam:tak: ale na razie też kiepsko z kasą po firankowych zakupach:szok:

Violu, mam nadzieję, że szybko materiały przyjdą i się rozliczymy:happy: Daj znać koniecznie jak dojdą, bo jedne zamawiałam nie przez allegro i boję się czy aby dotrą.:tak:

Mały przez ostatnie noce budzi się co 2-3 godziny. Dziś wstawałam do niego 4 razy. Nie wiem czemu nie może spać. Może to przez zęby... Już widać górne jedynki, będą się przebijać pomału. A dziś pobudka o 6:20. W sobotę i niedzielę m go zabrał i dali mi pospać do 8:happy: Czasem się te chłopy jednak na coś przydają:-D A teraz zbieram się, podrzucam niunia babci, a sama wybywam do sklepu. A później szczepienie. Miłego dzionka:-)

Do góry