reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

LiLuu tak, było już zdecydowanie wiosennie, a zaczyna się dupa :wściekła/y: chociaż muszę przyznać, że ta poranna mrzaweczka była taka bardziej wiosenna :tak: ale co z tego jak zapowiadają śnieg znowu :baffled: liczę na to, że jednak im się nie sprawdzą prognozy :-D

Oj widzisz, jakie masz spokojne dziecię, nawet z wózkiem się Lily pogodziła :-) pewnie stwierdziła, że fajnie śpi się na świeżym powietrzu i odpuściła :-p
Teraz to się zanudzisz
:-D

Dziewczynki chyba pozasypiały... w sumie nie dziwię się, skoro taka aura ;-)
Chociaż ostatnimi czasy to nie ważne czy jest ładna pogoda, czy brzydka jakoś tu pusto...
:-(

Rozia dobry i garnuszek :-)
Jak tam Bianka?

reklama
Liluu leze i nic nie robie ...kurcze nie wiem jakies dziwne te bole ....nie ze skurcze czy cos ale takie pobolewanie....hmmm jak troche na okres a troche jakby było cos z jelitami :-:)-(wogole dzis dziwnie sie czuje

Paulus masz racje jak raz obiadu nie bedzie to nie katastrofa ;-)

Rozia tylko garnek nabyliscie???:-D

Dziewczynki garnek to za duzo powiedziane :-) To taki mały garnuszek do gotowania jajka np :-) Bo nie mamy takiego małego, który by działał na płycie indukcyjnej :-)

Paula Bianka miała cięższą noc, bo nie mogła kupy zrobic i się męczyła, ale przez sen, także tyle chociaż,że przynajmniej ona spała... A teraz spaceruje z tatusiem po mieszkaniu, bo jej się znudziło leżakowanie :-) Ale chyba śpiąca jest :-)

Martuś leż i odpoczywaj i nic nie nie rób :-) Ps. nie wysłałam jeszcze tej paczki, ale najpóźniej w poniedziałek już wyślę :-)

Rozia biedactwo malutkie... ale jak przez sen, to może nie wycierpiała się za dużo- mam nadzieję :tak: Ucałuj Ją :*:*:*

W ogóle to przesyłam buziaczki dla WSZYSTKICH dzieciaczków forumowych ;-) :*:*:*:*:*:*:*:*

losiczko to przez pogodę ta głowa.. mnie też pobolewa od kilku dni, bo halny wieje...

Paula ona spi, ja nie :-) Oczywiście ucałuję jak wstanie, bo śpi księżniczka :-) A Ty w pracy??

Rozia jestem po nocce, a jutro idę na dniówkę :baffled: mam już k**wa dosyć :wściekła/y: A teraz dopiero się zacznie, bo koleżanka w ciąży...

reklama
Znam ten ból, bo mój m pracuje na zmiany, a jeszcze ma przerąbaną szefową, także współczuję ... A jak w ogóle sytuacja w pracy?? polepszyło się coś ??

Do góry