reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

I jestem :-D
Matko kochana co to sie działo :baffled: :-p:-p hehe
no ale pokupowałam co miałam kupić i spoza listy jeszcze wzięłam 2 duze zabawki edukacyjne bo były po.............. 5 zł !!!!!!!!!!!!! :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: z 30zł na 5zł wycenione dziś .. :-D:-D:-D:-D dla Pawełka to jak poduszke hehe

Zdjęcie3926.jpg

Zimno sie zrobiło i u mnie losiczko :-(:-( no ale nie ma co sie smutać .....wiosna juz za pasem :-)

reklama
Melduję się :-)

Martuś łepek do góry, poleż sobie, pogrzej się pod kocykiem, a przejdzie- musi
:tak:

Ilonko widzę, że oddałaś się dzisiaj wirowi zakupów
:-D Łowy konkretne, nieźle tanie te zabawki :szok: a jakie ładne :tak:
A jak tam Jasiu- diabełek? Grzeczniutki?
;-)

Rozia czekam na relację co ładnego kupiliście w IKEA
:-)

Sylwia uuuu to szykuje się imprezka Mariuszkowi
:tak: Dużo ludzi będziecie mieli? Jakieś menu już rozmyślasz, czy robicie w restauracji? :confused:

U mnie pogoda też trochę wysiadła… niby nie jest zimno, bo 12 stopni, ale pokrapuje deszcz… a od soboty ma zamieniać się w śnieg
:oo2:
Ja uwielbiam zimę, ale w tym sezonie TEJ Pani już podziękujemy
:-p

Ściskam babeczki :*

Ilonko za pomyłkę sie nie gniewam :-Da zabawki suuuper

Losiczko no wymęczy mały ...a dzis to całe podbrzusze boli jakos tak dziwnie :-(leze i z łózka nie wychodze,G pojechał na szkolenie i bedzie jutro wieczorem i dobrze odpoczne od niego i jego marudzenia :-D

nic mi sie nie chce ,mam lenia jak nie wiem co ......nawet obiadu dzis nie zrobiłam :sorry2:
wziełam nospe i czekam .....kiedy przejdzie

Sylwia no to troszkę Wam się uzbierało osób :tak: ale fajnie, przynajmniej nie namęczysz się z przygotowaniami ;-)

Martuś odpoczywaj
:tak: a Szymon na pewno ucieszy się jak zamówisz Mu np. pizze na obiad :-p:-) sama bym zjadła :zawstydzona/y::sorry2:

Martuś leż i nic nie rób nie ryzykuj :no:
Paula pogoda chyba popsuła sie wszędzie :crazy: A tak było ślicznie kilka dni temu ze byłam z mała 3 h na zewnątrz a potem spała w wózku w domu jeszcze ponad godzinę :-D Juz jest coraz lepiej z nia od kad włożyła palce do buzi i ciumcia :-D Wiecej spi ;) czasami myśle co by tu jeszcze zrobic bo sie nudzę :happy2: Ńo ale nie zapeszam odszukać w niemalowane

Sylwia super przynajmniej w domu będziesz miała porządek :tak:

A gdzie reszta dziewczynek co ?.!!

reklama
Wróciliśmy :-) Ale kupiliśmy tylko mały garnuszek, bo nie mamy :-)

Sylwia my też myślimy on kwietniu na chcrzciny... Nie wiem, juz powinnam to załatwiać?? Ile się daje w ogole księdzu za chrzest?? Masakra...

Do góry