reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

A teraz Wam moje kochane pokaże co mój mężulo robi w wolnej chwili :-):-):-) tzn z nudów

DSC01123.jpg

Miłego wieczorku :-)

reklama
witam. ja dzisiaj z Olkiem cały dzien poza domem. jak wyszliśmy o 10.30 tak zlądowałam o 16.30. mam dzisiaj w tyłku z 15 km. całe miasto przeszłam tyle miałam załatwiania. ale piękna pogoda była więc korzystałam. lecę nadrabiać a potem chyba spać bo po tych wojażach padnięta jestem

witajcie wieczorową porą

Losiczka - normalnie jak zadbał o szczegóły, żeby nikt nie miał wątpliwości, że to plastuś, a nie plastusiowa... widać, że ma facet zdolności manualne i nadmiar czasu wolnego,

Ilonka - wczoraj dostałamod brata paczkę z ubrankami dla Kubusia i tam też właśnie była taka kurteczka... tak, że nasi chłopcy tę wiosnę obskoczą w takim samym odzieniu wierzchnim,

Miałam wczoraj zakręcony dzień. Rano na 10-tą bilans (7-9 mies.) i Kuba miał sprawdzany słuch i wzrok. Jadąc do tamtej przychodni, po drodze wstąpiliśmy do drugiej, żebym go zarejestrowała do lekarza, bo synuś chory. Po bilansie, szybko do pracy - zrobiliśmy co trzeba i do domu. Nakarmiłam Kubę i po Alinkę do szkoły (po drodze zakupy, bank, poczta). Wróciliśmy nakarmiłam dzieci i do lekarza z Kubą. Mieliśmy wizytę na 15.15 (teoretycznie), weszlismy do gabinetu ok. 16-tej.
Tydzień temu jak byliśmy (u znachora, bo lekarzem go trudno nazwać), to stwierdził, ze to tylko infekcja i kompletnie nic nie dał - żadnego syropu, nic. Wczoraj Pani doktor sprawdziła uszka, gardło i osłuchała porządnie - miał zajęte oskrzela, poszła z nami do pielęgniarki, Kubie podłączyły nebulizator z lekarstwem, po czym jeszcze raz go osłuchała.
Przepisała antybiotyk i steryd wziewny - jutro do kontroli czy jest poprawa. Te noc maluszek wreszcie normalnie przespał (i ja też).

Losiczko ło hoho mąż- artysta :-D:-D:-D

Axarai
no nareszcie jesteś kochana :* nie znikaj nam już na tak długo... :no:

Ja kibluję w pracy na nocce :nerd:

Heloł

Ilonko a Ty mi z Oskara Oliwiera zrobiłas :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D heheheh ;-),a coo do Jaska to pewnie teraz da sie mamusi we znaki

Losiczko no to mezuś ma zajęcie hihihi ale sie uśmiałam :-):-D

Katy noo jak mozna Cie dobić ????co Ty za głupotki opowiadasz????

Truskaffka no wczesniej niz na poród tam wracac nie zamierzam

ja dzis jakos zle sie czuje :-( w nocy brzuch zaczynał bolec i pobolewa do tej pory :-( juz nie wiem od czego

witam :-D
losiczko hahaha faktycznie sie nudzi twojemu m :-D:-D:-D dopracował nawet najmniejsze szczegóły hihihii :-D:-D

axarai kotuś pisz co u Was,,,, jak Adusia ... opowiadaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

katrina
oooo widzisz ... hehe super :)
agnes i prawidłowo .... trzeba korzystac z takiej pogody bo zima znów wraca :baffled:
Rozia i co dzis stolarz juz bedzie ?????????????

Otwierają w koncu biedronke po remoncie dzis .... :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: także ide zaraz i pokupuje zapas pamperaków ,coli i mielonego hehehe :-D:-D:-D:-D

MIŁEGO DNIA PERŁY :-)

O MATKO MARTUS NAPRAWDE ??????????????? PRZEPRASZAM HIHIH , NIE WIEM CZEMU TAK NAPISAŁAM :szok:

reklama
Dziendoberek :-):-):-)

No i po wiosnie :-( mrozny wiatr dzisiaj u mnie brrrrrr a jutro ma podobno padać snieg.

Ciekawe co dzisiaj mój m wymyśli z nudów poza siedzeniem przy kompie :baffled::baffled::baffled: dobrze że mam torebki na zamówienie .

Martuś biedaku to cie mały wymęczy a to dopiero połowa .Trzymaj sie cieplutko :-)

Miłego dnia :-) :-) :-) :-) :-)

Do góry