reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
DOSZŁY MNIE SŁUCHY IŻ CZEKA MNIE TUTAJ NIEZŁE LANIE JAK SIE NIE ZAMELDUJE :baffled::baffled::baffled: TO PRAWDA ?????????????? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D JAK TAK TO ZASŁUŻYŁAM ... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

JESTEM , JESTEM .....zapracowana
ogólnie wszystko super :) m strasznie zadowolony z nowej pracy ..... Pawełek nadal kochany aniołeczek, śpi całe nocki, za nami pierwsza próba w chodziku ....:-D wrażenia jakie są za każdym razem gdy sie Go wsadza pokażę w załączonym zdjęciu na grupie :-D:-D:-D:-D:-D
Jaś zrobił sie troszkę niegrzeczny .. bunt 3 latka ???:shocked2::confused: oby mu szybko przeszło :-D i co więcej ????????? po staremu :-p:-p

Postaram sie nadrobić w wolnej chwili :tak:

Liluu cieszę sie ze niespodzianka sie udała :-D Kasiu dziękuję za współpracę :-):-)

Martuś gratuluję słoneczko .. niech Oliwierek rośnie zdrowiutki a Ty wypoczywaj perło :tak: a fluidki sobie zgarnęłam tak na przyszłość ale te różowe :-p

Losiczko moja kochana

Postaram sie być juz częściej, bo bedzie biedny mój tyłek........:-D:-D:-D

Dziendoberek :-):-):-)

Ilonko no masz szczęscie :-D za meldunek :-D

Ja szyję torebeczke na zamówienie z allegro :-) a do tego mąż w domu :-( fucha sie usrała :angry: bo gościu sobie za życzył więcej roboty za te same siano :baffled: więc do poniedziałku mężulo w domu :baffled::baffled::baffled: jak ja to przeżyję:dry::dry::dry:

Ale dorwałam w końcu truskawki :-p:-p:-p jeszcze tylko kupię lody i mniam mniam bedę robiła :-p:-p:-p

Miłego dnia :-):-):-)

Widze ze wszystkie babeczki od rana w dobrym humorze:-)................a mnie nadak glowa boli:-(..........dobijcie mnie:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( PROSZE!!!!!!!!!!!.......byl dzien przerwy i od nowa heja............:dry:

Dzisiaj przyjezdzaja goscie z Pl na 4 dni wiec bedzie mnie malutko, malutko .....:sorry2:

Hello :-)

U mnie taki wiatr, że łeb chce urwać
:szok: a poza tym piękne słoneczko :tak:

Ilonko no nareszcie dałaś znak życia
:szok:
Super, że mąż zadowolony z pracy
:tak:
Hihihi mówisz, że Pawełek zbójuje? No kiedyś wreszcie musiał zacząć
:-p

Katy a może zażywaj to CLO o innej porze?
:confused:

Buziaczki dla wszystkich :*

jeeestem objedzona, po kawce
łazienka też się doczekała dopieszczenia :p

i znów posadziłam zgrabne cztery litery na kanapie :-p

Ilona czyli pięknie do przodu :) super ci się biznesik rozkręcił :-)
buziak dla chłopaków i kciuki za pracę męża, żeby z górki było :)
Losiczka przekichane z tym niewypłacaniem ..
niech moc będzie z Tobą...byle do poniedziałku ;)
Katy biedulko tuuulllle ...i sorki nie dobiję...
trzymam kciuki żeby głowa jednak przestała boleć
Małami dobrze że w domu jesteś, mam nadzieję że szpitale będziesz omijać już z daleka...następna wizyta najlepiej przy porodzie dopiero ;)
Rozia szkoda maluchów :( Mati też miał problemy brzuszkowe-zaparcia, generalnie z brzuszkami ciągle coś, bo jeszcze niedojrzały układ trawienny u takich maluszków
podajesz malej jakieś kropelki?
Lillu ehh szczepienia, serce boli jak dzieciaczka kują.. mam nadzieję że już lepiej i mała nie cierpi
Viola hehe synuś się rozgaduje :)
Matik jak miał jakieś pół roku jak mu źle było to wołał tak żałośnie mmmmaammmmamaaaammamamaaa
ale jak zaczął świadomie gadać, to musiałam sobie poczekać na mama ..łobuz jeden tata baba i różne takie były a mama przez gardełko nie przechodziło :p
ale wiesz...my i tak jesteśmy pępkiem świata dla naszych synusiów hihi :)

nie wiem co jeszcze miałam pisać :sorry2:
ściskam was wszystkie ;)

aaaa fluidkami rzucam, bo ochrzan ostatnio dostałam że zaniedbuję babeczki ;p
prosto od Melki...już dojrzałe, dorodne, wiosenne ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

DZień dobry :-)

Ilonko no jak nic Ci sie należy lanie :angry::angry::angry: i nie ma,że boli :-)

truskaffka daję jej delicol i bobotic,bo to to samo co espumisan...Raz jest lepiej raz gorzej... Dziś np. noc był spokojna i Bianka obudziła sie dopiero o 4:30 na jedzonko :-)

My już po spacerku :-) Tzn. Bianka jeszcze dosypia w ogródku :-) Na zewnatrz jest tak fajnie,że żal ją w domu trzymać, a musiałysmy wrócić, bo stolarz miał dzis byc, żeby skończyć tą kuchnie, ale właśnie dzwonił,że mu auto siadło i nie wie czy dzis da rade przyjechać :-( A tak sie cieszyłam,że w końcy zobaczę efekt końcowy :-(

losiczko no wspóółczuje pobytu męzą w domu :-) Ale do poniedziałku już blisko :-)

Miłego dnia :-) Ja idę obiad robić :-)

Witam sie i Ja :)

My tak samo po spacerku , pogoda przepiękna ... troszkę wieje ale tak fajnie przyjemnie :tak::-)
Jasia zabrali dziadki wiec sami z Pawełkiem sobie urzędujemy :) mieszkanko wysprzątane teraz tylko wypastuje parkiet i leniu****e :)

Truskaweczka fluidki zgarniam hihi :-):-) widzę ze u Ciebie dziś porządki , nie przemęczaj sie tak kochana, swoją drogą to TY juz prawie jesteś jedną nogą na porodówce :-p ale zleciało !!!!!!!!!!!!!!!
Pauluś Pawełek tylko sie krzywi na widok chodzika a tak to nadal aniołek :-D:-D:-D
Katka a czytałaś czy dziewczyny mają takie bóle przy braniu clo ?????????? bo to kurcze dziwne... ale oby to był pierwszy i ostatni cykl z clo aby sie udało za pierwszym razem :tak::-):-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Rozia czyli dziś juz stolarz nie da rady dojechać ???????????????? bo ja bym juz chciała zobaczyć resztę mieszkanka :)
Losiczka miłego szurania .... pomyśl o tych kopertówkach :-):-);-);-) ;-)

Byłam dziś w pepco w poszukiwaniu kurteczki dla Pawełka na wiosnę.... bo czapeczkę chciałam mu zrobić ale czekałam aż kupię kurteczkę i kupiłam taką za 30zł ,. śliczne ma kolorki :tak::-D:-D fajne też są dresiki ,, też mu kupie ze 2 na wiosnę :) dresy po 20zł :tak:

Zdjęcie3872.jpg

Zdjęcie3874.jpg

reklama
Drugi spacer zaliczony :-)

ilonko no niestety juz nie dojechał i nie wiadomo czy jutro będzie :-( czekam na info od niego... ja też sie już nie mogę doczekać końcowego efektu :-)

Katy już się nie moge doczekać tw2ojej próby, bo ja czuję,że się uda za pierwszym razem :-)

Do góry