reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witajcie

Losiczko - ja zawsze tak siedzę, najgorsze jest to, że mały wczoraj zasnął o..... 0.30 był grzeczny, bawił się, ale o spaniu nie myślał nawet,

Roszpunko - nawet nie jest tak źle. Miał do wyboru - iść z Alinką, albo zostać z Kubusiem i wybrał to drugie.

Dziewczynki - Walentynkowe buziaki dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Hello :-)

Katy cudnie czyta się, że z tatusiem w porządku, że lepiej się czuje
:tak: Dzielny człowiek :-)

Rozia
gratuluję odpadniętego pępuszka
:-p

Kasiu Es jak to dobrze, że idziecie do domku
:tak:
Dziękuję za kciuki :*

Ilonko
moja mama do dzisiaj nosi w portfelu mój pępuch
:szok:

Sylwia
ale już masz klocuszka małego
:-D:-)

Losiczko
słodki ten strój
:blink:

Kochane nie wiem czy uda mi się wpaść do Was wcześniej niż w niedzielę jak będą na nocce w pracy, bo K jutro przyjeżdża, więc same rozumiecie
:-p

Buziaczki moje Walentynki :*

witam moje śliczne !!!!!!!!

LOSICZKO MASZ PO DUPIE ODE MNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTEŚ PIĘKNĄ KOBIETĄ ROZUMIESZ ?????????? więc nie wiem skąd taka dolinka ze jest inaczej !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: proszę sie ogarnąć słoneczko !!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
i strój super ale czekamy na focię nowego fryzu :) :-p:-p:-p:-p i bez gadania nam tutaj :-p:-p
Sylwia super ze Mariuszek jest grzeczny w nocy :-) buziaczki dla słodziaka i starszej siostry :-)

Co do pępuszka to mamy i Jasia i Pawełka ... zatrzymaliśmy sobie :-):-):-):-):-) :-p:-p:-p:-p

aaaaaaaaa wczoraj miałam pisać i mi w końcu wypadło z głowy
Macie buziaczki od Martusi :) Ona nadal zasmarkana ale przynajmniej Oskarek zapukał i uspokoił mamusię ( bo pisała ze nie czuję aby sie ruszał) komp niedługo bedzie zrobiony także niebawem sie zjawi :) :-):-):-):-):-):-)

MIŁEGO DNIA :*

Dziendoberek :-):-):-)

Mój walenty wczoraj wrócił do domu po 20 z pudełeczkiem truskawek :-):-):-) mniam :-p:-p:-p i co z tego że made chemia :-D były przepyszne .

Ilonko wiesz kochana moja ciociunia zawsze potrafi mnie dobic swoimi tekstami że ja teraz czyt po 40 to już nie musze uważać na siebie bo i tak mi to nic nie da. Bedzie rosło mi dupsko bo hormony już nie takie :-(menopauza za rogiem :-( ja tak kocham tę kobietę a ona nigdy w życiu nie powiedziała mi nic dobrego :-:)-:)-(

Ale i ja tak się trzymam kupy :-D:-D:-D a zdjęcie zrobie obiecuje ...........kiedyś tam :-D:-D:-D

Kończę polki potem 6 torebek. Babka ciągnie te torebki jakby chciała a nie mogła :baffled: ale jej sprawa ja kaske za uszycie mam :-p

Miłego dnia babolki :-):-):-)

Dzień dobry :-)

Sylwie no to gratuluję odpadnięcia pępuszka :-) Ja też nie mogłam się tego doczekać :-)

losiczko glowa do góry :-) Nie ma tak,żeby nie mogło być gorzej, więc cyc do przodu i nie martwimy się :-) Każda z nas ma okresy załamki na swpim punkcie, a w rzeczywiśtości, to wyolbrzymiamy wszystko, bo nie jest z nami tak źle :-) A Ty ładna kobieta jesteś i nie jest pewnie tak źle jak piszesz :-)

Paula to udanego weekendu :-) Bawcie się dobrze ;-)

Ja dziś biszkopt a bedę piekła, bo m sobie zażyczył, ma ktoś ochotę ?? :-D to zapraszam jakby co :-)

Miłego dnia :-)

pyt. na g

i ja się witam Kochane i widzę że wpadłam w porę żeby dołączyć do dziewczynek i opierdaczyc Naszą Kochaną Losiczkę! Ilonka ma rację każda z nas co jakiś czas przechodzi dolinę w związku z oceną naszej wartoci,już tak mamy,my kobitki zwłaszcza oceniamy krytycznie nasz wygląd:dry:.moim zdaniem to dobrze bo motywuje nas do działania,do zmian:tak:,ale nie może dołować! i wybacz Losiczko ale wiemy jak wyglądasz z fb i my tam widzimy piękną kobietę! więc żadnych dolinek tylko piękny uśmiech na buzi Tej pięknej kobietki ma zagościć i czekamy na focię tego cudnego ubranka! a moja pierwsza myśl jak przeczytałam co o sobie napisałaś Losiczko to było,,zwariowała!,takie bzdury o sobie pisać,nie wolno!!!:-):-):-)! agnes dużo zdrówka życzę!truskafffka bardzo dziękuję za fliudki,zapakowałam,zakleiłam taśmą,bo rozdzielę na nastepne cykle:-D.Lori GRATKI!!! tyle zdążyłam tylko doczytać,ale wszystkim życzę miłego dnia ślę buziaki!

reklama
Hej zgrywusy :-) u nas bialo ale i cieplo +3'. Malutka nadal sie meczy ale na szczescie goraczka sie nie pojawia i dzielnie przyjmuje antybiotyk, w walentynki mielismy sie szczepic ale wszystko sie przesunie pewnie az wrocimy z w-wy.
LOSICZKO - hej sokoly omijamy wszystkie doly :-D:-D:-D
PAULA - milego weekendu
SYLWIA gratulacje pepuszka
ILONKO - my zadnego nie zostawilismy mamy tylko pierwsze sciete wloski narazie Darusia :-)
AGNES - zdrowka a fotki superanckie

...jak dobrze wrocic do zywych :-D czlowiek to sie uzalenia od wszytskiego :-)

Do góry