reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej laseczki..ja tylko na chwile sie przywitac..
Bo od srody utknelismy w kuchni..:-) remoncik trwa :-) w domu sajgon..ale do pon.musimy sie wyrobic bo segmencik juz bedzie..takze przepraszam ale nie mam czasu zajrzec ani poczytac..milego weekendu..

reklama
Wpadam sie przywitać :)

śniadanie zjedzone, zaraz wybywam na zakupy a męża zostawiam ze sprzątaniem :-p

Gratuluje odpadnietych pępków :-)

Rozia - ja to Cię podziwiam. Piec biszkopta przy tak małym dziecku. Ja pamietam że tylko non stop karmilam a nie mialam czasu na nic innego a gdzie tam jakies pieczenie :sorry:

Sylwia - dobrze że nocka spokojna

Losiczka - nie świruj tylko pochwal sie fryzurką :tak:

Pamela - ja tam bym nie czekała tylko do razu wygoniła faceta na badania. Szkoda nawet tych kolejnych dwóch cykli.

witam:)

ja zwykle nie piszę ale troszkę podczytuję co tam u Was:)
widzę, że u Was dzieciaczki rosną... fasolki też ... tylko ja dalej bez fasolki... ale powiem Wam, że z cyklu na cykl jakoś łatwiej mi te porażki zaakceptować... ostatnio jak byłam u gina dostałam clo więc od następnego cyklu spróbujemy z clo i monitoring...jak to nic nie da to drożność.

lori ja za to m mam w pracy a sama się zabieram za sprzątanie a potem też na zakupki:)

pozdrawiam
miłego weekendu

ps. losiczka brakuje mi twojego wykresu...

jeszcze g potem muszę nadrobić:)

witam Kochane,ja w pracy niestety,nadgodzinkami lecę:baffled:.Lori masz rację,postaram sie wczesniej zadzwonic do kliniki i umówic mażulka,zwłaszcza że nie stawia oporu:tak:.Kochane mam prosbe gdybyście mogły zerknąc na mój wykres,bo nie kumam czy miałam owu czy nie? w programie,który mam sciagniety z netu zaznaczyło mi owu 10 stycznia,ale według mnie ta tempka jest o wiele za niska:sorry:,nigdy tak niskiej nie miałam zawsze skakała po owu do 36,60 minimum...ale faktycznie 11 i 12 napieprzały mnie okropnie oba jajniki na zmianę,więc sama nie wiem,więc wolę poprosić o radę mądrzejszych! dziękuję za wszelką pomoc,miłego weekendu!!!

lori Bianka jest taka kochana,że ja bardzo dużo rzeczy mogę zrobić :-) Przynajmniej póki co ;-) A biszkopta robi się ekspresowo :-)

sylwia a czytałaś język niemowlaków?? Może tam znajdziesz jakieś pomysły jak uspokoić Mariuszka... Wcale Ci się nie dziwię,że się zdołowałaś, bo to serce się kraja jak patrzysz na takiego maluszka płaczącego...

jane fajnie,że sie pojawiasz :-) Mam nadzieję,że uda sie uniknąć drozności :-)

Hej kobitki:-).....ja juz w domku:tak:.......troche sie byczę ale pasuje w końcu wstać i coś zrobić

Po wizycie w Pl ok:tak:........tato w miarę jako tako się czuje, brat po trzeżwemu przyszedł przeprośić ale żeby nie poszło mu tak łatwo dałam mu odczuć że coś się zmieniło w naszych relacjach......

U ortodonty wizyty dwie zaliczyłam, zęby uratowane.....jeden jest tylko pod znakiem zapytania. Miałam szkolenie jak poprawnie myć zęby i nitkować i broń Boże nie używać co dzień płynu do płukania.
Facet żartowniś ale dobrze bo odwraca tym uwagę od zabiegu.......stwierdził że jeśli sytuacja się powtórzy to wtedy już cięce dziąseł
Jestem zadowolona i uboższa o 1000 zł

EDIT: zapomniaład dodac coś co facet mi powiedział a szczerze byłam w szoku http://www.swiat-zdrowia.pl/artykul/paradontoza-a-problemy-z-zajsciem-w-ciaze

Rozia ale masz fajnie że Bianka taka spokojna.....wykorzystuj ten czas bo kto wie jak to będzie pózniej :-D:-D:-D
Pamela na moje oko owu była, ale może się mylę;-);-);-)
Lori bardzo się cieszę że suwaczek pomyka do przodu a jak tam mdłości ???:-):-):-)
Sywia oby Mariuszka nic już nie bolało:-):-):-)
Jane ale fajnie że coś się zaczeło dziać:tak::tak::tak:......bo widzę że nie jestem na bieżąco....muszę ponadrabiać

Ostatnia edycja:
Dzien doberek.
KATY -witaj podrozniczko :happy:
SYLWIA - oby to byl jednorazowy placzliwy wieczor synusia
ROZIA - Bianusia widze jak i moje dzieci daje wszystko zrobic :-D odpukac tak mam do dzis :-)
JOASIU - zazdroszcze remontu - oczywiscie nie w sensie balaganu ale zmian, uwielbiam takowe

milego weekendu dziewczynki

reklama
Do góry