Hej Kochane moje!!!
U nas w końcu dobre wieści: jutro z Hanią wychodzimy do domku!!!
Ala poszła do domku w poniedziałek. W nocy zajmuje się nią tatuś, a w dzień babcia, natomiast ja z Hanią musiałam zostać, bo ta biegunka, to był rotawirus (!!!). Biedna męczyła się z nim prawie 2 tygodnie, a ja już wyłam razem z nią. Teraz dostaje nutramigen z kleikiem ryżowym, żeby trochę unormować żołądek, bo przez kilka dni to leciała z niej albo woda, albo śluz z krwią
((.
Violuś, dziękuję bardzo
! Hania waży aktualnie około 4300, a Ala około 3900, także już klocki dwa są, jak sobie przypomnę te ich najniższe wagi 1300 i 1800… Trzymam mocno kciuki za poprawę nastroju u Antosia no i za Twoją pracę!!!
Róziu, my też mieliśmy przeboje z łóżeczkami – oba przyszły uszkodzone. Mój m strasznie się wk….., odesłał je, a nowe kupił normalnie w sklepie. Czekamy na nowe fotki księżniczki. A może coś z mamusią, bo chętnie bym Was zobaczyła!
Paula, trzymam kciuki za wyniki!!!
Truskafffko, my używamy Pampersów zielonych (teraz rozmiar 2) i dla mnie są ok, ale nie próbowałam innych, więc nie mam porównania. Kupujemy na zapas, jak trafi się jakaś super promocja. Przed porodem miałam całą szafę pieluch
)). Jeśli chodzi o chusteczki, to zdecydowanie Pampers białe (my kupowaliśmy w selgrosie – sześciopak za 24 zł), Pampers zielone mają jak dla mnie za intensywny zapach, próbowaliśmy też Huggies Pure – z pozoru są fajniejsze niż Pampersy, ale są bardzo mocno nawilżane i z takiego materiału, że są strasznie zimne i nawet po ogrzaniu w ręku młode ich nie lubiły.
Malami, dużo zdrówka kochana!!!
Katy, powodzenia u dentysty – mi jest słabo na samą myśl. I jeszcze raz życzę Ci wszystkiego, czego pragniesz, a zwłaszcza spełnienia tego jednego marzenia!!!
LiLuu, Lilusia przesłodka, fajnie, że już się wam wszystko normuje. U moich dziewczyn rekordy snu to u Hani 7, a u Ali 8 godzin, ale bywa noc, że budzą się co 2.
Marysiu, nosz k…., normalnie ręce opadają. Tak to już jest z tą naszą cudowną służbą zdrowia.
Valky, halo, co się dzieje???
Pamelo, a kysz, odganiam te dolinki precz!!!
Sylwia, to super, że u Was wsio ok!
Agnes, Oluś jest bossski w tych czapach!!! Nie mogę się napatrzeć na Twoje zdjęcie na fb!
Lori, to cudowne wieści! Cały czas kciuki trzymam i nie puszczam!
Karino, to życzę dużo wytrwałości i żeby Kubuś szybciutko na nowo pokochał świat
Ilonko, coraz piękniejsze cuda tworzysz! Jak już moje królewny na dobre zagoszczą w domku i zrobi się ciut cieplej, to na pewno się uśmiechnę! Póki co, to faworytem jest dla mnie komplecik brązowo-różowy ten z biało-żółtym kwiatkiem, a może do tego drugi w kolorach fioletowo-szarym…
Losiczko, ta jasna torebka z kwiatami jest genialna!!!
Dziamuś, kochana a jak Twoja wizyta, bo chyba nie doczytałam???
Jeśli którąś pominęłam, to bardzo przepraszam, ale ciężko mi wszystko ogarnąć, zwłaszcza, że Hanka marudna...
Ściskam gorąco!!!