reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Rozia - w sobotę idę z Alinką na urodziny kolegi Alinki, a tatus niech się pomęczy 2,5 godz. - trochę odetchnę wśród ludzi

reklama
Rózia super,że pępuszek odpadł:) Całuski dla księżniczki:)

Lori gratuluję wizyty:)

Agnes
jak Antosiowi w szpitalu pobierali mocz do badania to przykleili woreczek i położna kazała po 3 godzinach zerknąć czy już są siuśki.

biapl co tak u Kianka słychać?? wcina już słoiczki?

Katrina ja już z przewijaka zrezygnowałam 2 miesiące temu ale ja miałam taki na łóżeczko.Teraz przebieramy się na kanapie ale przebrać go to mistrzostwo świata. hehe a jak mój mąż ma go przebrać albo ubrać to najpierw sam się rozbiera bo wie,że się spoci.:)

Mam pomysł może dla Losiczki stworzymy osobną tabelkę i będzie wilk syty i owca cała:)

Po zakupach z babcią Antoś wzbogacił się o sweterek,bluzeczkę,spodnie sztruksowe,rampersa,krótkie spodenki i bluzeczkę na krótki rękaw.A że obok było tesco to jeszcze 6 słoiczków dostał:) Także zakupy udane:)
Dobranoc

Hej Kochane moje!!!
U nas w końcu dobre wieści: jutro z Hanią wychodzimy do domku!!!
Ala poszła do domku w poniedziałek. W nocy zajmuje się nią tatuś, a w dzień babcia, natomiast ja z Hanią musiałam zostać, bo ta biegunka, to był rotawirus (!!!). Biedna męczyła się z nim prawie 2 tygodnie, a ja już wyłam razem z nią. Teraz dostaje nutramigen z kleikiem ryżowym, żeby trochę unormować żołądek, bo przez kilka dni to leciała z niej albo woda, albo śluz z krwią :(((.
Violuś, dziękuję bardzo :)! Hania waży aktualnie około 4300, a Ala około 3900, także już klocki dwa są, jak sobie przypomnę te ich najniższe wagi 1300 i 1800… Trzymam mocno kciuki za poprawę nastroju u Antosia no i za Twoją pracę!!!
Róziu, my też mieliśmy przeboje z łóżeczkami – oba przyszły uszkodzone. Mój m strasznie się wk….., odesłał je, a nowe kupił normalnie w sklepie. Czekamy na nowe fotki księżniczki. A może coś z mamusią, bo chętnie bym Was zobaczyła!
Paula, trzymam kciuki za wyniki!!!
Truskafffko, my używamy Pampersów zielonych (teraz rozmiar 2) i dla mnie są ok, ale nie próbowałam innych, więc nie mam porównania. Kupujemy na zapas, jak trafi się jakaś super promocja. Przed porodem miałam całą szafę pieluch :))). Jeśli chodzi o chusteczki, to zdecydowanie Pampers białe (my kupowaliśmy w selgrosie – sześciopak za 24 zł), Pampers zielone mają jak dla mnie za intensywny zapach, próbowaliśmy też Huggies Pure – z pozoru są fajniejsze niż Pampersy, ale są bardzo mocno nawilżane i z takiego materiału, że są strasznie zimne i nawet po ogrzaniu w ręku młode ich nie lubiły.
Malami, dużo zdrówka kochana!!!
Katy, powodzenia u dentysty – mi jest słabo na samą myśl. I jeszcze raz życzę Ci wszystkiego, czego pragniesz, a zwłaszcza spełnienia tego jednego marzenia!!!
LiLuu, Lilusia przesłodka, fajnie, że już się wam wszystko normuje. U moich dziewczyn rekordy snu to u Hani 7, a u Ali 8 godzin, ale bywa noc, że budzą się co 2.
Marysiu, nosz k…., normalnie ręce opadają. Tak to już jest z tą naszą cudowną służbą zdrowia.
Valky, halo, co się dzieje???
Pamelo, a kysz, odganiam te dolinki precz!!!
Sylwia, to super, że u Was wsio ok!
Agnes, Oluś jest bossski w tych czapach!!! Nie mogę się napatrzeć na Twoje zdjęcie na fb!
Lori, to cudowne wieści! Cały czas kciuki trzymam i nie puszczam!
Karino, to życzę dużo wytrwałości i żeby Kubuś szybciutko na nowo pokochał świat ;)
Ilonko, coraz piękniejsze cuda tworzysz! Jak już moje królewny na dobre zagoszczą w domku i zrobi się ciut cieplej, to na pewno się uśmiechnę! Póki co, to faworytem jest dla mnie komplecik brązowo-różowy ten z biało-żółtym kwiatkiem, a może do tego drugi w kolorach fioletowo-szarym…
Losiczko, ta jasna torebka z kwiatami jest genialna!!!
Dziamuś, kochana a jak Twoja wizyta, bo chyba nie doczytałam???

Jeśli którąś pominęłam, to bardzo przepraszam, ale ciężko mi wszystko ogarnąć, zwłaszcza, że Hanka marudna...
Ściskam gorąco!!!

Ostatnia edycja:
Roszpunka :szok: pierwsze słysze o tej suszarce :szok::szok: dobrze wiedziec na przyszłośc ... choć my używaliśmy właśnie tego woreczka :tak::tak:
Rozia gratuluję .. kikutek poszedł sobie w siną dal :tak: a własnie DZIEWCZYNY WYRZUCACIE CZY ZACHOWUJECIE KIKUTEK?????

Viola no faktycznie nie dość ze Antoś ubrany to i najedzony hihi :-):-):-) napisze priv zaraz do Ciebie :tak::tak:

Kasieńka kochaniutka , nadrobiłaś wszystko :szok: szacunek :) cieszę się ze niebawem bedziecie znów we czwórkę razem w domciu :tak: a dla dziewczynek bardzo chętnie wydziergam co tam bedziesz chciała :tak::tak::tak: ucałuj dziewczynki :tak:
Kasia niespodziewane imprezki bardziej cieszą :tak::tak: jupi cieszę sie ze doszło :-D:-D:-D:-D
Liluu krotki poszły precz i bosko :) cieszę sie :tak::tak::tak:

Moj diabelek jeszcze ńie spi :crazy: Ręce mi odpadają wrrrrr wczoraj spała od 16 do 12 dzisiaj z przerwami a amciu to dzisiaj nadrabia złości Eh moja córunia ma moj charakterek :-D

Ilonko zapomniałam dodać ze masz bardzo ładna córeczkę :-D

Liluu i co nawet nie myśli iść spać ??????????:szok::szok::szok::szok::szok::szok: a to nocny marek z Lily hihi :tak::-p:-p

a dziękuję , dziękuję :D :tak::-D:-D własnie robię dla niej sukieneczkę haha...a tak powaznie to na zamówienie dla dziewczyny...:tak: ale nie wiem co mi z tego wyjdzie :zawstydzona/y:

zakupiłam właśnie 500 guzików :laugh2::laugh2: za całe 10zł :-D kurcze ale musiałam bo u mnie w pasmanterii za te same płace 60 groszy za GUZIK :crazy:

Katy - to prawda, ale podejrzewam, że dzieci boją się księży i zakonnic właśnie przez te ciemne ubrania, Rafał jak się inaczej ubierze (popielaty T-shirt) to jest OK, czarny - ryk,

Kasiu - zdrówka dla dziewczynek życzę i żeby już wreszcie dziewczynki miały możliwość nacieszyć się swoimi łóżeczkami w domku, a Wy córeczkami,

Violu - my tez korzystaliśmy z przewijaka na łóżeczku, ale nie da się, Kuba trenuje na nim gimnastykę artystyczną, zwłaszcza mostki i tym podobne...

Dziendoberek :-):-):-)

Katrino Ty nocny marku :-)

Lori gratki dla córci ;-) niech rosnie duża :-)

Kasiu es dobrze że już w domku :-) no i dzięki :-)

Dziewczynki Ilonki prosze nie bic :-D to była moja decyzja a z resztą to tylko tabelka .Zawsze moge sie w niej pojawić ale tylko w drugiej ;-);-);-) jakby co :-):-):-)

Pstrykne Wam potem zdjęcia stroju polki :-)

Miłego dnia moje WALENTYNKI

reklama
Do góry