reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

katrina, dobrze, że sobie odetchniesz, ale pewnie m nie bardzo się cieszy;-)

kasiaes, cieszę się bardzo, że już wychodzicie na prostą i niedługo będziecie w domku. A dziewczynki rzeczywiście klocuszki już:happy2:

losiczko, oprócz stroju polki pstryknij też swoją fryzurkę, bo ciekawość mnie zżera ;-)

ilona, pomysł z suszarką podała mi koleżanka, która ma córeczkę. A u dziewczynki łapanie siusiów to wyższa szkoła jazdy:-D A guziki w super cenie!

reklama
Dzień dobry :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Losiczka TY to nie zapomnij przy okazji pstryknąć swoich kłaczków :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Mam nadzieje ze wrócisz do tabelki i to od razu do tej z ciężąróweczkami :tak::-):-)

Roszpunka człowiek uczy sie przez całe życie :-D:-D:-D:-D:-D

Miłego dnia :tak: ;-) Lece na Fb bo trzeba konkurs rozwiązać :-D

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU ŚW WALENTEGO :tak: a dla wszystkich pyszne galaretki w kształcie serducha ode mnie moje ukochane :-D

walentynki-serduszka-galaretki.jpg

Dzień dobry :)

ja dziś się byczę, czyli to co tygryski lubią najbardziej :-p
porządek jest, obiad z wczoraj jest, pranie załatwia za mnie pralka...jeszcze krasnoludek by się przydał do wieszania prania, ale akurat w przedszkolu jest hehe :p

lece doczytać ;)

Wczoraj byłam u kumpeli i jej dwumiesięcznej córci :) Słodki szkrabik i już taki coraz bardziej kumaty :)
Podpytałam o szpital, bo rodziła tam gdzie ja chcę..teraz jeszcze trochę pozaciskam nogi, byle do wiosny i mogę rodzić :p

Ilona pytałaś o wyprawkę dla małej, w sumie większość rzeczy dużych już mamy :) wózek wyprany, poskładany, schowany na strychu...czeka na spacerki Amelki :) dziś D ściągnie do domu kołyskę i fotelik do samochodu-odświeżę je i też będa czekać, łóżeczko mamy od znajomych zaklepane, ale jeszcze nie ściągamy go do domu, wanienka jest, ubranka, kocyki, pościele, pieluszki są :)
Karuzelkę kupiliśmy w okazyjnej cenie :D jeszcze na leżaczek poluję i przewijak musimy kupić
do tego jeszcze-buteleczki, smoczki, pampersy, rzeczy z apteki... i tak powoli do przodu :)

od wczoraj trwa misja PRANIE hehe

ale masz fajną tą córę :p pięknie prezentuje się w twoich cudeńkach :D
a niebawem dorobicie sobie do kompletu prawdziwą córę ;)

wizytę do tabelki wpisz mi proszę na 20.02 ...oj straszy ta pierwsza miejscówka do porodu haha

Viola super że dotarłaś do nas :)
Katrina Viola oby kryzysik 8 miesiąca szybko dzieciakom minął
Pamela mam nadzieję że smutki poszły precz :)
tulę i świeżą porcję fluidków wysyłam :)
Sylwia dobre wieści po wizycie położnej :tak:
Kate daje w dupe ten twój brat...:dry:życie sobie marnuje ehhh
Lilu niezła agentka z Lilly :p pewnie wózeczek polubi jak będzie mogła bardziej świat oglądać, choćby na półleżąco..
Lor GRATKI!!! Kolejna wizyta i kolejne super wieści :D
Roszpunka ale fajny patent na łapanie siku...a ja się męczyłam przy młodym z tymi woreczkami
:dry:będę korzystać z tego pomysłu przy Amelii :D
Rozia hip hip hurrraaaa za pępuszek Bianeczki ;)
Kasia piękne wieści :D :D :D wymęczyły się dziewczyny, ale od początku dzielnie walczą, wyrosną na cudne kobiety :tak:
dzięki za podpowiedzi o pampresach i chusteczkach :-)

Dziękuję za walentynowkowe pyszności :D
a ja wam ślę to co mogę najlepszego....czyli..świeże fluidki
Staraczki kochane, zwijać i do sypialni marsz :D ...no ewentualnie do słoika fluidki można schować na potem :p

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

i wszystkim miłości życzę :D

D właśnie wpadł z kwiatami, poduchą serduchem hehe ;-)
a do Matika ...przyszedł różowy pachnący list...:szok:

Ostatnia edycja:
witam was

u nas kryzys. wczoraj dopadło mnie. ból żołądka, biegunka, wymioty. nic ciekawego. o 20 juz byłam w łóżku bo nie byłam w stanie się ruszać. dzisiaj juz na szczęście lepiej. ale mam dietę.

dzisiaj tez wizyta z Olkiem u lekarza. diagnoza - trzydniówka. od wczoraj już wrócił radosny Olek ale pojawiła się wysypka na buzi i brzuszku. ale niby ma zniknąć w ciągu najbliższych godzin. tak więc dobrze że tylko to. 2 dni był maluszek taki biedny, lekka gorączka, tylko chciał być noszony. ale wychodzimy na prostą.

siuśki zaniosłam mimo to dzisiaj do analizy. jak juz dostałam skierowanie to niech zbadają.

lecę teraz zobaczyć co się działo jak my chorowaliśmy

odpisałam niektórym na g

roszpunka dzięki za radę. jak następnym razem będę musiała zbierać siuśki to sprobuję z suszarką. bratowa mi mówiła aby sprobować założyć woreczek i potem polać stópki zimną wodą to też będzie siusiać. na szczeście dzisiaj ledwo założyłam woreczek to Oluś go zapełnił i nie musiałam żadnych kombinacji stosować

truskaffka no masz. młody ma cichą wielbicielkę. może będziesz za chwilę weselicho robić:-D

Ostatnia edycja:
Dzien dobry dziewczynki :-)

Ja dopiero teraz, bo nam się duzy komp zepsuł i m okupował ten :-)

Kasia no w końcu widać światelko w tunelu :-) Supoer,że powoli wychodzicie na prostą :-) Ja swojego zdjęcia nie wrzucę, bo póki co to mam same takie, na których wyglądam jak ostatnia sierota... jak się uda zrobić jakieś fajne zdjęcie to wtedy wrzucę :-) Ale bardzo chętnie zobaczę Wasze zdjęcia, bo ja nie mam fb i nie mam jak was podglądać :-)

ilonko ja póki co nie wyrzuciłam i nie wiem jeszcze co z nim zrobię .... Zobaczymy :-) A Ty swoich pociech zachowałaś czy wyrzuciłaś??

truskafffka a gdzie chcesz rodzić?? Chyba już sie kiedys Ciebie pytałam, ale wyleciało mi z glowy... Jeśli chcesz, to mogę Ci podac namiary na sklepy, gdzie maja taniej sporo rzeczy...

Liluuu to Twoja córa nieźle wczoraj poszalała... A jak w końcu noc minęła??

losiczko popieram roszpunkę: od razu cyknij fotkę nowej fryzurki :-)

sylwia a jak Mariuszek ?? Dał Ci pospać??

Viola Bianka zostanie wycałowana jak wstanie :-):-):-) Bo oczywiście śpi :-D:-D:-D

Wszystkiego najlepszego w dniu św. Walentego :-D:-D:-D

Miłego dnia :-) A dla staraczek owocnego :-) ;-) :-)

reklama
Agnes biedny Oluś niech szybko wraca do zdrówka.

Dziewczynki foci narazie nie będzie :-( pomimo mojego dobrego humoru :-):-):-) jestem w fazie samokrytki swojego wyglądu :-D tzn uważam jestem gruba :-D i brzydka :-D jak mi przejdzie ( oby :sorry2: ) to będzie focia. Nawet w domu se maluje oka żeby sie podnieśc na duchu :-D

A to strój poleczki

DSC01085.jpgDSC01086.jpg

Do góry