reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

i ja sie witam:-)
losiczka udanej imprezki :) ehhh wpadłabym na torta :-p:-p
Jane clo mam nadzieje ze zdziała cuda i fasolka sie pojawi :tak:
Rozia Bianka pasuje do Pawełka ... bo tacy grzeczni ... ale w sumie by sie zanudzili razem hihi :-D:-D:-D:-D

Ja dzis znów miałam wychodne :-D:-D:-D pewnie bym nie wychodziła ale ze w BIGA wymieniaja towar na wiosenny i letni wiec wszystko było po 1zł wiec obkupiłam chłopaków i siebie tez hihi :tak: a teraz bede szalec na tych letnich ciuszkach hihi :-):-):-)

miłego popołudnia

reklama
witam kochane

my od wczoraj u teściów jesteśmy i dopiero teraz mam dostęp do neta. u nas już ok. Olek pozbył się wysypki i po chorobie ani śladu. dobrze że tylko trzydniówka to była. no i odpukać śpi troszke lepiej. a poza tym nic nowego.

tu też widzę cicho. czyżby walentynki wam się przedłużyły dziewczyny?

no nic bawcie się więc dobrze. od poniedziałku mam nadzieję że ruch się tu większy zrobi.

mam pytanie czy wam też po ciąży tak włosy wypadają? co na to można poradzić? bo ja po każdym czesaniu jestem uboższa o wiele włosów.

miłego wieczorku

Witam:)

Sylwuś jeżeli te płacze w tych godzinach będą się powtarzały tzn że mały ma kolki bo to właśnie jest taki płacz że nie można uspokoić dziecka i najczęściej występuje właśnie w godzinach wieczornych. Ale oby to było jednorazowe.

Marysiu
buziaki dla Darusia i Anetki:)

Agnes
mi strasznie wypadały włosy jedni mówią,że trzeba przeczekać, włosy wypadają bo hormony szaleją. Mi bratowa poleciła taką maskę do włosów i pomogło po 3-4 myciach był efekt, tą maskę stosuje się treż przy chemioterapii także musi mieć silne działanie
http://www.wax-sklep.pl/index.php?p...ategory_id=30&option=com_virtuemart&Itemid=53

Ja miałam taką ta akurat jest do ciemnych włosów
Losiczka zdrówka dla chłopaków:)

Ilonka ja też już letnie kupuję:) wczoraj kupiłam 2 pary krótkich spodenek dla antka i 2 pary dla bratanka :)

tyle ze maly nie placze tylko wieczorami ale calymi dniami tyle ze nie non stop ma dobry humor a jak zaczyna mu sie juz niepodobac to sie drze ze nie idzie czasmi go uspokoic ;/

Witam sie :p
U nas niedziele minela nawet spokojnie malutki jeszcze spi choc sie wierci juz a Oliwka wlasnie oglada bajki ;p
Ja sie zaraz biore za sprztanie jakies pranie oczywiscie sniadanko jakies ;p a pozniej jedziemy do łodzi chcemy zmienic autko na cos wiekszego i nie zbyt drogiego bo kaski i tak nie ma za duzo ;p
pozniej sie odezwe mam nadzieje ze ktos wejdzie bo cos ciszaaaa

Dziendoberek :-):-):-)

Kubula juz lepiej.Okazało sie że te żyganko było od winogrona.Babunia przyjechała na torta i kupiła winogrono.Chłopaki poszli do swojego pokoju sie bawic wzięli winogrono i myślałam że razem jedli.A to łakomczuszek Kubula zjadł sam prawie kilo i było żyganko.

Mam 6 torebek do uszycia a mi sie nie chce :baffled: no ale jak mus to mus :-D

Miłego dnia :-):-):-)

reklama
Hejka.

losiczko, a to mały łakomczuszek:-D Będzie miał nauczkę;-)

agnes, tak jak Viola, też kiedyś używałam henny wax. Czasem można zostawić ją na noc. Rzeczywiście jest efekt. Ja czekam aż wypadnie mi z głowy wszystko co ma wypaść i się samo unormuje. Mam nadzieję, że tak będzie, bo za każdym czesaniem moja szczotka wygląda jak jakiś dziki zwierz:sorry2:

ilona, u mnie też była letnia dostawa na bidze, ale nie kupiłam dosłownie nic, bo same szmatki były. Może u ciebie będzie coś ciekawego.

sylwia, owocnych poszukiwań.

Ja jak na razie padnięta jestem. Maks obudził się przed 5:baffled: Zjem śniadanko i jak tylko on zrobi się senny, idę spać razem z nim.

Do góry