reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Lori no kto wie, może przeczucia Cię nie mylą :-) a i jak My będziemy się do niej zwracały jak do dziewczyneczki to może też ją coś skłoni w tą stronę :-p
Hihihi machała do mamusi :tak::-)

Katrina następnym razem proszę wklej zdjęcie na grupe wtedy nie bede musiała wertować stron w poszukiwaniu zdjęć dobrze ??????????? bo teraz nie wiem gdzie są :zawstydzona/y: także cykaj aktualne zdjęcie Kubusia i hop na grupe :-D:-D:-D:-D:-D możemy sie tak kochana umówić????? :-):-):-)
Lori gratuluje
Pamelka tez jakos pomyslałam ze super by było jakby wam dzidzia zrobiła niespodziewajkę przed badaniem m :-p:-p:-p:-p :-):-):-):-)
Pauluś wiec czekamy na wyniki do piątku :tak::-):-):-)

co do losiczki na JEJ PROŚBĘ usunęłam ją z tabelki, także zanim mnie " zlejecie" weźcie to pod uwagę :-D zeby nie było ze sobie sama cos przestawiam w tabelkach :-p:laugh2:

Ostatnia edycja:
Hej myszki :-):-)

Na poczatek chcialabym Wam bardzo podziekowac za zyczenia urodzinowe .....jestescie kochane
;-);-);-);-);-);-):-):-):-):-):-):-)

Roszpunko ale super ze Maksiowi wyszedl zabek juuuupppppiiiiiiiiiiiiii :-D........co do neglizowania to chlopak ma sie czym chwalic to sie chwali a co u ciebie???;-)
Losiczko trzymam kciuki zebys jednak byla ta ciocia :tak:
Agnes zdrowka dla Olusia.....oj jak sie te maluchy mecza tej zimy:-(
Malami szybko naprawiaj kompa bo czekamy....:tak:
Paula jak tam po weekendzie z K???:-)
Losiczko jak tam wloski???
Truskafffka to juz 34 tydz wiec chyba bedzie coraz ciezej ale wynagrodzi ci to malenka :tak:
Lilu musisz ja odzwyczajic bo ci z rak schodzic nie bedzie .....a tak poza tym zdrowa??? Jak krostki???;-)
Viola to mowisz ze masz malego alpiniste w domu :-D
Biapl dziekuje za zaproszenie :-)
Ilonka ....doszlo;-)
Pamela ak tam m??? Przeszlo mu ??? Bo jak chlop chory to i na kobicie sie to odbija;-)
Sylwia fajnie ze z Mariuszkiem wszystko oki :-)
Lori super ze dzieciatko sie dobrze rozwija :tak:
Katrina biedy Kubus , ale duzo dzieci sie boji zakonnic , ksiezy itp:tak:

Katy no niestety taka z niej przylepa :)
a co do krostek to właśnie wczoraj je pożegnaliśmy:tak: nic nie używałam kompletnie

jak rodzinka Katy??

Paula, Lilu no w domu Tato nawet ok:tak: w poniedzialek byl tak slaby ze nie mogl szklanki utrzymac a na drugi dzien zycie w niego wstapilo......zrobili mi niespodzianke i naspraszali rodzine na urodziny:-), kazdy cos przyniosl i takim oto sposobem na szybko mielismy impreze:-D
Domek juz po malym remoncie fotki wrzuce na g :tak:

Brat sie ewakulowal jak uslyszal ze przyjezdzam ale teraz mi cisnienie skoczylo bo w tej sekundzie przyszedl.....oczywiscie pijany :wściekła/y:

no ale mam nerwe juz nie wiem co chcialam pisac:wściekła/y::wściekła/y:,,, wpadne pozniej sorki

Hejka.

katy, dobrze, że z tatkiem lepiej. I super, że imprezka się udała.

agnes, co do łapania siuśków, to weź normalny plastikowy pojemniczek na mocz, podłóż pod siusiaka i podmuchaj ciepłym powietrzem z suszarki. Zobaczysz, że od razu zacznie sikać. 100% skuteczności gwarantowane;-)

reklama
Lori gratuluję udanej wizyty !!!!!!!!!!!!! :-):-):-) Super wieści !!!! :-):-):-) Wiedziałam,że będzie dobrze :-):-):-) Oczywiście dalej trzymam kciuki za ciąg dalszy :-):-):-)

Katrina no to życie się toczy :-) To teraz musi Ci być ciężko z Kubą jak on tak za mamusią tylko patrzy... Ale trzeba przetrzymać ten etap :-)

Katy fajnie,że się odezwałaś :-) No i super,że z tatą lepiej :-) A brat... No cóż...

A ja Wam się zapomniałam pochwalić,że dziś odpadł Biance pępek :-) Hurra :-) W końcu :-)

Żegnam się z Wami w dniu dzisiejszym :-) Kolorowych snów wszystkim życzę :-)

Do góry