reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dzięki dziewczynki:-)
mam właśnie koper dla siebie, ale myślałam,żeby rozcieńczyc go jeszcze i podać tak chociaż ze dwie łyżeczki małej... ale najpierw rzeczywiście spróbuje sama wypić... Troszke popracowałyśmy też nóżkami i chyba pomogło troszkę :-)

Lori mi pepsi też pomagała na mdłości :-)

Hej dziewczynki :-)
Faktycznie tu cicho:szok:......ja mialam troszke zabiegany weekend, impreza w domu a jutro juz praca tylko do 12 i potem szybko do domu wyszykowac sie do Polski :tak:

Juz nie moge sie doczekac :-)
A teraz musze ogarnac troche papierów, przygotowac bagaz, itp bo jutro juz czasu nie bedzie :sorry2:

hejka

podrzemałam i wracam do żywych ;)

wzięłam się za wybieranie fotek do wywołania, bo mamy zaległości z czterech lat:szok::-D aktualnie jestem na maju 2010:-D ale jak fajnie sobie pooglądać i powspominać ;-)

Rozia piękny suwaczek ;)
a maść nagietkowa na co jest dobra?
Lilu nooo buziaczek dla Liluni :) super że zdrowa :) trzymam kciuki żeby jej już nic nie męczyło :)
Agnes co tu wiele gadać... OLEK WYMIATA !!!!:-):tak: boskie zdjęcia :-):-):-):-):-)
Katy przybywaj ;)
Paula z tego zaskoczenia to zaraz zaręczyny i dzidzior będzie :p :)
Lor ale Cię męczy ..oby do końca I trymestru a potem z górki ;) trzymajcie się ;)

nie pamiętam co jeszcze miałam pisać :sorry2: wybaczcie wielorybkowi :sorry2:

wszystkie pozdrawiam :)

truskaffka na wszelkie krosteczki na przykład... cos małej wyskoczy i od razy smaruję i nawet nie zdąży jej tak na prawdę wyjść, bo już znika :-) Ma działanie wspomagające w gojeniu i takie tam... Ogólnie polecam :-) Mnie nawet na szkole rodzenia polecali smarowac sobie nacięcie :-)

Paula to mówisz,że weekend udany :-)

agnes Oluś jest cudny :-) Super sesja :-)

hej

witam na koniec weekendu. jakoś szybko minął. zabiegana byłam i teraz dopiero mam chwilę dla siebie. poczytam książkę i spać

dziękuję za miłe komentarze do zdjęć z sesji. Oluś też dziękuje e-cioteczką.

czapeczki na sesji to własność fotografa, nie nasze. ale cudne są to fakt.

katy miłego pobytu w PL. na długo przylatujesz?

rozia jak na piersi to nie musisz nic innego podawać. ale ja dawałam czasem wodę lub herbatkę koperkową. Olek przynajmniej nauczył się pić z butelki. teraz przynajmniej nie ma problemu aby butlę chwycić.

paula zdrówka kochana

więcej przepraszam nie pamiętam. do jutra

reklama
Witam perełki :)
NIe nadrobiłam jeszcze co tam naskrobałyście :rofl2: zaraz to zrobię na spokojnie :-p

Wczoraj miałam cudną niedziele :) nie dość ze pospałam dłużej .. m wstał rano do chłopaków , potem dostałam śniadanko do łóżka ( kanapeczki w kształcie serduszek hehe) obiad tez m zrobił, zabrał nas na długi spacer itd ... przeskrobał coś ???:-D:-D:-D ja tam chce co tydzien :-p:-p

a tym czasem życzę miłego dnia

a Tobie Katka dla Ciebie

bo133-xl.jpg

ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W DNIU URODZIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZEDE WSZYSTKIEGO TEGO JEDNEGO WYJĄTKOWEGO MARZENIA CZYLI DZIECIĄTKA POD SERDUSZKIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry