reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Pamela zdrówka dla męża, może jednak uda się z niego troszkę soków wycisnąć :p
Rozia :) pamiętam jak Mati się darł w kąpieli na początku..a potem nagle ciiiszaaaa i jako pokochał wodę tak kocha do dziś hehe
Losiczka wiesz że zdjęcia nie odpuścimy ;)
Marta nooo prosze, piękne zakupy :D
iiii graaatki
Paula grzecznie zameldowałaś ;)
Agnes aaaa gdzie tam...lista na lodówce wisi -część rzeczy zakupiona odhaczona, a część czeeeka hehe
najbliższy najważniejszy plan-to pranie i prasowanie ciuszków, kocyków, pościeli, ręczniczka itp
i przywiozę kołyskę, trzeba ją odświeżyć i niech już czeka w razie "w" żeby córcia miała gdzie spać, potem łóżeczko się przywiezie, złoży..i tak krok po kroczku hehe
Katy haha sorki..bidny mężulo ...ale sprytny że hej ..ehh chopy chopyy:-D
Liluu no pięknie się prezentujesz w nowej odsłonie suwaczkowo/avatarkowej ;)
trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę &&&&&&&&&&&&
Ilona czyli na spacerku dla każdego coś miłego ;)

a ja mam pytanie do mamusiek..
temat już sie przewijał
:sorry: ale ja akurat teraz ogarniam temat i oczopląsu dostaję :sorry:
pampersy...- jakich używałyście na początek?
generalnie w planie mam zakup paczki oryginalnych na początek -tylko jakich?
a potem będę kombinować, paczkę tych z biedronek-to chyba dada, tak?
i tych rossmanowskich -beby dream?
i zobaczymy co małej pasi...

to samo myślę z chusteczkami, jakie są wasze doświadczenia??????

reklama
Rozia ;-)

Truskaffka ano jak sie piwkuje to trza brac pod uwage ze percepcja jest na nizszym poziomie :-D

truskafffka ja używam pampersów na zmiane z dadą z biedrony :-) W większości dada :-)

chusteczki mam hagisy, ale chciałabym teraz spróbować z rossmana takie różowe, bo koleżanka mi poleciła... ale to tzreba próbować... te hagisy są dość mocno wilgotne, także super do kupek, ale do siku, to mogły by być mniej wilgotne... :-) Ale moje doświadczenie jest dopiero 10-dniowe :-)

Truskafffka ja juz pisałam pieluchy pampers polecam baby dry i chusteczki pampers sensitiv białe super nawilzone ;)

Martuś kochanie to super, moje gratulacje :* wierzę, że G wywiąże się z planów :tak:

Agnes dziękuję
;-)

Katy zobaczymy czy będzie czas, ale jak tak, to jak najbardziej
:-p

Ilonko :* no zobaczymy czy będzie owocny, bo jakiś dziwny ten cykl
:eek:

Truskafffka
bo ja z natury grzeczna jestem
:-D

Truskaffka - ja używałam na samiutkim początku "1" huggies, bo są bardziej miękkie, ale od 2 to juz tylko pampersy, bo te mi maluchy nie uczulają, chusteczki też tylko pampers sensitive (białe). Innych nie mogę.
Tak samo jak u nas się nie sprawdza Sudocrem, tylko Bephanten - każde dziecko może inaczej reagować.

Truskaweczka co do pampersów używam DADY i BABYDREAM - bardzo lubie,,,, bo są identyczne co oryginalne pampersy :tak::tak::tak::tak::tak::tak: a cena jak wiadomo niska :tak::tak:
chusteczki nr1 były dla mnie zawsze DADA BO BARDZO WILGOTNE ŁADNIE PACHNĄ ITD aaaaaale.... zdradziłam je z PAMPERS BABY FRESH i zostaje z nimi .... :tak::tak: tylko ze na sztuki nie kupuje tylko od razy 4 pak albo 6 pak w rossmanie czy w cerfurze ( 4 pak jest w promocji zawsze po 19,99zł w rossmanie) w cerfurze tak samo chyba , wiec jak jest promocja to od razu biorę 2-3 opakownia :-):-)

wiadomo trzeba próbować bo np moze miec Amelka uczulenie wiec to wszystko wyjdzie w praktyce :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
dzięki dziewczyny :)

czyli potwierdza się stara zasada eksperymentowania hehe
dlatego nie chcę inwestować w duże zakupy jednego produktu, na bieżąco będziemy kupować i próbować ;)

truskaffka mój ranking pieluch to pampers, babydreams z rossmana, dada z biedronki

teraz używam już rozmiar 4 i stosuje te z rossmana. jak dla mnie super jak oryginalne pampersy. a cena niższa. nie probowałam tylko tych fun&fit z rossmana tylko zwykłe. ktoś może wie czym się różnią?

co do chusteczek to te z rossman dla mnie za suche. mój faworyt to kindii dzidziuś cleanic. często są promocje na nie np. 6 szt za 24 zł

reklama
Do góry