reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witajcie ja nie mialam kiedy wejsc bo malym trzeba sie dzis zajmowac bo ksiaze nie chce byc sam ;p tak samo potem oliwka potzrebuje opieki i zabawy a to wkoncu sniadanie zjadalm po 13 a teraz moze wkoncu zjem obiad ale juz zimny bo maly potrzebowal na raczki ale wkoncu usnal ale mala sie tak drze ze zaraz sie budzi bo i ja bym sie wtedy obudzila :szok: a co do malej to nie jest jakos zazdrosn lubi sie z malym poglaskac dac buziaka i zaglada co chwile do niego i mowi dzidzius brat :)

reklama
Agnes napisze tutaj zamiast pod każdym zdjęciem ;)

Olek wyszedł cudownie na tych zdjęciach !!!!!!!! Chciało by sie go schrupac :tak:;-):-D

to prawda Oluś wyszedł normalnie świetnie ... :tak::tak::tak::tak: a te czapeczki boskie ... tzn ta taka wielokolorowa cudna :tak: i juz jakiś fajny pomysł na czapusię dla chłopca .... choć w sumie nie wiem czy nie bede zaraz oskarżona ze moze sciągam :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: haha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jakie plany na weekend kochane ??????????? a w ogóle to jakie plany na walentynki ?????????????????

MOje chłopaki juz wykąpane i za chwilę lulu :tak::tak: a mama ???? umili sobie czas przy szydełku czekając na tatusia :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: NO własnie sypnęło mi sie tyle zamówień ze hej ... cieszę sie strasznie :tak::tak::tak::tak::tak: chyba muszę nauczyć m robić na szydełku zeby mi pomagał :-p:-p

Viola gdzie jesteś ??? m zabiera Ci kompla i biedna nawet nie masz jak wpaść ???:-:)-:)-:)-( ciekawa jestem czy był jakiś odzew w sprawie Twojej pracy .. daj znac jak wpadniesz :) No i czy Antoś zdrowy :tak::tak: :)

Liluu śliczny avatarek :) :-)

losiczka ja czekam ciągle na te chłopięce pacynki ... tzn tego misia

Słoneczka mam zapytanie :-p
Czy ból gardła i krtani (co wiąże się zapewne z jakimś stanem zapalnym) i to, że będę brała tabletki na gardło, ma jakiś większy wpływ na badania krwi pod kątem testosteronu, progesteronu i estradiolu? :confused: Bo 13.02 mam iść na badania i teraz nie wiem co robić :baffled:

Dziendoberek :-):-):-)

Agnes Oluś przesłodki :-):-):-) a czapeczka wypasiona :-) to wasza ??? Czy tylko do sesji mu ją założyli ???

Ilonko kochanie narazie nic nie kombinuje z pacynkami bo kończe górale i w poniedziałek przyjerzdzają stroje polek ( do tanca ). Tworzyc bedę jak bede miała wolne.Ale nie wiem czy mi wyjdzie misiu bo mysia miałbyć misiem :-D:-D:-D Pączusie zostały na dzisiaj ;-);-);-)

Paula ja na badaniach kompletnie sie nie znam :-(więc nic Ci nie doradzę córciu ;-)

Lilu mała to okaz zdrowia na zdjęciu i jest przesłodka :-):-):-) ach rozmarzyłam sie :sorry::sorry::sorry:

Dziewczyny trzymac kciuki bo mężulo we wtorek jedzie na delegację :-):-):-) tzn trzymać kciuki żeby pojechał :-D:-D:-D .

Wczoraj Szymus był w szkole i w głowie mam tak :baffled::baffled::baffled: ponieważ chcę go dać do zerówki jako 5 latka i okazuje sie że jak skonczy 6 lat to znowu pójdzie do zerówki tyle ze do grupy 6 latków . Sa 2 zerówki dla 5 i 6 latków. Nie moga dzieci 6 l iść do 1 klasy :baffled::baffled::baffled: a mój Kubula właśnie jako 6 latek poszedł do 1 klasy. Kurka co chwile zmieniają :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Miłego dnia dziewczynki :-):-):-):-):-)

:szok: O matko a co tu taka cisza :szok:

Losiczko modły odprawiona za twojego M żeby pojechał :-D:-D:-D

My po wizycie u pediatry i otorz nasza gwiazda jest zdrowa !!!!!:tak::-) Te dolegliwości typu chlustanie mlekiem czy te krostki przejdą same malutka ślicznie przybiera na wadze ;) sprawdził bioderka i wogóle cała ja zbadał i wsio ok :tak:

Zycze miłego wieczoru

Dzień dobry :-)

Mnie nie było dwa dni, bo zabiegani bylismy :-) Wczoraj teściowie i szwagier przyjechali poznać naszą małą Gwiazdę :-)

Liluu no to super,że Lily zdrowa :-) Jeśli chcesz to mogę Ci kupić tutaj ta maść nagietkową i wysłać, skoro macie problem z dostaniem tam takich rzeczy,bo nam bardzo pomaga :-)

losiczko to kciuki za wyjazd męża :-)

sylwus to Ci synek nie daje zapomnieć o sobie :-) U nas Bianka śpi na okrągło :-) Tylko od wczoraj cos ją brzuszek męczy, ale to może z nadmiaru wrażeń... Ale zakupimy koperek na wszelki wypadek :-)

A ja mam pytanie do mamusiek: Czy takie maleństwa sie przepaja czymś ?? A jeśli tak, to czym?? wodą ?? I w jakich ilościach?? Bo nasza mała ma tez dość często czkawki po jedzeniu ...

Miłego dnia dziewczynki :-)

reklama
Rozia - jak jest tylko na cycku to niczym się nie dopaja. Czkawki są normalne i nic sie na to nie robi. W brzuchu tez miała :) przejdą z wiekiem.

najpierw spróbuj ty wypić herbatę koperkową, taką do zaparzenia w woreczkach z apteki, te dla dzieci są strasznie dosładzane. Ja sobie robiłam na wieczór mieszkankę woreczek melisy i woreczek herbaty koperkowej tak żeby się małemu lepiej spało ;-)

ja mam dzisiaj jakies mega mega mdłosci, nic nie pomaga. Napiłam sie coli, ale jest moze minimalnie lepiej...minimalnie eeeeh jeszcze miesiac i może przejdzie.

Do góry