reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziewczynki na g zdjęcia pokoju Bianki tak jak obiecałam :-) Tylko łóżeczko będzie normalne, bo to musimy zareklamować... Ale nowe już czeka u mojej siostry, bo kazałam jej kupić jako chrzestnej :-) Dziś doszedł materac i jutro już będzie nowe stało :-)
Takie:
Łóżeczko Klupś Żyrafka, Miś +mater 3 kol.do wyboru (2984495317) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Zdjęcia kuchni póki co nie wrzucam, bo jeszcze nie jest gotowa...

reklama
Katy Wszystkiego najpiękniejszego!!!

Laseczki, ja się melduję, żyję, ogólnie wszystko w normie... ale mnie doliny złapały i nawet nie mam komu się wygadać... z mężem non stop się sprzeczamy i w ogóle mam ochotę wyjść i nie wracać... no cóż...

nie będę smucić, jak mi przejdzie to się odezwę!

miłego dnia lachonki!!!

Valky nie smutaj sie a chłopa walnij w epek :tak:
I pisz na g co sie dzieje po to tu jesteśmy

Liluu dopiero teraz mi esemes doszedł od Ciebie :baffled: a nie odp Ci bo mi sie tel psuje i wysyła od razy nawet i 3 esy a potem kolejne ciągle ...:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( także pisząc jednego płace nawet i za 5 :-:)-(

Cześć Słoneczka :*

LiLuu
na enpr opisałam
:-)

Truskafffka no kto wie
:-p obyś była wyrocznią ;-) wczoraj dostałam info smsem, że w kwietniu będziemy szukać jakichś fajnych ofert wakacyjnych (przyjęłam to wyzwanie na kaltę) :-D więc może na wakacjach się coś wykluje hahaha :-p
Dobrze, że mi przypomniałaś- ja też muszę wywołać trochę zdjęć z wakacji moich i jeszcze rodziców, a wyleciało mi to kompletnie z głowy
:sorry2::zawstydzona/y:

Rozia mimo, że czułam się jak przeżuta i wypluta przez chorobę, to weekend był mega cudny
:tak:
Suwaczek wymiata- Kochański
To łóżeczko z żyrafą strasznie mi się podoba :tak:

Agnes dziękuję słońce :*
Dla Ciebie i Olusia również, bo czytałam że coś Go leciutko podbiera, oby jednak nie trafiło do Was choróbsko
:no: :*

Katy W Dniu Twoich Urodzin,
Dużo zdrówka i miłości,
moc uśmiechu i słodkości,
mało smutku oraz łez
pełni szczęścia ile chcesz…

Valkyrie Ty mnie nie denerwuj tylko pisz co Ci na sercu leży !!!!
:wściekła/y:

Miłego Wieczoru :*
Ja lecę na G i oglądać zdjęcia tych które coś dodały

reklama
Dzień dobry :-):-):-):-)

Liluu
jak Lily ?????? nocka juz spokojniejsza??
Roszpunka jak Ty i Maksio sie czujecie ????
Viola hop hop ???????? zabierz kompa męzowi bo przez to że zabiera go do pracy nie ma kontaktu z Tobą :-(
Losiczka miłego dopołudnia ... korzystaj bo potem szuranko :rofl2: i wstaw w koncu zdjęcie nowych włosków !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:
Katka pewnie juz w PL :-)
Róza ?????????????? odezwij sie
Rozia Sylwia jak nasze najświeższe cudne dzieciaczki ??????????????????? dały pospać w nocy mamusią ????
Lori rozumiem że mdłości nadal są ??... oby szybko minęły
Pauluś inaczej weeekend nie mógł być spędzony skoro było obok K :tak::tak::-):-)
Truskawka Amelcia szaleje ??? Kiedy zaczynasz zakupowy szał?? czyli łóżeczko wózek itd ???
Joasiu buziaczki :-)
Valkyrie a coż to za dolinka ???????????? Pisz na g szybko co sie dzieje .... my służymy dobrym słowem i rękawem :tak:
Agnes Oluś zdrowy ??? czy nadal niewyraźny ?? mam nadzieje ze choróbsko Go ominie
Rozia łóżeczko śliczne a pokoik Bianki............ BAJKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ten miś to fototapeta ???????????? My myślimy własnie o fototapecie do pokoiku chłopaków .. tzn po jeden stronie zygzak a po stronie Pawcia miś taki fajny własnie :tak::tak: w ostateczności tapeta w łapki jak ma Oluś agnes :tak::tak:

aaaaaaaaaaaaa przeglądałam łóżka piętrowe,,,, ceny kosmiczne ale nie wiem czy lepiej piętrowe czy takie rozsuwane :sorry: m chce piętrowe, Jaś tez by pewnie wolał takie wiec pewnie stanie na tym ze sie kupi piętrowe tylko ze ja sie bede bać zeby Jaś w nocy nie zleciał z niego :szok: jak bedzie schodzić :sorry:

Martuś jak sie czujesz dziś ???????????
Dziama Jane ???????? zapracowane kobiety halo ?????????

przepraszam jeśli o kimś zapomniałam :sorry:

MIłego dnia :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry