reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ja mam chwile wolnego maly wstal po 6 i spal z 20 minut teraz lezy grzecznie ale kto wie jak dlugo :-D mala lobuzuje drze sie na calego az mi leb peka :szok::szok::szok:
Katy wszystkiego najlepszego spelnienia marzen kochana !!!!
ilonko ja tez chce taka niedziele ;p

reklama
i ja sie melduję po weekendzie,życzę miłego dnia,nadrobię wieczorkiem,teraz wracam do pracy. KATY Z serca płyną te życzenia:
w datę Twego urodzenia
zdrowia, szczęścia, pomyślności
sto lat życia, moc radości!
Zdrowie wiecznie niech Ci służy,
uśmiech stale miej na twarzy,
niech się spełni to o czym marzyszZobacz załącznik 538164

Witajcie moje drogie

ja dzisiaj miałam pobudkę o 4 Lily miała zatkany całkowicie nozek :( nie mam pojęcia co sie stało bo kataru nie ma :no: Zatosowalam sol fizjolgiczna. Jest zachrypnieta od tego płaczu co wieczór mam nadzieje ze to ne choroba

ilonko ale ci chłop dogodzil :tak:

Katka 100 lat !!!!!!!!! I spełnienia marzeń tych najskrytszych tez

witam

u nas jakoś nieciekawie. Olek marudny, pokasłuje, oczka jakieś niewyraźne. goraczki nie ma ale wisi na mnie cały czas. mam nadzieje że się biedaczek nie rozchoruje.

katrina przepis na ciasteczka norymberskie na g

katy wszystkiego naj kochana. spełnienia marzeń. niech fasolka zakiełkuje.

przepraszam że wiecej nie piszę ale Oluś dzisiaj nie pozwala. buziaczki i miłego dnia

Witam laseczki...
Ja jak zawsze zaganiana..i nie mam czasu zreszta troche sie wydarzylo..napisze pozniej na g
Katka- wszystkiego naj najlepszego i spelnienia marzen zwlaszcza tych najskrytszych..:-)
Ilonko - no to pozazdroscic.
Lece was nadrabiac..milego dnia..

Hejka. Widzę, że nie tylko u nas choróbsko się panoszy. Lilu, agnes, zdrówka, żeby to nie była choroba.

ilona, dobrze ci:-)

Ja dziś wybyłam z koleżanką na sklepy,ale wróciłam z pustymi rękami. Tylko się zmęczyłam, ehh...

reklama
Ilonko wiem ze masz doświadczenie z inhalawaniem dzieci powiedz mi co dodajesz do tego urządzenia ?? Dzisiaj kupiłam ale nie wiem co sie tam daje ?? Bede wdzięczna za uświadomienie mnie ;-)

Do góry