reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Pamcia gorzej :((( i wogóle to wyglądam jak czarownica :-D:-D:-D:-D:-D jak sie ogarne to moze humor sie poprawi ,ale choroba męczy dalej ....

I nie powiedziałam Wam o najważniejszym :szok::szok::szok::szok::szok: mój G powiedział ze w tym roku czeka nas komunia a później ślub i chrzest :szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
witam

martuś no to gratulacje! no i zdrówka kochana. pochwalisz się chyba nową fryzurką.

paula to owocnego weekendu zyczę

katy ten kiretaż nie taki zły. dasz rade. ja wytrzymuję bez problemu ale ja to wysoki poziom bólu mam

truskaffka wszystko już gotowe na powitanie Amelki?

ilonka zazdroszczę śniegu. może nie dużo ale mogłoby troszkę u nas biało się zrobić bo tak smutno i brudno na dworze

ja lecę się ogarnąć i jakiś spacer zaliczyć

Martuś Słoneczko przetrwasz i to:tak:,jesteś silna babeczka a cud w brzuszku wynagrodzi wszystko:-)! ja i zdrowa dzisiaj jak czarownica,zła jestem jak cholera,tylko mi miotłe wziąść w rękę i lecę na sabat! małżonek zachorował akurat jak ja mam owulkę i nie mam go jak zmolestować:no:.mogł zachorować po owulce,ale nie...akurat teraz! wredna jestem,wiem,wiem,dlatego mi do czarownicy bliżej niż Tobie,bo Ty bidulko chora i wymęczona,a ze mnie ze złości jedza wychodzi:tak:. no a Twój G. ma piękne plany!:-):-):-)!!! uciekam do pracy,odpalam miotłę i lecę! buziaki i miłego dnia!

Nono Kochane bedą gratki jak wszystko sie uściśli heheheheh bo od planu do realizacji daleka droga hehehehehe:-D:-D

ok zmykam do fryzjerka i dam znac po powrocie :*:*

Marysiu zdrówka dla Darusia ;-)
Truskaffka szkoda gadac na takie tematy bo wszystkie mialybysmy ochote wykonac samosąd......:angry:
Pamela mąż chory to tym bardziej będzie poddatny na wykozystywanie, obezwładnij dziada i heja :-D:-D:-D
Rozia chcialam tu oficjalnie cie ochrzanic:wściekła/y: ze ty chyba jako jedyna jeszcze sie nam nie objawilas:tak:....na g oczywiscie;-).........a i Róża też ..............więc czekam......:cool2:
losiczko dziwisz się twojemu ze pomylil dawki lekow moj poszedl do lazienki i zamiast wyplukac zeby plynem typu colgate zwyklym do plukania ust , to wzial plukanke ziolowa:eek: ktora sie rozrabia 1:10 i tym dzioba przeplukal ....................przypalil sobie dziubek lekko mowiac :-D:-D:-D
Martus ciuszki przeslodkie a co do wloskow to ladnie ci w brazie:tak:.......a jaki jest twoj naturalny??? Co do wyznania G to w koncu stanął na wysokosci zadania:tak:.........czas zatroszczyc się o swoją rodzinę ;-)
Paula to mowisz ze sie w weekend bedzie dzialo :-D
Agnes a mialas moze to robione bo ja wytrzymala jestem ale szczerze to sikam po kątach ze strachu :baffled:

Martuś gratulacje :tak:

Witam was porannie :-D

My nocka super przespana i tylko dwie pobudki na amciu aż sie martwię czy wszystko z nia w porzadku :eek: Bo jest zachrypnieta ale jutro lekarz tak ze zobaczymy co i jak.

losiczko czekamy na zdjęcie

Rozia gratuluje :tak: Zawsze pierwsze razy są dla malenstwa najgorsze potem juz jest lepiej

Sylwia jak Oliwka podchodzi do tego ze juz ńie jest sama??

Katy odważna jestes :baffled: Kiedy wracasz??
kurcze wiecej nie pamietam :-(

Milego dnia kobitki ;);););)

Martuś ciuszki piękne .... typowo dla chłopca a co jak bedzie jednak córa ?? hihih to ciuszki zostaną dla trzeciego tak ??:-D:-D
a moze ślub i chrzciny za jednym zamachem ???? Fajnie by tak było :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: akurat lato bedzie ... pogoda cudna na takie uroczystości ,,, potem sesja z dziećmi w plenerze :-):-):-):-):-):-):-):-):-) pomyśl :-p:-p:-p:-p ja sie pisze za starszą i jednocześnie na chrzestną Oksarka jak coś hihihi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Rozia oh dumna mamusiu :) buziaczki dla małej księżniczki :-D
Pamelka słonce zdrówka dla m.... swoją droga niedawno co chorzy byliście .... moze witaminki jakieś na wzmocnienie :tak:
Agnes miłego spacerku :)
Katka Boziu,,,,, wygląda tak:szok::szok::szok::szok::szok::szok: no ale to pod jakimś znieczuleniem sie rozumie ?? :sorry::sorry::sorry:
Pauluś udanego weekendu z K... a raczej owocnego hihihi :-D:-D:-D:-D:-D:-D

losiczka nie mogę sie doczekać tego zdjęcia w nowej fryzurce :tak::tak::tak:
aaaaaaaaa Martuś TY wróć od tego fryzjera z włosami,nie ważne czy długie czy czerwone ale aby były boś TY szalona wiec mozesz sie na gołą glace machnąć :-D:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p:-p kombinuj z blondem bo wyglądasz w tym kolorze cudnie :tak::tak::tak::tak::tak::tak: do zakochania wręcz :-):-):-):-):-)

My po spacerku ... Jaś w siódmym niebie ... między rzucaniem sie w śnieg dzielnie pchał wózeczek :-D:-D:-D:-D a Pawcio ??? tradycyjnie poczuł dwórek i od razu poszedł spać :tak::tak: :-):-):-)

lilu jak sie bidulka wymeczyla :sorry:to i spala w nocy jak suselek
:tak:
Wracam w piatek rano i od razu do pracy :tak:

Ilonka tak pod znieczuleniem ale i tak sikam ze strachu:baffled: ......wolałabym isc na normalną operacje niż do dentysty.....wiem dziwak ze mnie :eek::laugh2:

reklama
Katy będzie dobrze:-) Zawsze lepiej jest sie nastawić na najgorsze i być mile zaskoczoną :-) A ja wrzucałam jakieś swoje zdjęcia, ale jeszcze przed podziałem wątku... Ale specjalnie dla Ciebie jakies wrzucę :-) Tylko później :-)

Ilonko ano dumna jak nie wiem :-) Ale człowiek głupieje po urodzeniu dziecka :-) Takie dziwaczne rzeczy Go cieszą :-D:-D:-D

Liluuu nic sie nie martw, pewnie Malutka zmęczona była, to i w końcu musiała odespać :-)

Bianka nakarmiona, to zmykam prasowac i jakiś obiad zrobić :-)

Do góry