reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Heja
Ilonka kiretaż to najprosciej mówiąc poddziąsłowe oczyszczanie zębów z kamienia ktory namnaża bakterie i powoduje u mnie np ciągłe zbieranie się ropy :baffled: a wygląda to tak Kiretaż | Polskie Centrum Medyczne Londyn

Losiczka będziesz płakać jak pójdzie do szkoły potem na studia potem jak się będzie hajtał............chyba taki los matki:tak:

Lilu jak tam maleństwo????

Martuś przyznaj się co ty bierzesz?????:-D:-D:-D Dobrze ze nie wparowałam tam goła w tym twoim snie.......wtedy dopiero bym się wstydu najadła:-D:-D:-D

Widzałyście :-D:-D:-D:-D Weekend ona tańczy dla mnie (van damme) - YouTube

Dobra lece bo musze przeglad podbic :baffled:

reklama
Ilonka nie wiem jaki kolor ...jak pojde to sie dowiem hehehehe ostatnio robiłam taki cos miedziany ..... sama widziałas a teraz nie wiem myslałam o toffi heh ale jak mam powoli rozjasniac to musze isc w tym kierunku ....no zobaczymy co z tego wyjdzie a moze wroce znowu wystrzyzona hehehe i czarna ;)

Witajcie - LILUU - zdrowka dla malutkiej
MALA MI - tez prosze sie kurowac
u nas Darek znow zaczyna kaszlec i ma juz stan podgoraczkowy, w nocy co chwile musialm do niego wstawac, dobrze ze choc myszka dlugo spi, a reszte lece pisac na g bo wczoraj juz nie dalalm rady i to nie z ilosci zjedzonych paczkow.

dobry ;)

SŁOŃCE się u nas pojawiło:tak: od razu pościel sruuuu na balkon:-D

wiecie, że z tymi synusiami tak chyba jest...że z nich większe komplemenciarze :-p ja nieraz D pokazuje jak powinien zachowywać się prawdziwy mężczyzna na przykładzie Matika haha :-);-)

Rozia pełnia szczęścia od Ciebie bije :) Bianka aniołeczek :) niech jej tak zostanie :)
Marta kurde to cię rozłożyło...współczuję, zdrówka!!
Agnes To Oluś widać po mamusi lubi jak sie dużo dzieje ;)
Ilona hehe śpij dobrze ;)
pamiętam jak mi synek grzecznie w nocy spał, a ja ...się budziłam, latałam, sprawdzałam czy z nim ok, czemu się nie budzi ...łoooszaleć z tymi matkami można:-D
Sylwia hehe czyli książe siłę w płucach ma ;p
Katy :szok:powodzenia..ja niewytrzymała :-p
Losiczko ojj ciężko oddaje się nasze maluchy światu
u nas zerówka jeszcze w przedszkolu więc szoku nie będzie...ale szkoła...ujć będę wyć..

przed chwilą była rozmowa w ddtvn ..o znęcającej się "niani"..K*$^%$^aaaaa puścili filmik...normalnie nóż się w kieszeni otwiera, nawet nie chce komentować..bo już mi ciśnienie skoczyło...

witam Kochane,u mnie szpital w domu mężulek chory,więc dupa z cyklu i jestem troche podłamana...a miał to być magiczny cykl:angry:.Losiczko nie moge wejść na Twój cykl:sorry:.LILUU - zdrowka dla maleństwa!truskafffka na te tzw.nianie powinien być osobny rodzaj kary najlepiej jakieś zesłanie na Sybir! lecę na grupę poczytac,miłego dnia i zdrówka dla wszystkich chorujących!

Dzień dobry :-)

Martus juz nie potrzebujesz nic do lekarza, bo teraz jest ewu-ś, że podajesz tylko pesel i oni w systemie sprawdzają czy jesteś ubezpieczona, także zmykaj do lekarza :-)

Truskafffka ano szczęście bije, bo poród był w miarę ok ( spodziewałam się,że będzie gorzej :-) ), dobrze znoszę połóg, a Malutka jest przekochana :-)

losiczko no wcale się nie dziwię,że będziesz ryczeć ... :-) Ale Katy ma rację,teraz będziesz ryczeć co chwilę :-) Takie życie...

Ja też będę ryczeć koło września jak będę musiała do pracy wrócić i tą moją kruszynkę zostawić :-:)-:)-( Normalnie szlag mnie trafia z tym rocznym macierzyńskim :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Katy no to współczuję, ale najważniejsze,że to Cię przybliża do celu :-)

Zmykam sprzątać dalej :-) Także miłego dnia, wpadnę później :-)

PS. Zapomniałam się Wam pochwalić,że dostaliśmy od moich koleżanek elektroniczną nianie i jest super :-) jeszcze jej do końca nie rozgryzłam, ale zrobię to :-)

A i nasza niuńka w końcu nie płakała w kąpieli :-D:-D:-D Dopiero jak ją wyciągaliśmy :-) A wcześniej darła się jak tylko ją rozebrałam.... :-) Także jestem z niej dumna :-)

Ilonko jak ja bym wbiła sie w takie bikini to m zrobiłby tak :szok::szok::szok::szok::szok: i nie w pozytywnym znaczeniu he he .Ja to tylko jednoczęsciwy love zreszta zostało mi to po trenowaniu pływania :-)

Martuś Ty to masz sny :laugh2::laugh2::laugh2: zdróweczka .

Ja beczałam jak odprowadzałam chłopaki do przedszkoli , do szkoły , na pasowaniu na ucznia , na przedstawieniach szkolnych normalnie mogliby mi za to płacic to bym bogata była :-):-):-) jeżeli chodzi o dzieci to bardzo sie wzruszam . No i na filmach beczę :-D:-D:-D

A mój m zamiast brać antybiotyk 2*1 to se brał 2*2 :baffled::baffled::baffled: kużwa jak dziecku trzeba by było do buzi wkładać.

Jeżeli chodzi o moje włoski to kitka juz jest :-) tylko taka malutka a nie 25 cm :-) no mi się marzy rudzielec ale mam w końcu swój naturalny kolor. Mąż mówi żebym nie farbowała tyle że te cholerne siwki mnie męczą :-(

Wracam do maszyny bo mnie woła :-D

Pamelko enpr zablokowany bo nic tam nie piszę .I tak mi dobrze :-)

Ostatnia edycja:
Rozia aaa to nie wiedziałam bo jak nawet u ginki byłam ostatnio to chciała rmua :szok:

Losiczko niom hehehe mysle o Was mocno i to dlatego takie te sny :tak: :*:*:*

Marysiu ach te choroby ..jak ja nie moge wiosny sie doczekac ...chyba luty bedzie najgorszym miesiącem i dorówna listopadowi :wściekła/y:

moge sie Wam pochwalić :sorry::sorry::sorry: to czesc tego co nabyłam IMG_1925.jpgIMG_1926.jpg

jest wyprzedaz w smyku i za wszystko zapłaciłam 60 zł....a siwe spodenki sa na 74 rozmiar ale za 10 zł to zal było nie kupić ,w szoku jestem ze tam taka przecena :tak:

Witam w piękny słoneczny dzionek :* :-)

Katy hahaha może i wagi to nie rusza, ale cellulit się zwiększa
:szok::-(
Ten kiretaż wygląda strasznie
:sorry: ale dasz radę, co by nie :tak::cool2:

Losiczko będziesz wyła jak bóbr, ale pomyśl za chwilę się przyzwyczaisz, a i są plusy tej szkoły
:tak: będziesz miała chatę wolną :-D

Pamela zdrówka dla mężusia
;-)

Rozia a może Bianka polubiła kąpiele i teraz będzie krzyk jak będziecie ją wyciągać z wanienki?!
:-p

Zgłaszam od razu, że w weekend mnie nie będzie, bo jadę do K
:rofl2:

Miłego Dzionka :*

edit.:

Martuś
ciuszki superowe i taniutkie co najważniejsze
:tak::-)

reklama
losiczka a to rozumiem;-),Malami ale śliczności kupiłaś,jak sie dzisiaj czujesz,lepiej?Paula dziękuję

Ostatnia edycja:
Do góry