reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Lilu - na trądzik niemowlęcy dobry jest krochmal i właściwie nic wiecej, musi z tego wyrosnąć. N ulewanie pamietam że dziewczyny dawały dzieciom jakąś zawiesinę nutramigen czy cos. Nie pamiętam nazwy, ale wiem ze na pewno jest lekarstwo które pomaga zatrzymać jedzonko w brzuszku. Z wózkiem nie poradze, może ją wkurza że jak się budzi to jest na leżąco i widzi tylko hmury i nie wie co sie dzieje wokół niej. Może jak wstaje podkładaj jej cos żeby główkę miała lekko podniesiona co by mogła popatrzec na świat. Może to pomoże.

losiczka - juz myslalam że napiszesz że nawet nie nazuwazył zmiany :-D

ilona - melduje że zjadłam 2 pączki i każdego zwymiotowałam to nie wiem czy się liczy :-p najlepiej Pawcia nie podpieraj przy siadaniu, musi sam dorosnąć, lepiej nie przyśpieszać niczego :tak:

reklama
witam i ja wieczorową porą

cały dzien poza domem spędziłam. jak mi brakowało kontaktu z ludzmi i takiego pędu. Oluś dzielnie mamie towarzyszył.

melduję że u nas nadal zębów brak, humor lepszy ale to chyba dlatego, że mama mu atrakcje na dzisiaj przygotowała.

poza tym bez zmian. noc z 3 pobudkami. dzisiaj chyba więcej się szykuje bo niespokojnie śpi. tak wiec i ja uciekam do łóżeczka

dobranoc.

Hello ;-) melduję się z mega śnieżnej krainy :-):-p

Losiczko najlepszego dla Kubusia :*

Martuś
tulę mocno i życzę szybkiego powrotu do zdrówka
:tak:

LiLuu biedna malutka
:-( miejmy nadzieję, że polski pediatra coś zaradzi :tak:

Lori ale miałaś przygodę z cukiernią
:szok:;-)

Ilonko
Pawcio jest mistrzowski
:-D ja zjadłam tylko 2 pączuchy :cool2:

Miłego Wieczoru :*

Martus biedna znowu chorubsko cie dopadlo.....a w pracy az tak zle????:sorry2:
Losiczka jakos dasz rade ale napewno ciezko sie przyzwyczaic do faceta w domu jesli do tej pory go nie bylo...ale zrob chlopu liste rzeczy do naprawienia w domu i niech odhacza :-D
Lilu masz racje jedz bo biedna sie meczy:-(......ps sliczny suwaczek
Rozia fajne ze to twoje szczescie takie grzeczne :tak:
Lori a ty jak tak wymiotujesz to nie masz anemii???
ilonka do usug ;-)
Katrina prosim o nowe zdj bąbelka Kubusia na suwaczku :-)
Agnes to chyba zostalo ci do czasu wyrznecia sie zabkow organizowac Olusiowi same atrakcje :sorry2:jak mu to pomaga
Paula ty oglabys zjesc i 15 i tak bedziesz dobrze wygladac:-D

A ja jade w pon do Pl.....musze kolo ząbków zrobic przed insema..........będę mieć kiretaż :eek:....nawet nie pytajcie co to jest.......to tylko dla wytrzymalych :sorry2:

lori w dzien spioch a w nocy by wojowal a ja sie nudzi to drze sie na caly dom ;p
liluu ale masz atrakcje z ta mala ja mialam podobnie z oliwka az w koncu sie okazalo ze miala skaze bialkowa a tyle sie meczylysmy wiec ciekawe co powie ci lekarz w sobote kciuki za malutka zeby sie nie meczyla &&&

Dzień bobry :-D:-D:-D:-D perły

Kurka wodna ostatnio spać nie mogę :baffled: ...... Jak Pawcio przesypia całe noce to ja zastąpiłam GO wstawaniem :angry: :crazy:

Katka Matko kochana......to ja nie pytam co to jest ten kiretaż :baffled::baffled::baffled::baffled: ale rozumiem ze mamy kochana współczuć ??:-p

Liluu oby szybko ten pl lekarz wyleczył Lily :tak:

Sylwuś hihi ciekawe po kim taki rozdarty Mariuszek :-p:-p:-p:-p

Trzeba tabelki odświeżyć :tak::tak::tak: :-D:-D

Miłego dnia kochane !!! :-):-):-)

Dziendoberek :-):-):-)

Oj dziewczynki ja sie swoim chłopem nie przejmuje :-) taki oziębły typ z niego :-( ale widziały gały co brały :-D

2 pączusie z ajerkoniakiem zjedzone :-p i to bez żadnych wyrzutów :-p:-p:-p ja naprawde pączki jem raz w roku :tak::-):tak:.

Siadam do szuranka. Zostały mi gorsety dziewczynek i 20 koszul .Tak że wekend szurankowy.

Dzisiaj na 16 30 Szymus idzie z m na otwarte dni szkoły. Ma sie oswoić bo od wrzesnia będzie chodził do zerówki. Dziewczyny ja swoje 4 dziecko do szkoły będę prowadziła a najbardziej sie przejmuje i będę ryczała razem z nim :-:)-:)-(

Ilonko a ja tak sobie pomyślałam że może byś strój bikini wydziergała :-):tak::-)

Miłego dnia :-):-):-)

losiczka heheh a co dla Ciebie to bikini :-D:-D:-D :-p:-p przed męzem wyskoczysz ,, haha ciekawe jaką by miał minkę hehe :)

Kurcze perło a ja bede płakać od września też ... jak Jaś pójdzie do przedszkola :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Ale napadało śniegu u mnie ......... super jest :) nasze auto wygląda teraz jak bus hehhe :-D:-D:-D bedzie m jutro miał co robić hehe

ale za to słoneczko przepiękne świeci wiec zaraz zrobię pomidorówkę i uciekam na spacerek z chłopakami :) juz sobie wyobrazam co Jaś bedzie robić w tych zaspach :-D:-D :-):-):-):-)

Czesc moje kochane najkochańsze :*:*:*

Ja chora nadal ......oddychac nie moge taka zasmarkana i pozniej ide kolor zrobic włosów i do lekarza jak tylko rmua dostane z pracy ....jak dostane

Losiczko u mnie tez G mowi ze moze być ,za to Szymus ...noo fajosko hehe a teraz znowu kazał jasniejszy kolor zrobic i zapuszczac zebym miała taaaaaakie długie :)

Ilonko
nooo bikini dobry pomysł ;))) a przedszkolem Jasia sie nie martw ,jak ty bedziesz panikowac to i on bedzie sie bardziej bał wiec tak nie mozna

Liluuu o rany biedna Lily ,a moze ona ma uczulenie na mleko ...:-:)-( oby nie :-(

Katy a tam szkoda gadac o pracy i sie denerwowac :tak:

tak wogóle to Katy mi sie dzis sniła ze ...napisała : jestem w pl ale ......jak weszłamdo domu tooo:......

a pozniej Losiczka ze wchodze na bb a ona i tu zablokowała profil i sie popłakałam :-:)-(

ja to mam sny .........................

reklama
Martuś jaki kolor bedziesz robić ???????????:-) to widzę ze twój jak i mój , długie blond włosy :-) blond juz mam wiec teraz niech tylko rosną :-D:-D:-D
czas pokaze jak bedzie ... oczywiscie nie klęknę przed Jasiem i bede ryczec hihihi no ale napewno bede przezywać ... on do przedszkola a ja do domu ryczec :sorry::sorry::sorry:

zdrówka perło !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przede wszystkim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry