reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Ilonka - jeśli chodzi o zapisy do przedszkola to u nas są przez internet i nigdzie nie trzeba latać. Może wy też tak macie. Pewnie jest coś napisane na stronie internetowej miasta.

biapl witaj kochana :)
a u mnie chyba skurcze przepowiadajace a ja tam mawiam wnerwiajace bo nic nie robia a sa co 10 minut ehh a jak pojde spac jutro juz ich nie bedzie i co tu poradzic na to ;/
paula zyjesz jak tam ?

Lori dziękuję ... :) jutro sobie poszperam na spokojnie juz :)
sylwia a moze TO JUZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D kurcze jak cos pisz esemesiaka o każdej porze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) w końcu juz tylko 3 dni do terminu !!!!!!!!

Sylwia - no najwyższa pora :-D:-D:-D

będę czekała na info :-)

a mi jest cały dzień niedobrze więc to chyba dobry znak :-)

dzisiaj znowu mi się zrobił kolejny fioletowy siniec na brzuchu :-( nie wiem od czego to zależy bo za każdym razem wbijamy się tak samo :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
biapl super,że jesteś:) Całuski dla Kianka:) No i prosimy o fotkę syneczka:)

Może polisia też wróci?

Lori
widzisz jak to jest ,kobietę nawet nudności i wymioty cieszą:) będzie dobrze:)

sylwia też jestem za :) pogada z małym niech wyłazi koniec dobrego. Ciekawe jak rozia
Małami- bidulo kiedy Ci w końcu odpuści jak nie urok to sr..... A gdzie się wybierasz tak daleko melduj?

pytanie ciemniaka do doświadczonych macierzyński jest płatny 100%? - znając zycie i pl to pewnie nie..... a wychowawczy??? dostaje się na nim cś czy ni złotówki

Bialp może i sie za dobrze nie znamy ale nie zadawaj głupich pytań ;-) Jasne ze mozesz :tak:

Paula a ciebie zasypalo czy co :crazy::eek::baffled:

reklama
dziama wychowawczy jest bezpłatny ..... ale...... jeśli sie nie przekroczy chyba 504zł na osobę w rodzinie ale nie wiem czy ten próg nie jest juz wiekszy ...... to dostaje sie wtedy 400zł miesięcznie :tak: ale dużo co ????:laugh2:

Do góry