reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień dobry

zaaaasssypało nas na maksa
dziś się byczę..taki jest plan :p
a jutro znów lecę pić glukozę bleeeeee

Biapl witaj po przerwie ;) buziak dla małego :*
Paula ??????
Ilona brawa dla Jasia :-) a za rok tak jak Viola pisze i Pawcio dorzuci cosik do laurek ;)
Sylwia czyli że poród rozszedł się po kościach hehe to czekamy dalej ;)

miłego dnia babulce ;)

reklama
witam Perełki,widziałm w wiadomościach że w Polsce nieżle sypnęło,ale Wam zazdroszczę!u mnie nawet w górach cieniutko...ach ta piękna polska zima!tylko bądzcie ostrożne na drogach! ja jak zwykle w pracy i brak czasu,wieczorkiem zaglądnę i wreszcie doczytam co u Was.buziaki dla wszystkich i wybaczcie że jest mnie tak mało.miłego dnia!

Dzien dobry - przepraszam ze wczoraj nie pisalam ale juz sil zabraklo.
PAULA - GDZIE TEN TESCIK Z DWOMA KRESECZKAMI KOBIETKO - CHCESZ NAS ZABIC NIEPEWNOSCIA ??????
ILONKO- to ja tez sie pochwale ze moj maluszek zrobil laurki dla dziadkow i prababci - wyklejal papierem kolorowym serduszka i kwiatuszki :) a w srodku zdjecia z siostrzyczka :)
SYLWIA , ROZIA - DO ATAKU :tak:
MALA MI - ja z Darkiem w brzuszku jezdzilam po 500 km i nic nam nie bylo
LORI - wspolczuje siniakow ale warto sie pomeczyc :-)
BIAPL - witaj na "nowo"

A u nas -u lekarza bylo mnostwo dzieci, smyk na szczescie na oskrzelach czysto, tempka spadla ale kaszel i katar mecza niemilosiernie. Poki co bez antybiotyku tylko syropki i inhalacje, za to m 39,7 i lezy jak zbity a dzis ksiadz. Malutka pokasluje ale nosek czysty i tempki tez nie ma- humorek jej dopisuje wiec mam nadzieje ze moje mleczko ja ochroni. Ja jakos sie 3mam glowa boli jak czort wiec jedyne co to apap i herbatki , stan podgoraczkowy wiec nie jest zle a ktos hulac musi :-D
uciekam na g i sprzatac przed koleda - milego dnia

Aaaaaaaaa mam test :-) teraz tylko czekam aż zachce mi się siurać :-p

Myślałam dzisiaj, że nie dodrapię samochodu, na szybach to normalnie były tafle lodu których za chiny nie dało się zedrzeć :szok:Epoka lodowcowa chyba się zaczyna :-D

Martuś czy Ty wiesz coś czego ja nie wiem i będziesz miała syna? ;-)
A w ogóle to wczoraj jak już leżeliśmy z K to mi mówi, że jego kolega będzie miał syneczka i będzie miał na imię Szymon, a ja mu mówię, że bardzo ładnie, a K do mnie, że Jemu też się bardzo podoba i tak nazwie syna swojego :eek: ja go pytam, co z jego Cezarym, a On że już mu się znudziło hahahaha :-D ufffff co za ulga :-p czyli idzie chłop moim tropem powoli :cool2:

Biapl właśnie przed chwilą odnalazłam aptekę, bo jestem u K i jeszcze nie bardzo kumam co tu gdzie jest :tak: miałam kupić w supermarkecie, który mamy pod nosem, ale zamknęli tam aptekę- france :angry: i musiałam tropić na osiedlu nową hahaha :-D

Truskafffka zmuszam pęcherz do produkcji narazie :-D

edit.:

Marysiu robię co mogę- piję ile wlezie i sikam za chwilę :-D:tak:
Dobrze, że u synka czysto na oskrzelach- to najważniejsze
:tak:

reklama
Do góry