reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hejka

młodzieniec w przedszkolu, nawet wstał dość chętnie..choć do łazienki maszerował z zamkniętymi jeszcze oczyskami:-D
a co mnie przywitało w przedszkolu...cudowne pytania co niektórych mam..."kiedy rodzisz?" no żesz....i oczywiście zaskoczenie że DOPIERO w marcu...

tak tak...po Rozi i Sylwi moja kolej ;p ale zanim to nastąpi to mamy przeeerwę cały luty i prawie cały marzec :p

Lilu a jak mała po tej herbatce?
Ilona nonono rosną kawalerowie :D trzymam kciuki żeby Jasio się dostał do przedszkola bez problemów ;)
Rozia NAJLEPSZEGO!!!!!!!

Sylwia cos w tym jest bo moja tez uparta i tylko jak tatę słyszy to go szukać zaczyna :laugh2: A mama beeee, mama tylko żeby sie do cycka przytulić :tak:

Edit
Truskafffka narazie to nie wiem bo kupy nie może zrobić i sie prezy zobaczymy jak strzeli gola ;)

Ostatnia edycja:
rozia słonce wszystkiego naj, naj naj lepszego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zyczę takiego prezentu urodzinowego jaki ja dostałam, czyli przytulenia bianki !!!!!!!!!!! !! :-:-D:-):-):-):-) ORAZ SZCZĘŚCIA , I DUZO MIŁOSCI. ahhhhh no i jaki by miała babcia prezent w dniu babci :-D
bo116-d.jpg

Ostatnia edycja:
ROZIA - STO LAT I SPELNIENIA MARZEN
PAULA - kupowac i testowac juz natychmiast !!!
DZIAMA - truskawkowa sesja powiadasz...brzmi smakowicie
ROSZPUNKO - niech Maksio wcina i rosnie zdrowo
LILUU - oby malenka juz sie nie meczyla
ILONKO - u nas tez mnostwo sniegu a na 17 trzeba jechac 20 km do lekarza z malym
ADA - 3maj sie nie daj sie
SYLWIA - zdrowka
milego dnia

LiLuu no skoro tak mówisz :-p w takim razie jak tylko uda mi się kupić to zrobię od razu, a w razie czego drugi kupię na rano :tak:

Sylwia no to może u mnie też kluje się Oliwka :szok::-D

Truskafffka oj co dobre szybko się kończy :tak: ferie też- niestety :-(

Marysia tak jest Szefie :-) a TY daj znać jak po wizycie :*

Wiecie co mnie martwi? Jak okaże się, że jednak test wyjdzie negatywny to dlaczego @ jeszcze nie ma??? .... :sorry:

Pauluś :-p najpierw zrób test a dopiero potem sie bedziesz martwić :-D:-D:-D:-D:-D:-D zrób dziś , zrób dziś :-D

Lilu dziękuję kochana, weekend jak zawsze szybko zleciał - za szybko :-:)-:)-:)-:)-:)-(
Truskawka mam nadzieje ze sie tutaj dostanie pod blokiem do przedszkola ... bede składac podania "za chwilę" tylko ze ja ciemna , nie wiem jak to wygląda,,,, pomocy ... jakie dokumenty itd potrzebne ???

reklama
Do góry