reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam babulce

a nas zasypało. tyle śniegu już dawno nie było. no i oczywiście co za tym idzie net nam siada. więc sorki że mnie nie było. a poza tym dzisiaj dzien babci więc miałam troszkę latania. jutro cd więc też pewnie dopiero wieczorkiem wpadne do was. teraz sprobuje nadrobić dzisiejszy dzien jeśli mnie net nie rozłączy

reklama
A ja zapomnialam sie pochwalic hih.......... JAS ZROBIL DLA DZIADKOW LAURKI - PIERWSZE W ZYCIU :-D:-D:-D:-D:-D:-D ALE SIE CIESZYL ,,,, A JAK DZIADEK I BABCIA SIE CIESZYLI :-):-):-):-):-):-) dla dziadziusia narysowal w srodku laurki autobus a w nim kierujacego dziadzie ( bo kierowca jest ) plus tecze slimaczka i kwiatka , a dla babci chmurki sloneczko ptaszki, trawke i na srodku wielkie drzewo :-D:-D:-D:-D:-D mama tylko pomogla w napisach :-D:-D:-D:-D:-D

ja mam wolne od szydelka dzis ...... takze ide lulu... :-D:-D:-D:-D

dobranoc kochane !!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-)

Hej ;-)

Przepraszam, że wczoraj nie zrobiłam, ale siostra K przyjechała i nie zdążyliśmy zajechać do sklepu
:sorry::zawstydzona/y:
Ale dzisiaj idę jak tylko otworzą aptekę
:tak: Jak widać, już czuwam :-D

Martuś pewnie jak zwykle wyłożyli 5 sztuk, a resztę rozdzielili między siebie
:wściekła/y:

Sylwia i jak tam?
:-p

Rozia nadal 2 w 1?
:confused:

Ilonko ale zdolniacha z tego Jasia
:tak:

Jezuuuuu nie mogę się już doczekać aż otworzą aptekę!!!!
:eek:

Heloł
Hehe Paula to jeszcze nie nasikałaś??????????:-D:-D:-D

a ubranka były ale rozowe ze 3 szt no ale my takich nie potrzebujemy heheheheheh

Liluu Truskaffka no postoje trzeba bedzie robic tym bardziej ze ja sikam co 30 min hehehehe juz sobie wyobrazam mine G heheheheh

Dziama jedziemy do Strasbourga bo G ma tam spotkanie w firmie w siedzibie głownej a przy okazji wpadniemy do znajomych tych co na sylwestra u nas byli wiec zamiast on sam mam leciec samolotem ...to jedziemy wszyscy autem ,tylko ten snieg....dzis spadło znowu 10 cm i u nas jest juz do kolan :wściekła/y:

Ilonka no to Jasiek zdolniacha :tak: takie cuda tworzy w mamusie ;-)

Ja dzis do babci z młodym jade i wpłacic zaliczke juz na ten obiad i dokładniejj ustalic menu na Komunię
wszyscy sie smieja ze w maju bede gruuuba ze hoho

Czesc Kochane!dzieki za ponowne powitanie;)rozia,sylwia na porodowke hop hop;)malami my bylismy w maju w swinoujsciu,bylam w 14 tygodniu,jechalismy pociagiem 14 godzin;)lori kciuki mocno zacisniete:)viola gratuluje zabalkow Antosia,ilonko chopaki Twoje na schwal:)paula grzej do apteki albo do rossmanna;)liluu gratuluje pieknotki:)A z tymi kolkami i wymiotami,to Wam bardzo wspolczuje,tez przez to przechodzilismy i to calkiem niedawno:(ale u nas po 13.tygodniu
minelo;)dziewczyny jutro mija rok od ostatniej@;) u mnie;)dziewczyny moge juz kianowi dac os ze sloiczka

Dziama!tutaj na macierzynskim placa 100%wyplaty,a na wychowawczym niestety tylko 67%,dlatego niestety musze w pazdzierniku juz niestety do pracy;(ale najpierw 75%,a jak maly skonczy 2 latka,to na 100% znowu.pozdrawiam Was i milego dnia,lece,bo maly sie na pewno przykryl pielucha,a ja sie boje zawsze,ze mi sie tak udusi.Odezwe sie pozniej,bo jak spi to moge sobie cosik w domciu porobic:)

dziama macierzyński jest płatny 100% ale od tego roku są zmiany jakieś jak chce się dłużej być na macierzyńskim to 80% a jak krócej to 100%.

biapl a ile Kianek już ma? Nie masz suwaczka i musisz czasem przypomnieć jaki już duży Twój synek:)
Ja zaczęłam wprowadzać jak Antek skończył 3 miesiace,ale ogólne lekarze zalecają po 4 miesiącu.

Ilonka jaki jasiu zdolny:) Za rok i Pawełek wtrąci swoje 3 grosze do laurek:)

reklama
Do góry