reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Liluu toto to ja wiem hihi,,, ale znajomi mi coś mówiła ze trzeba jechać do urzędu miasta:szok: no nic pójdę do przedszkola i sie dowiem wszystkiego tak czy siak ,,,:-)

Paula uwierz .... nie dałybyśmy CI żyć .... :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Lilu no wskoczyłąm na Twoje miejsce i powoli szaleństwo sie zaczyna hehehehehhe:-D

Dziama brzuch raz lepiej raz gorzej ,za to głowa daje czadu ,no i G od wczoraj ma jelitówke jak mnie złapie to go uduszę :wściekła/y:

Ilonka ,Paulus ...no byłam chciałam kupic ale bodziaki rozeszły sie jak świeże bułeczki :-:)no:

Roszpunka no u nas chyba Oskarek zostanie jednak :D :-D

Losiczko a Ty ............ szurasz Kochana? kurka cały czas mysle nat Twoim tematem

Rozia ja juz Ci wysłałam życzonka :*

no i jeszcze jedno czy długa podroz autem 12 h nie zaszkodzi mi?????????????????????/

Ilonko obys miała rację :*

Ilona wymolestowałam D i przelew poszedł :p daj znać jak dojdzie ;)
co do przedszkola, najlepiej będzie jak pójdziesz, powiedzą Ci od kiedy składać papiery-bo różnie bywa w różnych przedszkolach i dadzą podanie do wypełnienia ;)
u nas do żadnego urzędu nie trzeba było latać

MałaMi jazda sama w sobie raczej nie jest przeciwskazaniem, tylko mdłości może potęgować
tak mi się wydaje :p

u lekarza nic nie załatwiłam...bo chory:wściekła/y: znaczy...w sumie załatwiłam :p dogadałam się z położną i L4 będzie jutro na mnie czekać ;) zadzwonią kiedy mam się zgłosić po odbiór ;) więc w sumie dobrze jest
mała szaleje w brzuchu...dopomina się żebym ruszyła tyłeczek i poszła jej brata odebrać z przedszkola :p no to lecę....

My juz po spacerku ;) śliczna dziś pogoda była słoneczko cały dzień śnieg w połowie juz stopnial i zapowiadają dzisiaj -10*C :szok: Tutaj nigdy takiej niskiej temperatury nie było.
Paula :crazy: Lanie ci sie należy

Malami o to musisz zapytać swojego lekarza bo każdy jest inny niby nie zabraniają długich podróży ale musicie robić przerwy żeby nogi rozprostowac

Roszpunko bede wdzięczna :)

reklama
Do góry