reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

dziama coś takiego znalazłam na necie , nie wiem czy coś takiego by pasowało i zalezy na jaki rozmiar ::-p

COOL CLUB KOMPLET BODY CZAPKA TRUSKAWKA NOWE 62 (2956861594) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

WYPRZEDAŻ!! śliczne body-rampersy z TRUSKAWKĄ 68 (2909803966) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - tu pare rozmiarów

Pajac BABALUNO roz 56/62 OKAZJA !!! (2941371165) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

CARTER'S PAJACYK TRUSKAWKA + CZAPECZKA R.56 CUDNY (2962955045) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

CARTER'S PAJACYK ŚPIOSZKI TRUSKAWKA R.68 CUDNY (2963104882) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Bardzo GRUBE śpioszki w truskawki 3-6 m Cieplutkie (2964347299) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

szkoda ze wcześniej nie powiedziałas bo byłam na lumpie w sobotę i bym CI popatrzyła bo pewnie by tak coś było !!!!!!

aaa no własnie w sobote miałam wychodnę i pokupowałam Jasiowi takie piękne bluzeczki jak nowe za grosze dosłownie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pare nawet takich wiekszych z myslą o wrześniu, tzn zeby było tego wiecej jak pójdzie do przedszkola :-D:-D:-D:-D:-D:-D Boże mój synuś idzie do przedszkola :-D:-D:-D:-D:-D:-D dla Pawcia tez sie znalazło pare ubranek :) normalnie kocham ten sklep bo taaaaaaaanio a ubrania jak ze sklepu, piękne czyste kolorowe :-D:-D:-D

reklama
No Rozi maluszek uparty ale za to moj ma to samo hehe u niej bedzie tydzien po terminie jak u mnie bedzie termin ciekawe czy zdecyduje sie wyjsc sama niunia czy bedzie wywolywanie hmmm
U mnie tez sypie od wczoraj ze swiata nie widac ehh

rozia ma dziś Urodzinki o ile dobrze pamietam :* Tort2.jpg najlepszego kochana :*

Witam poniedziałkowo.

Lilu
, zapytam o tą bakterię.

truskafka, malami, ja Maksia wymyśliłam parę lat temu i m na to przystał, więc jest Maksio:happy: A na Kajetana też się zgodził, choć niechętnie:-p

Lori, ja też wierzę i trzymam kciuki żeby było dobrze.:tak:

Viola, o mamo!!! Antoś stoi!! :-D Buziaczki dla dzielnego chłopalka!!:happy::happy::happy:

Dziama, jak już mowa o sesji, to mam nadzieję, że nasza dojdzie do skutku;-)

My jesteśmy już po pierwszej marcheweczce. Na początku mina była nietęga, ale i tak buźka się otwierała:-D Wrzucę później fotki na g, a teraz lecę się zająć marudką. Miłego dnia:happy:

Witam w mroźny dzionek :blink:

Dziama dzisiaj mam zamiar kupić test jak pojedziemy na zakupy (chyba, że stchurzę) to jutro rano zatestuję
:tak:
Czuję się w sumie OK- ani ciążowo, ani okresowo
:eek: Nie wiem czy to dobrze, czy źle? :sorry: Dziękuję, że pytasz :*

Sylwia ufffff co za ulga, że lepiej się czujesz
:tak: Masz już jakieś objawy przed porodowe? :confused:

Ilonko super, że wszystko OK u Ady
:tak: dziekujemy za info :* pozdrów ją jak będziesz jeszcze do Niej pisała ;-)
Oj mamuśka, rosną Ci dzieciaki, ani się obejrzysz, a Jaś będzie pierwszoklasistą
:cool2::-)

Martuś widziałam właśnie reklamę tych bodów z Lidla w TV
:tak: wyglądają fajnie, mam nadzieję, że na żywo również :-) Daj znać, czy kupiłaś ;-)

Rozia wszystkiego co najlepsze, samych słonecznych dni :*

Miłego Dnia Babulce :*

reklama
Witam sie jeszcze przedpoludniem :-D

A to dlatego ze od rana wydzwania do mnie helth visitor :wściekła/y: Skubance zawsze se wybiorą czas jak mała nie spała od 3 do 5 :crazy: Myślałam ze teraz pośpie to nie ech.....

Nocka ogólnie nie najgorsza jedzenie co 2-3 h No i taa przerwa w spaniu ale za to teraz śpi :-D A ja poodkurzać nie mogę śmieci co nie miara na podłodze ale co ja poradzę nie bede dziecka budzić ;-)

Pozdrawiam was wszystkie

ps
Paula rób test choćby i teraz jestes juz po terminie @ więc spokojnie mozesz zrobić

Martusia teraz ty szalejesz :laugh2: Weszlaś na moje miejsce

Ilonka jak weekend z mezusiem minął ???

Sylwia i Rozia wasze lobuzy takie same uparta jak moja Lila ;)

Ada czekamy na wieści ;) Ilonko dzięki za info

Ostatnia edycja:
Do góry