reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam:)

Dziewczyny tu nie chodzi o to,że nie zbadała bo wiadomo,że dziecko musi być spokojne do tego badania ,ale o same podejście tej baby i przychodni bo jak się zapisywałam to powinny mi powiedzieć,że muszę coś zrobić żeby dziecko było spokojne np własnie( tak poradziła mi bratowa) wziąć dziecko godne i tam nakarmić. Albo,żeby ubrać pajacyka bawełnianego,żeby tylko rozchylić ubranko a nie rozbierać całego. Antoś nosi bodziaki i bluzeczki więc musiałam go całkiem rozebrać.
No i ta lekarka mogłaby być milsza inaczej ubrana i mogła nie mówić głupich tekstów do mnie np ,że idąc do lekarza mogłam pomyśleć i wziąć herbatkę małemu. Tylko,że Antek nie pije a jak pije to łyczek góra 2.Albo,że skoro on jest taki nerwowy to pewnie śpi w hałasie..... echhhhhh brak słów.Gdyby nie to ,że zabrali już skierowanie to zapisałabym go do innego kardiologa.

Dziewczyny te które nie wiedzą jak urządzić małe mieszkanie hehe polecam!
Narzekasz na małe mieszkanie? - YouTube

reklama
hejka witam i ja

Ilonko ja dzis na dzien dobry krew z nosa ,głowa to mi peka od wczoraj ....:-:)-:)-( boli kark krzyz i nogi kuzwa mam nadzieje ze to nie zadna grypa :((( no i czas chyba na jekies witaminy tylko jakie?????

Rozia ja tez tak spac nie moge teraz ,budze sie w nocy i 1000 mysli no i niech babel da o sobie znac bo zwariowac mozna

Przepraszam ze nie odpisze wszystkim :-:)-:)-(ale nic mi sie nie chce :(
do tego zimno mroz a ja potrzebuje słonca bo inaczej zwariuje :-:)-:)-:)-:)-(

Violuś masz rację .... powinni uprzedzić jak sie przygotować do takiego badania ... no ale babsztyl niemiły jak nie wiem :crazy::crazy:
co z pracą ???????????????????

Małami w takim razie zdrówka życzę, aby nie wzięło Cię choróbsko :tak::tak::tak: a TY nam uciekłaś do lipcówek widze ...

Witam i ja!

truskafka, niestety nie zdążyłam zobaczyć zdjęcia Matiego. Ale zapewne większość zupki na nim zamiast w brzuszku hehe:-D Leci czas, leci. Niedawno się tu pojawiłaś, a już za niedługo Amelka się wypakuje z twojego brzuszka hihi!

ilona, biedny Pawełek. Gdybyśmy mogły to same dałybyśmy się zaszczepić, żeby ich nie bolało;-) Maksio ma gdzieś 70 cm i waży 8 kg. To z Papiego niezły serdelek jest hihi:-D Koszyczek ładniusi. Trening czyni mistrza, następny wyjdzie sztywniejszy.

pamela, chyba wyszłabym z siebie na twoim miejscu. Durne te chłopy, że głowa boli:-D

lilu,mam nadzieję, że dziś lepiej z Lily.

dziama, śliczne to cudeńko. Masz talent moja droga;-)

agnes, jak znajdziesz przepis na karmienie z butli to zdradź mi go, bo ja też dostaję białej gorączki na samą myśl! :sorry: Agnes, kleik ryżowy możesz przygotować na swoim mleku i podawać łyżeczką.

Viola, co za straszne babsko! Masakra jakaś! Z serduszkiem na pewno wszystko dobrze, co ona miała tam wysłyszeć, jak mały płakał. Racja, powinni powiedzieć co zabrać itd. :angry: 7 ząbków, wow!! I super,że siada już :* Gratulacje dla przystojniaczka!

rozia, ze mną w szpitalu leżała dziewczyna, która miała lekkie skurcze co parę minut, a ja nic i i tak szybciej urodziłam. Tak że nie znasz dnia ani godziny hihi;-)

malami, bierz sobie prenatal gripcare na wzmocnienie. Mi pomógł.

marysia, widzę, że masz bardzo mądrego syna. A co do jedzonka Anetki, to próbowałaś mieszać je ze swoim mlekiem? Może tak jej zasmakuje. Gdzieś wyczytałam, że dziecko zaczyna akceptować nowy smak za 10 razem. Może to i prawda...:confused:

Ja dziś idę podpisać papierki o wynajem dodatkowej piwnicy, bo przez rzeczy Małego już się nie mieścimy w domu hihi:-) A z naszych sukcesów to obracamy się pięknie na plecki, a na brzuszek z lekką pomocą. No i siadamy jak tylko mamy się czego złapać :happy:

Ostatnia edycja:
Ilonka no pisuje z nimi bo trochę podpowiedzą :) a u nas nieraz taka ciiiisz ze szok a mi w domu sie nudzi juz :-(

co do choroby to mam nadzieje ze mnie nie złapie bo u nas ostra grypa w mazowieckim panuje :wściekła/y: i dol lakarza to na tydzien kolejki

Roszpunka akurat nie było nikogo :) i do tego krem kupiłam do twarzy bo mam jakąś skórę podraznioną jakies plamki wypieki czerwone :-:)sorry::sorry::sorry: coraz gorzej wyglądam

Dziewczyny ogłaszam konkurs na imie dla chłopca hehehehhe
bo jak bedzie dziewczynka to : Lena,Laura ,Otylka albo Nadia :D

reklama
malami, ja też od początku czułam, że u mnie chłopak. Nawet imię mieliśmy od początku, a nad dziewczynką się wahaliśmy. Najśmieszniejsze jest to, że choć nawet nie planuję kolejnej ciąży, to już czuję, że urodzę drugiego chłopca:-D

Ale tu dziś cisza...

Miałam iść do tej administracji załatwiać z tą piwnicą, ale jak na złość mały mi się rozespał i ani myśli wstawać.Jak trzeba żeby spał to budzi się po pół godziny, a jak trzeba gdzieś iść,to śpi sobie w najlepsze:crazy:. Ancymonek mały:laugh2:

Ostatnia edycja:
Do góry