reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
nadrobiłam tutaj

lori to czekamy jutro na wieści po wizycie

viola no co za durna lekarka. tyle czekania i takie traktowanie. coż Polska służba zdrowia. ale mam nadzieję że ok będzie. no i gratuluję postępów Antosia

roszpunka dawałam mu Bebilon i nie chce. teraz kupię Enfamil lub mleko z Hippa. może to mu podejdzie. jutro dostanie jabłko ale ze słoiczka. i chyba też mu na noc kaszkę będę dawać. na razie może taką bezglutenową tylko nie wiem jak ją mu przyrządzę jak on nie chce mleka innego niż cycusiowe. on w ogóle nie chce butli i to jest problem. ale widzę Maksio ma podobnie

ilonka koszyczek cudny. a Pawełek rośnie jak na drożdżach

dziama pomysł z aniołkami super. myślę że szydełkowe lepsze. ja bym się ucieszyła z takiego podziękowania

pamela zdrówka. no chłopy niestety takie są. zero współczucia tylko jeszcze się nabijają jak cierpisz

Pauluś blog na BB...... :-p:-p:-p:-p na boku strony masz NOWOŚCI W BLOGACH , albo wchodzisz centralnie w blog ( ikonka na górze strony )

Agnes no prosze jak Oluś rośnie :) mały pulpecik ... ale nie widać tego ze tyle waży :) bo Papi niby waży 1,5 kg wiecej a szyji to nie ma :-D:-D:-D:-D:-D:-D niech rośnie :)
viola :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: noż faktycznie babsko niemiłe :szok::szok::szok: ale ja to bym sie nie dała wygonić raczej.. tym bardziej ze to o dziecko chodzi ....i o serduszko :szok::szok::szok: ehhhh ludzie to są normalnie debile :-:)-:)-:)-( Boze co to za baba .........:-:)wściekła/y:
gratulacje dla Antosia :-D

a my nadal czekamy na zębolka i co .....cisza ..........chlip, chlip :-:)-(

ilonka nasz Oliś też bez szyi :-D. a nogi ma takie grubaśne że szok. ale jak zacznie się przemieszczać to pewnie szybko zgubi tłuszczyk. na razie cycuś mu smakuje więc niech je. ale niech też butle chwyta bo to będzie maskra jak nie polubi innego mleka.

uciekam pod prysznic i spać bo ten mały głodomór pewnie się obudzi za chwilę. w koncu mija 2 godz snu a on teraz tak co 2 godziny się budzi.

jak do poniedziałku będzie sie tak budził to zrobię mu kaszkę gezglutenową na noc w poniedziałęk i dam łyżeczką najwyżej. może zje

No i ja się wuitam wieczorową porą :-)

Sorki,że dopiero teraz, ale dopiero teraz wróciłam, bo po ktg od razu na mieskznako pojechaliśmy, bo panele nam montowali, póxniej sprzątanko i tak do teraz...
A na po ktg no cóż... Skurczy nawet najmniejszych ani widu ani słychu, także póki co czekamy :-) Nastepne ktg we wtorek. U mnie dopiero po tygodniu od terminu decydują się na wywoływanie i teraz się martwię, czy znowu to moje dziecie nie zaprze sie w drugą stronę i nie tzreba będzie jej na siłe wyciągać... Także sylwuś Ty chyba szubciej urodzisz...

Viola no żesz kuźwa, co za babsko ??!! :wściekła/y: Trzeba było zrobić aferę !!! I powiedzieć,że chcesz w takim razie oświadczenie na piśmie,że ona nie będzie badać dziecka, bo płacze... Od razu by zmiękła ... Ty czekasz z małym dzieckiem na wizyte trzy miesiące, a ta taką akcję odstawia... Następnym razem nie daj się jej zbyć byle czym... Ma zbadać i już ... A jak nie, to strasz ją rzecznikiem praw pacjenta :-) albo zrób afere w rejestracji,że chcesz z dyrektorem placówki rozmawiać... Czasami trzeba mieć wielką gębę,żeby wywalczyć swoje... Na szczęście to już się rzadko zdarza, ale jednak... No i gratuluję postepów Antosia :-)

ilonka zawsze możesz porzą wykrochmalić i od razu bedzie sztywny :-) No i buziak dla Pawcia w taki przykry dzień :-*

dziama myślę,że to fajny pomysł :-) A Ty sama chcesz te aniołki robić?? Bo jeśli tak, to chyba dużo pracy Cię czeka....

pamela no niezła akcja, ale ja też się śmiałam :-) Wybacz :-) Ale mam nadzieję,że juz Ci lepiej :-)

agnes co do butli, to ci nie pomogę niestety :-(

Więcej nie pamietam, także przepraszam...

agnes perło próbuj ... moze bedzie dłuzej przesypiał :tak::tak::tak:
o tak nóżki to i Papi ma takie obwarzanki hihih :) a jak siedzi to poliki ma ja buldog :-D:-D:-D:-D:-D:-D

wypoczywaj :)
a myslałam ze tylko u mnie taki nie ład jak mąż w domciu hihi :-):-):-)
na tyg. mam błysk w domu a przychodzi weekend i nie wiem co sie dzieje , nie poznaje mieszkania :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jeesttem..:-)
ilonko - koszyk super..i nie bij.probuje byc czesciej ale nie wyrabiam sie
pamela - przykro mi ze sie meczysz..ale sie usmialam z teojej historii
lori- trzymam &&
Viola - no ja bym babie awanture zrobila..a moja corcia tez miala szmery i do 6 lat mielismy kontrole co pol roku
rozia - dzidzia czeka az mamusia mieszkanko urzadzi
wiecej nie pamietam:-( doczytam..:-)

ROZA- zabawa jutro a Kamila zostanie oszczedzona - moj syn to "aniol" stwierdzil ze jednak nie chce nikogo straszyc i zostanie strazakiem wiec mamula z tatulem zakasali rekawy i stworzyli strazaka :-D jutro po balu wrzuce fotki
VIOLU - szkoda slow
ILONKA - sliczny koszyczek
i wieczorowa pora zapomnialam co dalej... chyba czas spac...tylko wpadne jeszcze na g

reklama
I ja sie witam
Boże........ Rozia toż to środek nocy :szok::szok::szok::szok::szok: widzę ze chyba robisz sobie taki falstart hih... niedługo to bedzie norma to nie spanie w nocy ... a moze i nie .. moze Bianka bedzie ślicznie spac :tak:

wypocznij w końcu dziewczyno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marysia czekamy na fotki po balu,. ciekawa jestem tego małego strażaka :laugh2:

Dziewczyny co z Wami ????? katka, małami, losiczka jane
i reszta "zaginionych" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
smutno mi bez Was :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Do góry