reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej dziewczynki :-)

Roza mnie pewnie też księżniczki czekają :-) Ale co tam, niech będą i księżniczki :-) Powodzenia u dentysty ;-)

Ilonko podziel się muffinką :-) Ja postanowiłam dzis grzybową ugotować, bo niedługo nie będę mogła jeść grzybów, a mam suszone od siostry... warzywa pod beszamelem zapiekane :-)

truskaffaka a nie star wars?? :-) Bo u "moich" chłopaków to był etap star wars, a teraz siostrzeniec na władce pierścieni jest napalony :-)

Martus ja tez tak nie mogłam spać :-(

reklama
Rozia jedz póki mozesz :-D Bo potem będziesz miała tak jak ja dieta dieta dieta ;-)
Marysiu łoo matko ale potworny będzie twój synus :eek::-D:szok:

Ps moj P dzisiaj 3bita zrobił bo mu sie słodkiego chce a ja mu ńie zrobię bo bym go zjadla zanim by zdarzył sie przegrysc :p

Ostatnia edycja:
LILUU - mmmm slinka cieknie
ROZA - malutka ksiezniczke tez pewnie wezme :-)
a co do diabolicznego przebrania to synio umotywowal - "bede wreszcie mogl straszyc Kamile" - jego "ulubienica" wzajemnie sie zwalczaja bo oboje charakterni bardzo :-)

Hello :-) witam w środowy, późny wieczór :-p

Dziama
oj nie chce się chodzić, nie
:no: Jak pomyślę, że muszę jeszcze trochę tam wytrzymać to aż mi niedobrze :sorry:

Pamela
czy ja wiem, czy niedowaga jest taka fajna?
:confused:
Hahaha a Twój mąż to jest jedyny z tym enpr i serduszkami :-D

Martuś u mnie w sumie OK
:tak: Pracy nie będę komentowała, bo to nie ma już sensu :no: a tak prywatnie to nie mogę narzekać ;-)
A Ty jak się czujesz maleńka?
;-)

Roszpunka wracając do Dąbrowy to ja oglądałam reportaż… masakra
:szok: wszyscy są tak samo winni i tłumaczenie matki dziecka, że matka ją zmusiła do takiego porodu, to żadne tłumaczenie!!! :angry::wściekła/y:

Ilonko
no nareszcie zmądrzałaś i wróciłaś
;-):tak::-D
Ja nie spalam jak wczoraj pytałaś, ale wczoraj i dzisiaj miała 12 godzinne dniówki, więc nie za bardzo miałam kiedy tu zaglądnąć :confused2: ale właśnie nadrabiam zaległości :cool:

Katrina gratuluję trzeciego ząbka
:tak: proszę uściskać Kubusia :*

Rozia ja widzę, że Wy już jedną nogą na nowym mieszkanku
:tak: super! :-)

Ma któraś jakieś info od Ady?
:confused:

LiLuu jak tam Lily? :*

Agnes dzielnego masz syneczka
:tak:

Marysiu hahaha fajne przebranie
:-):rofl2:

Buziaczki dla wszystkich Laseczek :*

A teraz lecę na G
;-)

Hejka- no i mnie Ilona rozszyfrowała heheheh popołudnie rozlatane a potem miałam wene na sprzątanie łazienki ale takie ambitne że szczoteczka do zębów poszła w ruch do fug :)
Lilu- córcia śpioszek zaczyna być tylko pozazdrościć :)
Marysia- podejście Darka mnie rozbroiło
Truskawka- cieszę sie że już wszystko oki ze zdrówkiem. Jak tam już "wprowadziłaś" Amelcie do nowej szafy zrobionej przez tatusia?
Sylwia i Rozia- czekamy na maluszki i fotki dacie komuś znać mam nadzieję.
Roża- a jak pracujecie w ferie? dyżury czy bez zmian?
Losiczko- co słychac jak ciocia? i Twoje zdrówko
Katy- czekamy na ciebie
Agnes- Olinek jest słodki i jaki już duży ile waży ?

Dziama widzę, że zaskakujesz nawet siebie ;-)
Ja w domu, nareszcie.... :-D bo miałam teraz dwie dniówki po 12h...- padam na pychol :-p
A jak przygotowania do ślubu i wesela? Suknia już wybrana?

reklama
Do góry