reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Hejka.

dziama, mam nadzieję, że to nie była szczoteczka twojego m;-):-D

marysia, strój super! Nietypowy jak dla przedszkolaka;-)

rozia, takie są uroki posiadania córci hihi:-) Musi być księżniczka, nie da się inaczej hehe. Może zaproponuj jej tą czarownicę, a nóż przejdzie;-)

truskafka, wiem coś na temat ninjago... Mój chrześniak o niczym innym nie gada, za wyjątkiem bentena :sorry:

sylwia, oby ci przeszło, bo siły na poród będą potrzebne.

roza, trzymam kciuki żeby Bianka siedziała grzecznie na swoim miejscu.

katrina, goście cieszą podwójnie, raz jak przyjeżdżają, a raz jak odjeżdżają ;-):-D

agnes, moja siostra tak miała, że jej synek wymiotował po jednym rodzaju mleka, a inne pił bez problemu, więc może to kwestia producenta? Może spróbuj innego.

Jeśli kogoś pominęłam to przepraszam.

My byliśmy wczoraj na tym szczepieniu. Maksio jak zwykle dzielny.
Co do urozmaicania diety, to już zaczynamy. Myślę, że w sobotę będzie pierwsza zupka jak m będzie w domu. W końcu ktoś musi sfotografować to wielkie wydarzenie;-) Dziś podałam mu pierwszą porcję kaszki manny do mleka. Niestety Mały tak się zawziął, że nie chciał w ogóle pić z butli. Rycząc, wypił połowę, a reszta została na później.
Pani doktor kazała podawać mu kaszkę ryżową przed snem żeby dłużej wytrzymywał bez jedzenia. Stwierdziła, że dzieci od 6 miesiąca nie powinny już się budzić na nocne karmienie... Chyba nie zna Maksia:-D Ciekawe jak mam go oduczyć pobudek, jak on brzydzi się smokiem i butlą...:confused:

Ostatnia edycja:
Rozia- daj znać jak po wizycie no i czekamy na jakieś fotki mieszkanka koniecznie :) no i mieszkanka Binki ostatnie jakies też :)
Roszpunka- moja najmłodsza siostra była "uczulona" na smoczek i butlę nie dała sobie do gęby wsadzić nawet jak była celowo przegłodzona albo na spaniu no ni huhu Nie pamietam do kiedy była na cycu ale dość wcześnie miała wprowadzone inne posiłki chyba około 4mies i wszystko łyżeczka od razu z soczkami i herbatkami włącznie a potem niakapek butli nie. Ciekawe jak to u Maksia będzie

Dziewczynki radziłam się już na szydełkowym ale Ws też zapytam co o tym sadzicie a mianowicie na na stołach chcemy w ramach podziękowań kłasc aniołki z karteczką z podziękowaniem. Wystrój jak wiecie robimy na czarno biało wiec w planie jest aby były zawiązane tasiemką właśnie w tych kolorach i te karteczki także- może też z naszym cz-b zdjęciem jak się zmieści. Miały to byc aniołki gipsowe ale tak mnie wczoraj naszło że moze by szydełkowe co o tym myślicie?

reklama
Dziama, w sobotę będzie pierwsza zupka. Kaszkę może dziś już spróbuję mu podać, bo łyżeczką zjada.
Aniołki to świetny pomysł. Oryginalny. I wydaje mi się, że szydełkowe lepsze niż gipsowe. Ja jako gość byłabym zachwycona!:tak: I karteczki ze zdjęciem też super.

Do góry