reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziewczynki ja dzis znowu padam...
Nie dość,że od 4 nie śpię, to cały dzień coś załatwialiśmy, a póżniej malowanko na mieszkaniu :-)

Martuś ja kolor mam wybrany, tylko musiałam troche odcień zmienić :-)

Dziewczynki Wy mi tu Bianki nie wywołujcie, bo do niedzieli wieczorem musi wytrzymać, żeby się po północy urodziła 21 :-) W czwartek mi panele montuja i musze być na mieskznaiu, a w sobotę przeprowadzka, także nie ma szans, Bianka siedzi gdzie jest :-)
Zreszta dzis byłam u gina i póki co mała nie wychodzi :-) Co prawda juz zaczyna się coś powoli dziać, ale jeszcze jest ok :-) W czwartek mam tez ktg i zobaczymy co pokaże :-)

reklama
Agnes to leć i wypoczywaj :) a Oluś to normalnie jest boooooooooooooooooski, !!!!!!!!!!!!!!! śliczny chłopczyk rosnie :)

Ja banana dałam szybko tzn chyba jakoś w 4 miesiącu :tak:

ale myslisz o takim garniturku czy coś " luźniejszego" ??
Co do ząbka to wszystko możliwe słońce...... Mój Papi tak samo od 3 miesiąca wpychał strasznie rączki i sie ślinił a do tej pory cisza.......ale moze u Olusia coś sie dzieje...... nie wykluczone :)

Ale nie powiem czekam na tego pierwszego ząbka jak na zbawienie :tak::-D Teraz owszem zaczął sie slinić jak pies dosłownie ale ani widu ani słychu..... :sorry: codziennie rano wstaje i od razu zaglądam w buzie :-D:-D:-D

Rozia no ciekawe czy posłucha mamusi Bianeczka :-p:-p:-p OBY :D bo widze ze wszystko zaplanowane ....... :D ale torba w razie czego spakowana i czeka pod drzwiami ??????? hihi :-p:-p:-p:-p
Katrina gratuluję 3 ząbka :-D:-D super :) buziaczki dla Kubulka :-)

a gdzie Paulę wcięło ?????????????????????

hop, hop :)

Agnes ja banana wprowadziłam razem z jabłkiem bo Antek jabłka nie chciał jeść a z bananem bardzo mu smakowało. I później ja jakiś owoców nie chciał jeść to mieszałam z bananem i zjadał.

Rozia no to super i juz trzymam zeby nie wychodziła mała do poniedziałku :DDDD mam nadzieje ze dacie rade z przeprowadzką :)

Ilona nooo nareszcie jesteś :-D i Ci mowie luzzz i niczym sie nie przejmuj :*

mnie brzuch no cóz dalej wzdety ale to chyba tez wina dupka nadal przeciez go biore 2x1 ;((( a naprawde mam juz go dosyc ale musze go brac bo czasami brzuch sie stawia i dobieram no spę jeszcze :-(

Witam i Ja :)
Wyspani zadowoleni :-D:-D:-D

Martuś :-) Ja pamietam miałam takie wzdęcia :sorry: tzn do ok 4 miesiąca pamiętam zjadłam kanapkę a czułąm sie tak strasznie cięzko na żołądku ze szok .... okropnie :( trzeba to przejść niestety !!!!!!!!!!!!!!!!

Wstawać śpioszki :-):-):-):-):-)

Miłego dzionka :)

Ja zaraz lecę z chłopaki na pocztę bo mam tyle paczek do wysłania ze szok ... mam nadzieje ze sie zmieszczą pod wózek hehe :-D:-D:-D:-D

Rozia sylwia nadal 2w1 ???????????????? :-D

Ja tez nadal 2w1 jak cos sie bedzie dzialo to napewno dam znac :)
a mnie w domu zalatwili i boli mnie gardlo ehhh niedobrze mi ;/
ja bylam wczoraj na ktg i sa pi=ojedyncze skurcze tak co 15 minut sie pojawialy ale z oliwka tez tak mialam wiec narazie na nic nie licze .

reklama
Do góry