reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Rozia Sylwia oho to już czas:-) ciekawa jestem która pierwsza urodzi:-)

Marysia my też mamy bal w piątek i u mnie tradycyjnie - niezmiennie księżniczka:confused2: już maj jej po dziurki w nosie he he

Liluu ooo to może mała po mamusi poszła:-p ze spaniem:-)

Roza na pewno ;) i bardzo mnie to cieszy nawet dość spokojna jest nasza Lilunia wiadomo od czasu do czasu da sie we znaki ale ogólnie to kochane malenstwo które juz sobie ustawiło rodziców :-D

Lilu cieszę sie ze sie wyspaliście w koncu :tak::-) buziaczki dla małego śpioszka :) :*

Marysia
wymyśliłas juz coś konkretnego na ten bal ?????????????
Róża a ja tam Ci zazdroszczę tej księżniczki :-p:-p:-p no ale wszystko sie może " przejeść" :happy:
Dziama znając Ciebie to TY z tych zakupów wrócisz wieczorem, bo pewnie jeszcze zrobisz nalot do paru osób :-p hihi i TY tak zawsze jak masz wolne :-p

sylwia czekamy, czekamy :-D
Rozia no mam nadzieje ze dasz znać jakby sie coś zaczynało :-p

My po obiadku.... muffinki w piekarniku ..... także teraz czas na kaweczkę :-D

witam i ja

my już po szczepieniu. Olek dzielnie zniósł. tylko zapiszczał a potem już wesolutki. nakarmiłam go i zasnął. teraz musze ogarnac dom i wracam do was

ilonka u nas nocka znowu nieprzespana. pobudki co 2 godziny. ja nie wiem co temu mojemu synkowi sie stało

ilonka zjadłabym taka babeczke mmmmm :-D:-D:-D o dziwo bo i tak ostatnio na nic ochoty nie mam i wydaje mi sie ze schudłam ech....

Liluu no to czad :-D dobrze ze mozecie spac ...ja tam wstaje juz o 6 bo spac nie mogę :-( i wogole dobija mnie ta pogoda juz

ILONKO- w zeszlym roku byl diabelek a w tym wymyslilismy :
zeby tylko dzieci sie nie powystraszaly :-)
images

reklama
Do góry