reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzien dobry :-)
SYLWIA - kuruj sie dziecinko
ROSZPUNKO - nietypowy stroj dla nietuzinkowego chlopca - on zawsze czyms zaskakuje :-D i chyba dobrze, wyroznia sie z tlumu nie tylko okularkami ale i blyskotliwoscia choc czesto i wybuchowym charakterkiem
co do rozszerzania diety my wystartowalysmy 3 dni temu od razu z lyzeczka i malutka kaszke manna zje ale bardzo niechetnie, kleik tez probowalam na noc ale tez jej nie podchodzi - to akurat przezyje bo spi ladnie wiec jest ok jak wypije moje mleczko, jabluszkiem tez pluje - takze zapowiada sie wojna z nowymi smakami. No coz Darus od razu z checia jadl co tylko nowego dostal a tu mlekowa dziewczynka rosnie.
DZIAMA - no to poszalalas z ta szczoteczka, moze nastepnym razem wpadniesz do mnie :-D
ILONKO - a jak samopoczucie ? wypoczelas przez noc ?
ROZIA - daj znac co i jak po ktg
AGNES - co do mleka to jak mowi ROSZPUNKA nie wiem jakie podajesz ale sprobuj innego
milego dnia rowniez dla tych jeszcze spiacych, nieobecnych

reklama
Witam ;-)

Sylwia kuruj się, bo do porodu już nie zostało dużo… właściwie to nie wiadomo nawet ile
:tak:

Dziama ja myślę, że pomysł z aniołkami jest bardzo trafiony
:tak:

Miłego Dnia wszystkim :*

hejooo

porządki porobione, obiad SIĘ robi, zakupy zaliczone, mały spacer też..teraz kawa, pączek i chwila relaksu wreszcie :p

Dziama :) tak ciuszki Amelki czekają w szafce ..na wypranie i prasowanie :p
jeszcze tylko drzwiczek nie mamy do szafy, bo D reklamował fronty i wiemy że już właściwe czekają na odbiór, tylko nie ma kto po nie pojechać :p D ostatnio strasznie zapracowany...no ale się doczekamy :p
Aniołki szydełkowe są śliczne :tak: tylko roboty chyba sporo, ale pomysł mi się bardzo podoba ;)

Ilona kochana jesteś :D
jak się czujesZ?

Sylwia biedaku :( zdrówka!!

Roszpunka
haha my niedawno odkryliśmy że jest bajka ninjago...i w ogóle jest szał :-D
a u was już urozmaicanie jedzonka...matkoo jak czas szybko leci...
a co ja tam gadam, mnie się nadal wydaje że dopiero co Matikowi dietę rozszerzałam :p
oo proszę co was czeka :p
młody po samodzielnym jedzeniu zupki pomidorowej :p

Rozia jutro już 18ty ;)

Miłego Dnia kobietki :)

Ostatnia edycja:
Witam panie

Sylwia kuruj sie słońce i dużo zdrowka zycze

Dziama mnie tez wydaje sie ze szydełkowe są ładniejsze :tak: Ale czy starczy ci czasu??

Rozia czekamy na wyniki ktg :tak:

Ilonko ty zdolniacho :-D Aż ci zazdroszczę talentu :zawstydzona/y:

Marysiu daj znać na g czy masz jakieś wieści

i tyle zapamiętałam przepraszam

zycze miłego popoludnia

Rozia no udało się przeżyć hihi na fotelu:-), kciuki za twoją wizytę:-)

Roszpunka heh no sama wymyśliła czarownicę, ale co do czego przychodzi to jednak zostaje ta księżniczka:tak:,masz bardzo optymistyczną panią doktor hahahha jeśli chodzi o teorię spania po 6 mieś życia:-D:-D

Dziama mamy łączone grupy na ferie, w tym roku będą dwie albo nawet jedna....ja akurat mam wolny pierwszy tydzień chyba do poniedziałku włącznie, a później pracuję... zmieniają się też nam godziny pracy:tak:

Sylwia o masz:no: zdrowiej kochana, bo kondycja tobie potrzebna teraz:tak:

Marysia jak po balu??? Kamila nie padła na zawał:-)

Ostatnia edycja:
no dziewczyny z tym kurowaniem to ciezko bo w domu tylko mi kaszla po katach :( mala na szczesacie zdrowa ale ciekawe jak dlugo a co do porodu to juz blisko a tu takiecos ehhh wieczorem to mialam takie skurcze co chwile ale minely chyba maly sie stresowal ze mame wszystko boli ;p
rozia czekamy na wyniki ktg bo juz 17 dzisiaj wiec na dniach malutka przyjdzie moj chyba bedzie number two ;p

DZIĘKUJĘ KOCHANE, dziś lepiej juz naprawde - na pełnych obrotach od rana , sprzatanie, potem wpadła psiapsióła aby posiedzieć z Jasiem ... a ja na szczepenie z Pawełkiem - szczepienie dziś bolesne dla Pawcia, biedne moje słoneczko, płakał ale raczej coś w stylu " aaaaałaaaaaaa" bardziej sie żalił niż płakał ale to nie zmienia faktu ze i mnie sie zbierało na wycie :sorry2::-p
Ogólnie został Pawełek wychwalony przez panią dr :-D Ona go za rączki a ten chop i juz siedzi :-D:-D:-D:-D:-D
Waży 8,720kg ( myslałam ze bedzie z 10 kg juz :-D) i cm 67:-):-):-) także rośnie prawidłowo :-):-)
Potem szybkie zakupy , zostawiłam malucha w dumu i z powrotem po włóczki tzn po jasny róż - wszystkie mam kolory a jak na złośc jasnego nie miałam :dry:
NO a teraz wcinam pomidorową w końcu czwartek to dzień zupy pomidorowej :-D:-D:-D:-D a zaraz kawka i ciacha owsiane :-p po babeczkach tylko wspomnienie zostało hehe bo miałam mało mąki wiec wyszło chyba 8 sztuk :-D

Zaraz nadrobie na spokojnie a raczej odpisze:tak:

Roszpunka czyli nowy etap dla Maksia - coś innego niż tylko mleko i mleko :-D:-D:-D ile waży klocuś ??????????????
Dziama moje zdanie juz znasz na temat aniołków :-D:-D:-D:-D
Truskawka Mati jaki fajny brząc był .. tzn nadal jest hih :-D Komplecik gotowy czeka na wysłanie .. wyślę w sobotę kotenieńku dobrze ?? Chcesz luknąć :p hehe :-p
Sylwuś kuruj się słońce jakoś !!!!!!!!!!!!!
Joasia coś mało Cię , wpadasz i wypadasz - lanie CI sie należy :-p:-p:-p

Róża czyli jednak księżniczka zostaje i koniec kropka??? nie da sie negocjować :-p:-p:-p

I nie wiem co jeszcze :confused::confused::confused: mózg mój dziś nie pracuje :-D

Podeszłam do zrobienia koszyczka wielkanocnego , oczywiście dobrze nie wyszedł ale teraz zrobie takie mały dla Jasia moze sie uda .. tzn ten powinien być sztywny jak kołek a jednak az tak sztywny nie jest wiec poniosłam porażkę :-D:-D:-D

Zobacz załącznik 531834 Zobacz załącznik 531835

NO ale trening czyni mistrza nie tak ???:-D:-D:-D:-D:-D

Liluu jak Lillunia ????????????????????? ładnie spała ????????

reklama
Do góry