reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
tak ap ropo teletubisiów to mi się podobało imię Tobiasz, w skrócie Tobi, Tobiś a to przecież o krok od teletubiś i odpadło
-Lorelain-
puki co Lilianka, mężowi się podoba Marysia, ale on to sobie może bo i tak nie ma prawa głosu
ale sie najadłam, zrobiłam pyszną kolację:
wek maczany w mleku z jajkiem, solą i pieprzem wrzucony na patelnie gdzie jest rozgrzane masełko. Ser żółty do rozpuszczenia. Potem na to świeżo wyciśnięty czosnek, trochę keczupu i szczypiorek pyyyyyyyyychota
ale sie najadłam, zrobiłam pyszną kolację:
wek maczany w mleku z jajkiem, solą i pieprzem wrzucony na patelnie gdzie jest rozgrzane masełko. Ser żółty do rozpuszczenia. Potem na to świeżo wyciśnięty czosnek, trochę keczupu i szczypiorek pyyyyyyyyychota
Ostatnia edycja:
truskafffka
Dziewczyny nie bądźmy dziećmi ok?
Ja odchodze bo mnie tu ńikt nie lubi noż kurna chata
pa co do Tabelki Ilonka ma racje to była wspólna decyzja przecież jeżeli ktoś sie nie udziela to po co ma istnieć w spisie treści ze tak powiem??
Jak nasze forum sie podzieliło rok temu to skotland tez nas pousowala z tabelki Czy ktoś miał jej to za złe? Nie bo nie udzielalysmy sie na ich wątku proste i logiczne.
nie obrażają sie zzagubiona nie chcesz z nami być nie ma sprawy każdy ma prawo wyboru
żeby się nie powtarzać, mam podobne zdanie
jakbym miała zamiar odchodzić z forum, to rozumiem że usunięta jestem z tabeli..dla mnie to logiczne, że tak powiem jak w klasie szkolnej -jest uczeń, jest na liście...odchodzi..zostaje z listy skreślony ot tyle ;p
Ilona co do tych pluszaków...ceny ponoć nawet do 500zl -jeśli chodzi o linka którego podałam. Ale jak się poszpera w wujku google to można znaleźć różne osoby, które się tym zajmują. Wszędzie ta sama historia, proszą o przesłanie rysunku, podanie wymiarów pluszaka i robią indywidualną wycenę. Także póki co tym się zajmiemy, rysunkiem i prośbą o wycenę, jak cena nie będzie kosmiczna to będziemy zamawiać, bo pomysł mi się baaardzo podoba
truskafffka
hehehe iiii....teletubisie mówią PAPATulimyyyyy
jejku jak ta bajka mi zrysowała psychikę przy Matiku...a tu pewnie powtórka z rozrywki mnie czeka hahahahaha
Lori Lilianka cudowne imię Antoś maił być Lilianką
Truskafka maskotki super, widziałam kiedyś tą kobietę w ddtvn super rzeczy tworzy a dziecięca wyobraźnia jak wiadomo nie zna granic. Ale 500 zł szok!!!! Jak mati narysuje łatwy rysunek to sama mu taką maskotę wyczarujesz hihi albo poprosisz Ilonkę to wydzierga
Aferę pozostawię bez komentarza bo słów brak
Antoś śpi bardzo niespokojnie budzi się co chwilkę i nie wiem kłaść się spać czy nie..... narazie naszykowałam syrop paracetamol w pogotowiu jak się obudzi to mu podam może go dziąsełka bolą.
Truskafka maskotki super, widziałam kiedyś tą kobietę w ddtvn super rzeczy tworzy a dziecięca wyobraźnia jak wiadomo nie zna granic. Ale 500 zł szok!!!! Jak mati narysuje łatwy rysunek to sama mu taką maskotę wyczarujesz hihi albo poprosisz Ilonkę to wydzierga
Aferę pozostawię bez komentarza bo słów brak
Antoś śpi bardzo niespokojnie budzi się co chwilkę i nie wiem kłaść się spać czy nie..... narazie naszykowałam syrop paracetamol w pogotowiu jak się obudzi to mu podam może go dziąsełka bolą.
reklama
Hej mamuski i laseczki :-)
Ja sie witam wieczorkiem..
W piatek mielismy imprezke urodzinowa corki..i tak sie przeciagnela do dzis..corcia szczesliwa..a mama zmeczona:-)
sorry ze tak o sobie..
A tu widze awantura:-(
ja tez mam swoje zdanie na ten temat chociaz bywam rzadko..ale nie warto zaczynac..
Myslalam ze to forum to jest taka rozrywka i odskocznia od codziennosci..a tu widac niektorzy traktuja to inaczej...
Dobra zmykam was poczytac
Milej nocki..
Ja sie witam wieczorkiem..
W piatek mielismy imprezke urodzinowa corki..i tak sie przeciagnela do dzis..corcia szczesliwa..a mama zmeczona:-)
sorry ze tak o sobie..
A tu widze awantura:-(
ja tez mam swoje zdanie na ten temat chociaz bywam rzadko..ale nie warto zaczynac..
Myslalam ze to forum to jest taka rozrywka i odskocznia od codziennosci..a tu widac niektorzy traktuja to inaczej...
Dobra zmykam was poczytac
Milej nocki..
Podziel się: