reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ilona nie mam pretensji poprostu pisze skad moja decyzja o zmianie ale jak pamietam to tobie sie nie podobalo ze np gosiula podczytuje, nie mam zamiaru sie ztoba klucic zycze milego i do widzenia

reklama
Szkoda Madzia że tak to odebrałaś :(

Jeśli mam być szczera to ja też się tu dziwnie czuję od jakiegoś czasu............. to nie jest to miejsce do którego przyszłam.... sama zrobiłam sie tu inna mniej empatyczna, bardziej podejrzliwa nieufna itp............ wiecie że myślałam o odejściu już jakiś czas temu ale było mi trochę szkoda stracić kontakt niby są tel fb itp ale jednak tu było tak bardziej "domowo" nie ukrywam że dzis znów od rana mam ochotę dać sobie spokój z byciem tutaj....dziewczyny dorosłe kobity jesteśmy a zachowujemy się jak dzieci czasami nie kumam tego...........

dziama podejzewam ze jak by ciebie to dotyczylo tez bys podobnie odebrala. ja juz od dawna widziaam ze sie psuje za zaczelo sie ponad rok temu

kurcze dziewczyny jest właśnie tak jak napisałam na grupie, za bardzo wszystko na poważnie traktujecie, dla tego zrobiło się tu nerwowo i niefajnie. Zamiast na luzie podchodzić i tylko normalnie ze sobą rozmawiać, to były pretensje że ktoś za mało pisze, alo czyta a nie pisze albo pisze tylko o sobie

a jeśli chodzi o kasowanie Nadii z listy to ja się nei dziwie zagubionej ze było jej przykro. Powtórze tylko to co pisałam na grupie. Tyle czasu dziewczyna z nami pisała, pierwsze dziecko urodzone z naszego wątku, wszystko super i nagle ciach z listy bo ktoś się ostatnio nie udziela. Ja to odebrałam jako bardzo niefajne, szkoda tylko że byłam sama która do tego tak podeszła. Pomyślałam sobie wtedy że mnei pewnie też byście tak ciachneły jakbym rzadziej pisała i dla tego przestałam się mneij udzielać bo nie wiem czy to am sens czy nie i wolałam przeczekac i zobaczyć czy się tutaj poprawi czy będzie jeszcze gorzej

Ostatnia edycja:
Dziewczyny nie bądźmy dziećmi ok?
Ja odchodze bo mnie tu ńikt nie lubi noż kurna chata
pa co do Tabelki Ilonka ma racje to była wspólna decyzja przecież jeżeli ktoś sie nie udziela to po co ma istnieć w spisie treści ze tak powiem??
Jak nasze forum sie podzieliło rok temu to skotland tez nas pousowala z tabelki :tak: Czy ktoś miał jej to za złe? Nie bo nie udzielalysmy sie na ich wątku proste i logiczne.
nie obrażają sie zzagubiona nie chcesz z nami być nie ma sprawy każdy ma prawo wyboru

Ostatnia edycja:
Co do tbelki to decyzja była taka ze jeśli ktoś się przestaje udzielać to w tabelce także a jak wróci to sie go wstawia nie wydało mi się to czymś złym..... sama mimo że się udzielam od kwietnia/maja jakoś miała poczucie że po co jestem w niej jak czekam na wpadkę a nie staram się............
To głupie ciągle węszyć , podejrzewć, obrażać się o to że jedna z drugą powiedziała co mysli nosz dziewczyny co to podstawówka!?

nie chodzi mi ze mnie usunelyscie wysi mi to na poczatku za bolala ale czemu sie dziwicie ze skoro tak postapilyscie bez wiekszych oporow usunelyscie mnie nie chcialam tu wracac.... zostawiam wam to ja sie nie chce klucic nie zalezy mi pa.

reklama
Do góry