reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

i ja sie melduję,weekendzik spędziłam na błogim leniuchowaniu,czeka mnie ciężki tydzień w pracy.poczytam ci zdążę i wracam do robótki! miłego dnia!.................no doczytałam troszkę,ja jak zwykle w tyle jestem i muszę nadrabiać:zawstydzona/y:... a tam kobitki czasem trzeba wyrzucić z siebie co się czuje,żeby oczyścić atmosferę,a potem wrócić do normalności i miłości!

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie - u nas biallllooooo i slisko, wczoraj synio mial nie lada radoche robiac "orzelka" na sniegu :-D
Afery nie komentuje.
LOSICZKO - Ty dzielna kobieto - czekoladka sie nalezy :happy2:
ILONKA - sliczne suwaczki
MALA MI - WOW juz drugi trymestr - ale czas leci
PAULA - nie zazdroszcze atmosfery w pracy
TRUSKAFFKA - zdrowiejta
DZIAMA, JOASIA, PAMELA - :*
przepraszam jesli kogos pominelam ale jestem wsciekla po telefonie z W-wy wiec lece napisac na g

Losiczko Ty nasza bohaterko :* :-) :cool2:

Ja też chciała bym oddać, ale niestety nie mogę, bo mam niedowagę…
:sorry2:

Truskafffka święta racja
:tak: resztę odpisałam na G, bo nie ma sensu uogólniać ;-)

Marysiu tak samo odpisałam na G
;-)

LiLuu aaaaaaa to ja uciekam obejrzeć
:-)

U mnie zimno… - 6 stopni, a nie ma jeszcze 17:00 nawet...
:szok: śnieżyk pruszy- zima pełną parą :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczynki hej:-)

Rozia ostatnio tak mam mało czasu że ho ho: koniec półrocza się zbliża, rady podsumowujące które uwielbiam:baffled:, dzień babci i dziadka a dzieci 8 i z kim tu robić ojjj:no:lipa, na dodatek namówiłam męża na remoncik taki odświeżający i syf w domu he he:tak:

Losiczka jak zdrówko???

Lilu myślę że jakiś lekki kisielek nie zaszkodzi??? jak malutka? spokojna?

Dziama a ty jak tam?? już w normie cykl masz??

Paula a co tam w pracy, że wkurzają???
Kurka dziewczyny normalnie nie jestem na czasie:zawstydzona/y: i widzę że jakieś niesnaski częściej się zdarzają:-(

Pozdrawiam cieplutko, jak się wygramolę ze wszystkiego to częściej postaram się zaglądać:-)

ja dzis odpoczywam, bo wczoraj jednak przeholowalam na tym mieszkaniu naszym i Bianka zaczęła chyba sobie powoli torować drogę do wyjścia ... Co prawda jeszcze nie tak gwałtownie, ale coś chyba zaczyna się dziac, bo czasami czuje nacisk na szyjkę dość mocny... Takie kłucie... To może być otwieranie sie szyjki?? Ale ogolnie to trzymajciee kciuki,żeby do konca tygodnia wytrzymala :-)

Ciekawe jak sylwia ...

Roza ano tak, półrocze sie zbliza ... Ja już zapomnialam jak to jest w szkokle :-)

reklama
Rozia a nie mówiłam :-D Żebyś przystopowała

Roza biedaku co zrobisz jak dzieci chorują to zeczywiscie nie wiele możesz nawywijac oby szybciutko wróciły zdrowe

Do góry