reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

napisze tylko jedno
magda usunęłyśmy , przepraszam ja usunęłam po wspólnej rozmowie z dziewczynami WTEDY GDY TY ODESZŁAŚ ........A NIE PRZED TWOIM ODEJSCIEM A TO CHYBA SPORA RÓZNICA !!!!!!! WIEC JUZ NIE PRZEKRĘCAJ I NIE RÓB ZE MNIE POTWORA !!!!!!!!!!!!!!!!!! SZKODA ZE NIE POTRAFIŁAS TEGO MI OD RAZU NAPISAC, WYJASNIC TYLKO OD RAZU NA MNIE PSY WIESZAĆ .... JA SAMA NIE PODEJMUJE DECYZJI - TYLKO WSPÓLNIE Z DZIEWCZYNAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!! NO ALE OCZYWISCIE MNIE SIE ZA WSZYSTKO OBERWAŁO - SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!

JA NA TYM KONCZE TEN TEMAT TUTAJ - BO NIE WARTO JAK WIDZE SIE WYPOWIADAC BO ZAWSZE TO JA BEDE WINNA !!!!

reklama
Ilona - mysle ze przesadzasz .... Magda tylko wyjaśniła dla czego nie pisze. Jej odczucia i ma do tego prawo, nigdzie nie pisala że jesteś potworem :confused:

czy mi na tym etapie też wolno napisać że jestem ciężarna i nie wolno mnie denerwować?

Widze ze tu ktos bardzo delikatny na swoj temat jest bardzo mi przykro albo i nie ... Na tym koncze moj temat na tym watku
Lori Dziekuje i zycze szczesliwej i spokojnej ciazy nie denerwuj sie nie warto :*

Lori ale to wychodzi tak, jakby zagubiona przestala pisac, bo ja usunelysmy z tabelki, a tak nie bylo, bo sprawa tabelki byla niedawno, a zagubiona juz dawno temu napisala,ze odchodzi z bb... ja nie barzdo rozumiem o co chjodzi... przeciez jesli sie zacznie udzielac, to sie dopisze do tabelki i juz...

A co ilonka napisala co ona czuje i tez ma do tego prawo :-)

reklama
Do góry