reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Viola spokojnej nocki ;)
i wiesz, też pomyślałam że w razie kosmicznych cen, sama cosik wydziergam :p
myślę że u tej kobiety ceny takie duże, właśnie po programie ddtvn ale zobaczymy co mi napisze ;) no i najważniejsze, że nie tylko ona prowadzi taką działalność, więc serio liczę że uda się coś znaleźć w dobrej cenie ;)

Joanna aaaa tam afera... było minęło :p
a wy pięknie poszaleliście ;)

reklama
Dzien dobry :-)

Paula a tam awantura :-)

Katrina to teraz czas na odpoczynek :-) dodam,ze zasluzony :-)

a co sie dzieje z jane?? I z katy ?? Roza ostatnio dawala znac, wiec nie bede na nia krzyczec, ale reszta?? Oj nieladnie :-)

a losiczka to pewnie szura...

milego dnia dziewczynki :-)

Hejka.

truskafka, mistrzynią szycia jest przecież nasza losiczka. Ja bym ją poprosiła o wycenę. :tak:

A na wczorajszy temat się nie wypowiadam, bo nie mam ochoty:sorry2:

Witam w poniedziałkowy... jeszcze ranek w sumie :-p

Humor mam do dupy ze względu na atmosferę w pracy jaka utrzymuje się od soboty... no, ale cóż zrobić :baffled: chociaż nie wiem ile jeszcze tak pociągnę
:-(

Rozia no taka maleńka ;-)

Martus odganiam od Ciebie to wzdęciowe paskudztwo a kyszzzzz !!!! :-D

Roszpunka :-) święta racja- dobrze prawisz
:cool2:

Dziendoberek :-):-):-)

Łosiczka dzisiaj nie szura bo oddałam krew dla cioci i mi teraz nie słabo tylko strasznie niedobrze:-( ale dzielna byłam bo nie fiknęłam :-) tzn nie zemdlałam.Ale jestem dumna z siebie :-).

Gonią mnie o pacynki :baffled: a mnie już kark, szyja boli od maszyny :baffled: wiedziałam że tak będzie :baffled:.

Co do draki to powiem jedno .Nikt nikogo nie zmusza do udzielania sie tutaj ale nie lubię jak dziewczyny z ściemniają i udzielaja sie na innych forach a potem wpadają tutaj i pisza ze nie miały czasu zeby cos tutaj napisać. Prawda jest taka że niestety nasze forum umiera powoli .Jak któraś sie obrazi za te moje słowa to trudno już dawno chciałam to napisać .

Ja Was wszystkie uwielbiam , nie mam czasu pisać tak jak kiedyś bo mam pełno roboty. Zresztą nie ważne ........

Miłego dnia :-)

dobry...
ferie mamy :cool2: tylko na zimę przez okno póki co patrzymy:baffled: ale liczę że pod koniec tygodnia będziemy mogli już wychodzić..

Katrina :) z gośćmi fajnie, ale dobrze chyba wrócić do codzienności ;)
MałaMi współczuję, ale już wkroczyłaś w II trymestr, to mam nadzieję ze przykre dolegliwości Igo trymestru pójdą szybko w siną dal
Roszpunka też o tym myślałam:sorry2: więc i do Naszej Losiczki się uśmiechnę ;)
Paula ehhh praca, bez niej źle...ale jak atmosfera do d... to się człowiekowi wszystkiego odechciewa..
Losiczka jak troszkę czasu będziesz miała, to trochę Cię pomolestuję na pw, oki?:sorry2:

reszta...hellloooooo meldować się!!!!

reklama
Do góry