reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
dziama - tylko że ja napisałam że chwilowo dałam na wstrzymanie, a nie że odchodzę na zawsze. Lepiej się zdystansować niż potem napisać o dwa zdania za dużo

objedzeni pizzą... chyba sobie drzemkę strzelę :-p

dzień dobry ;)

Lor rośnijcie zdrowo i czasem skrobnij coś, żebyśmy chociaż wiedziały że wszystko oki, bo tak jak Dziama pisała, wiemy ile przeszłaś i bardzo wam kibicujemy

Współczuję pracującej niedzieli dziewczyny...niech czas szybko zleci i do domu ;)

i reszta niech się ładnie zamelduje ..czekamy ;)

dziewczyny zmienilam nika tu zzagubiona nie chcialam by bylo gadane ze kogos sledze czy cos watpie bym tu sie udzielala ale pisze to wam by nie bylo ze jakas swinia jestem czy cos pozdrawiam

magdalena151- milo ze napisałaś bo nie ukrywam przykro mi sie zrobiło..... rozumiem ze to forum na ktorym jednego dnia ktos jest innego juz go nie ma z takich a nie innych przyczyn............ale było mi przykro jak napisałas że odpuszczasz bb bo i tak mało tu jesteś i nie masz czasu a potem zakladasz nowy nik i jestes w innym wątku.... poczułam sie trochę oszukana dlatego cieszę sie że sie odezwałś pozdrawiam :) my w sumie jkos mało miałyśmy z soba wspolnego bo pojawiłam się tuż przed porodem ale Nadia była piwerwszym forumowym dzieciaczkiem więc sentymant zawsze pozostaje hehehe

Witam słońca :)

My juz w domciu :)
Impreza udana , ale zwinęliśmy sie wcześniej aby jeszcze posiedziec razem :)

a Najlepsze jest to ze dostałam ............... CALUTKĄ WIELGACHNĄ REKLAMÓWĘ NOWYCH WŁÓCZEK :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) no to teraz mam pole do popisu hihihi :-) aaaaaaaaaaaaaaale sie cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-p

miłego wieczorku kochane !!!!!!! :-)

truskaweczko skarbuś po ile te takie maskotki ???? co wstawiałas link na grupę ???????? Normalnie zajeeeeebiste !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D Znając mojego Jasia narysowałby domek albo robota hehe :)

dziama odeszlam bo i tak jak tu sie pojawialam to czulam ze w dup..kach mnie macie tylko Katy byla zainteresowana wiec po co tu mialam byc stracilam z wami wspolne tematy juz prawie rok temu

A po za tym zagladalam tu i jak przeczytalam ze osoby podczytujace nie sa tu mile widziane to ...... zacenzuruje, a pozniej wyrzucanie z tabeli fajnie Ilona ze moje dziecko balaganem wam bylo. To naprawde mile bylo...

Ostatnia edycja:
reklama
Magda chyba przesadzasz, moim zdaniem.... napisałaś ze kończysz z BB ze odchodzisz itd , wiec do kogo teraz masz pretensje.. w tablece są te osoby które sie udzialają,,, które są z nami ... TY odeszłaś .......
POZA TYM JA SAMA TEGO NIE ZROBIŁAM,.,,,, TO BYLA NASZA WSPÓLNA DECYZJA - DZIEWCZYN ...... WIEC DLACZEGO MASZ DO MNIE PRETENSJE ?????????????????????

ale jeśli ma każdy miec do mnie wąty o tą tabelkę to ja sie wypisuje !!!!!!!! nie bede jej prowadzić .. skoro jest żle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko ze ja sama nigdy niczego nie robię.... zawsze omawiam to z Wami ............. wiec ja mam to juz w nosie i to forum też !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry