reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ale cichutko

Malami losiczka, jane katy, rozia, roza i reszta hoooooooop. hooooooooooop :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no prosze was kochane ..........teskni mi sie za wami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Dziękuję, lania nie będzie;-):-D Lecę gotować obiad, bo czasu jakoś mi ciągle brakuje. Tak to jest jak się wstaje o 9 a idzie spać o 21 :-p:-D Zajrzę później i się rozwinę jak będzie czas, bo dziś korki i kupę sprzątania w domu:baffled:

Dziendoberek :-)

Roszpunko a ja mam też postępy moich chłopaków opisac :-D:-D:-D

Wpadam tylko życzyć Wam miłego wekendu u mnie niestety nie ciekawie :-( od rana cosik mnie bolał brzyszek a teraz to wiem że pęcherz mi siadł :-( byłam już 16 razy .Szycia od cholery a ja siedzę z termoforem na kolanach :baffled:.

Ciocia w szpitalu ma transfuzje krwi bo hemoglobina 4,1 :-( we wtorek jadę z wujem oddać krew i niestety nie łykam dobrych leków tylko termoforek cytryna i żurawina . Staranka nie bardzo mnie obchodzą w tym cyklu.

Buziaczki .

Hejka

za nami ciężka noc :( synek biedak strasznie się rozkaszlał :( umęczył się masakrycznie, praktycznie cała nocka minęła pod znakiem kaszlu, bólu gardła, głaskania, tulenia...także bezsennie

zaliczyliśmy lekarza, młody dostał lekarstwa, inhalacje i do kontroli w środę. Mnie też babeczka osłuchała i jest dobrze :) jeszcze mnie dusi trochę, ale już całkiem dobrze to wszystko wygląda

rosołek się porządny gotuje, zaraz będziemy wcinać

pozdrawiam i życzę wszystkim zdrówka

Truskawczka biedny Mati :-:)-:)-:)-:)-( zdrowka dla niego........ chyba sie zarazil od Ciebie ......:-:)-:)-:)-( noce zawsze najgorsze jak dziecko chore :-:)-:)-(

Lilu :-:)-:)-:)-( skoro to nie kolka to nie mam pojecia co :baffled::baffled: :-:)-:)-:)-( oby szybko sie Lily uspokoila i dala wam odpoczac i sama tez pieknie spala w nocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

biedne te wasze dzieciaczki :-:)-(

losiczka :-:)-:)-(u ciebie to juz chyba norma z tym pecherzem :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: tylek w miednice i tak siedziec :sorry2::sorry2::sorry2: mezus wraca takze bedzie grzac :-p:-p:-p:-p

witajcie

Roszpunka - mój synuś to żywe sreberko, rozkładam mu na podłodze kołdrę i koc, żeby mógł sie poturlać, a on to właśnie wyczynia, z plecków na brzuszek i odwrotnie, potem pupę podciąga do góry, tylko rączki jeszcze nie współpracują, więc nie ma szans, żeby pełzać ale to już chyba niedługo przed nami.
Jeśli chodzi o leżenie w łóżeczku, to co w nim wyczynia, może sugerować, że będzie np. mechanikiem samochodowym, pracującym w kanale (pod samochodem), bo tak kombinuje, że w końcu jest pod przewijakiem i nóżkami go zwala na siebie, a potem go kopie, żeby podskakiwał do góry. A wczoraj wieczorem przewijak całkiem wykopał z łóżeczka na podłogę...
Co do jedzenia, to staram się mu dawać to, co my jemy, tylko produkty alergenne bardzo ostrożnie i po jednym nowym.

reklama
Katrina Kubus juz duży mężczyzna :) a na zdjęciach wyglada jakby przerosł Alinke:-D

ja kupiłam dzisiaj infacol spróbuje bo pisze na nim ze mozna od urodzenie stosować i chociaż to raczej nie kolki ale może gazy w jelitkach ja męczą nie wiem wzięliśmy ja dzisiaj na spacerek i spała prawie półtora godziny i ja od rana tez z nia odsypialam :sorry2:

Zycze wam wszystkim zdrowka :tak:

Do góry